Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Τρίτη 15 Μαρτίου 2016

ΟΛΑ τα HOT SPOT του Νομού Αττικής , είναι δίπλα ή πάνω στις εξόδους της και μέσα ή δίπλα σε καίριες – στρατηγικές στρατιωτικές εγκαταστάσεις...!!!

Ο χάρτης της κορυφής δείχνει τη θέση των ΗΟΤ SPOT που λειτουργούν σήμερα (15/3 ξημερώματα) καθώς και αυτά που έχουν σχεδιασθεί να λειτουργήσουν τις επόμενες ημέρες (μέχρι 24/3).
    Βλέπετε τίποτα περίεργο;
    Να σας πω εγώ που δεν είναι και τόσο καλή στη γεωγραφία.
    ΟΛΑ τα HOT SPOT είναι δίπλα ή και πάνω στις εξόδους του Νομού Αττικής.
    ΟΛΑ τα HOT SPOT βρίσκονται μέσα ή δίπλα σε καίριες – στρατηγικές στρατιωτικές εγκαταστάσεις :

   
    Του Σχιστού στη Βάση Σαλαμίνας, στη Βάση Σκαραμαγκά και στην μοναδική έξοδο της Αθήνας προς Νότο και στην βάση της Ελευσίνας. Φυσικά σε απόσταση αναπνοής απο τα πετρέλαια.
    Του Ελληνικού στο FIR ATHENS και στην μοναδική έξοδο προς Λαυρεωτική απο το Νότο.
    Tου Λαυρίου στη ΔΕΗ – Τη σημαντικότερης εγκατάστασης παροχής ενέργειας στην πρωτεύουσα σε περίπτωση πολέμου και φυσικά δίπλα στο τρίτο λιμάνι της Αττικής.
    Του Πειραιά, στο σημαντικότερο λιμάνι και δίπλα στη δεύτερη και τελευταία εγκατάσταση παραγωγής ενέργειας σε περίπτωση πολέμου (είναι σε κατάσταση Β  – ανενεργή αλλά με δυνατότητα λειτουργίας σε 8 ώρες).
    Της Νέας Μάκρης δίπλα στο χώρα διασποράς της Πολεμικής Αεροπορίας, σε απόσταση αναπνοής από τη Βάση ελικοπτέρων και πολύ κοντά στο Βενιζέλος και τη Ραφήνα.
    Της Μαλακάσας, δίπλα στη βάση των Χωκ, σε μικρή απόσταση απο την κεντρική μονάδα αποθήκευση υλικού πολέμου (Άγιος Στέφανος) και στην μοναδική έξοδο προς Βορρά
    Των Αφιδνών δίπλα στη Μονάδα της Αυλώνας και στην έξοδο προς Βορρά.
    Στις Αχαρνές, στο στρατόπεδο ΚΑΠΟΤΑ, 3ο ΤΥΛ και στις κεντρικές αποθήκες της αστυνομίας και στην έξοδο προς το Βουνό. Πλησίον των αεροπορικών βάσεων Δεκέλειας και Ελευσίνας.

Και τον ίδιο τον Πάπα να μου βάζατε να ορκισθεί ότι δεν το κάνετε επίτηδες λυπάμαι αλλά ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΙΣΤΕΥΩ!!!
Από την Αρβανίτισσα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ