Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Κυριακή 13 Μαρτίου 2016

ΜΗΝ ΔΕΧΘΕΙΤΕ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΤΟ ΤΣΙΠΑΚΙ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ...ΚΑΛΛΙΤΕΡΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΤΗΣΕΤΕ....ΜΕΣΩ ΑΥΤΟΥ ΕΛΕΓΧΕΣΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ...

Πρόκειται για ένα τσιπάκι που θα τοποθετείται σε όλα τα αυτοκίνητα και μέσω του οποίου θα μπορεί να ελέγχεται πολύ πιο εύκολα εάν κάποιο ΙΧ έχει οφειλές προς το κράτος. Νέο μέτρο για την αντιμετώπιση του φαινομένου της μη πληρωμής τελών κυκλοφορίας και των ανασφάλιστων αυτοκινήτων προωθεί το υπουργείο Οικονομικών, όπως αποκάλυψε ο διευθυντής του γραφείου του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών Παναγιώτης Μελαχρινός.
 "Υπάρχουν προτάσεις και κάποιες εισηγήσεις για να εκμεταλλευτούμε τις τεχνολογικές λύσεις που υπάρχουν.. Ουσιαστικά μιλάμε για μια έξυπνη κάρτα που θα μπαίνει σε κάποιο εμφανές μέρος του αυτοκινήτου, θα εκπέμπεται κάποιο σήμα και πολύ εύκολα θα φαίνεται εάν το αυτοκίνητο έχει πληρωμένα τέλη κυκλοφορίας, πληρωμένη ασφάλεια, αν έχει προμηθευτεί κάρτα καυσαερίων, γενικά αν έχει κάποια υποχρέωση που δεν έχει εκπληρώσει"...!!!
ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ