Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Δευτέρα 28 Μαρτίου 2016

Πολὺ χρῆμα ἀπὸ τὶς Πρεσβεῖες γιὰ τὸ …«προσφυγικό»!!!



Για να μην απορείτε με όλους αυτούς που παράτησαν δουλειές, σπίτια, παιδιά και ζώα και συμπαραστέκονται «ανιδιοτελώς» στους πρόσφυγες. Πέφτει χρήμα μπόλικο από τις ξένες πρεσβείες των χωρών, που όχι μόνον προκάλεσαν την καταστροφή της Συρίας, αλλά αρνήθηκαν και να βοηθήσουν στο ανθρωπιστικό κομμάτι… Όπως η Σαουδική Αραβία και το Ισραήλ.
Σίγμα
ΠΗΓΗ

5 σχόλια:

  1. Προσέξτε τί λέει ό χρυσομπαστούνας εκτός αυτό γιά τούς ξένους πράκτορες πού είναι τά μισά λαθροσκουπίδια. ΘΆ ΕΡΘΟΥΝ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ μέ τά λαθροσκουπίδια πού ταίζουν. Τό γνωρίζει, τό γνωρίζουν όλοι οί χρυσομπαστουνάδες, αλλά τούς ταίζουν. Από μικρό παιδί μ΄αρεσε ό εκκλησιαστικός χώρος γενικότερα, μέ τις προδοσίες πού κάνουν καθημερινά οί χρυσομπαστουνάδες τούς συχάθηκα. Ότι συμβεί ρέ κηφήνες νά ξέρετε ότι δέν θά μείνετε ατιμώρητοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. κυρα ΕΛΛΑΣ
    https://www.youtube.com/watch?v=l-dI1SG7he8
    https://www.youtube.com/watch?v=jJ1RMGde2iQ

    ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Απαντήσεις
    1. λίγη..Ιστορία (βίντεο)
      https://www.youtube.com/watch?v=TYUfIKOMYO0

      [ Published on Mar 28, 2016 CREDITS and many thanks to @Herr Nordstorm

      Αν και ο Christopher Jon Bjerknes είναι ο ίδιος εβραϊκής καταγωγής, στέκεται κάθετα ενάντια στην εβραιοσιωνιστική κάστα, παραθέτει σημαντικές αποκαλύψεις που μέσα από τις μελέτες του στηριζονται και ιστορικά, και είναι ο μόνος που αναφέρθηκε στο προαιώνιο μίσος τους για τον Ελληνισμό, πράγμα που με ώθησε να μεταφράσω την παρουσίασή του. Οι θέσεις και οι παραθέσεις του ιδιαίτερα εντυπωσιακές και με δεδομένο την καταγωγή του, έχουν μεγαλύτερη βαρύτητα και αξία. Όταν ολοκληρωθεί αυτή η εργασία, είναι βέβαιο ότι θα γίνει περισσότερο ξεκάθαρο και κατανοητό αυτό που συμβαίνει τώρα στον κόσμο μας, και οι προθέσεις πίσω από τις καταστάσεις που προσχεδιάστηκαν και οργανώθηκαν και τις οποίες βιώνουμε όλοι σήμερα...
      Το σάιτ του εδώ http://jewishracism.blogspot.gr
      Διαδώστε το και κατεβάστε το γιατί δεν ξέρω πόσο θα μείνει ανεβασμένο...
      Σχετικό τόπικ στο φόρουμ μου ΙΔΕΟΓΡΑΦΗΜΑΤΑ http://www.ideografhmata.gr/forum/vie...

      vasoula2908 ]

      ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ

      Διαγραφή
  4. http://antipliroforisi.blogspot.gr/2016/03/9.html
    Κ-Τ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ