Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ

Τρίτη, 3 Νοεμβρίου 2015

Ὅποιος συνεργάζεται μὲ τὴν Ῥωσσία …τελειώνει!!!...Από τον Μπερλουσκόνι, τον Καραμανλή, τον Γκρούεφσκι, τον Άσαντ, τον Τσοχατζόπουλο, τον Λιακουνάκο μέχρι και τους παραγωγούς φράουλας της Μανωλάδας…!!!!


Ὅποιος συνεργάζεται μὲ τὴν Ῥωσσία ...τελειώνει!!!1Η …«κατάρα των Φαραώ» πέφτει στα κεφάλια όσων κάνουν δουλειές με την Ρωσσία.
Από τον Μπερλουσκόνι, τον Καραμανλή, τον Γκρούεφσκι, τον Άσαντ, τον Τσοχατζόπουλο, τον Λιακουνάκο μέχρι και τους παραγωγούς φράουλας της Μανωλάδας…
Η εκδίκηση των επικυριάρχων είναι ολοκληρωτικής μορφής.


Αντίθετα όσοι έκαναν δουλειές με τον Μιόνι (Παπασταύρου), με τον Μοδιάνο (Ρωσσώνης) και με αμερικανικές βιομηχανίες … ΟΥΔΕΠΟΤΕ  βρέθηκαν στο στόχαστρο… Άλλωστε είναι γνωστό ότι οι αμερικανικές και οι ισραηλινές βιομηχανίες όπλων είναι …«πεντακάθαρες», δεν λαδώνουν και κερδίζουν με την …αξία τους τους διαγωνισμούς του Δημοσίου για κάτι F16 που μπάζουν νερά και για κάτι ελικόπτερα που παίρνουν φωτιά στον αέρα και πέφτουν. Μόνο οι αγορές από Ρωσσία και Γερμανία απασχολούν την …«τυφλή» Δικαιοσύνη!!!
Διαβάστε απόσπασμα από κατατοπιστικό άρθρο για τις δαπάνες του Υπουργείου Αμύνης για αγορά σκουπιδιών της αμυντικής Βιομηχανίας.
Δισεκατομμύρια τσέπωσαν οι …«αντιρατσιστές» έμποροι όπλων της Λίστας Λαγκάρντ με τα Ισραηλινά διαβατήρια  και μαντέψτε ποιου ήταν αυτά τα λεφτά, ποιος τελικά τα διαχειρίστηκε, σε ποιους τα έδωσε και με ποιο προσωπικό όφελος…
Ὅποιος συνεργάζεται μὲ τὴν Ῥωσσία ...τελειώνει!!!2«…Σε ποσό που ξεπερνά το μισό δισεκατομμύριο ευρώ εκτιμώνται οι δουλειές που έχει κάνει το δίδυμο Μοδιάνο – Ρωσσώνη στο Πολεμικό Ναυτικό. Συνολικά έχουν πουληθεί 50 συστήματα Oto Melara που μαζί με τα αντίστοιχα… αντιαεροπορικά πυροβόλα και τα πυρομαχικά, ο τζίρος ξεπερνάει κατά πολύ τα 500 εκατ. ευρώ κατά την τελευταία 30ετία!
Σύμφωνα με τους υπολογισμούς επιτελών του ΠΝ, το συνολικό κόστος των συστημάτων Oto Melara ανέρχεται στα 310 εκατ., ενώ για πυρομαχικά και για αναλώσιμα (κάννες – υλικά συντηρήσεως) έχουν δαπανηθεί περισσότερα από 200 εκατ. την τελευταία εικοσαετία. Επίσης, στον τζίρο του διδύμου Μοδιάνο – Ρωσσώνη θα πρέπει να υπολογιστούν και οι δουλειές που έκαναν για: Την κατασκευή του πετρελαιοφόρου «Προμηθεύς» που συνολικά το πρόγραμμα ξεπέρασε τα 100 εκατ. Τον εκσυγχρονισμό των ολλανδικών φρεγατών. Την επισκευή των πυραυλικών συστημάτων των πυραυλάκατων τύπου «Λάσκος»….»
Ολόκληρο το άρθρο εδώ.
Σίγμα
ΑΠΟ

2 σχόλια:

 1. 4-11-2015, Ποιος γιορτάζει σήμερα;..

  Το 1945 που υπηρέτησε ως υπουργός Παιδείας στην κυβέρνηση Πλαστήρα ή την περίοδο 1925 - 1939 που δίδαξε ως τακτικός καθηγητής της Βυζαντινής Ιστορίας στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, ζήτησε η Βουλή των Ελλήνων από τον Κωνσταντίνο Άμαντο να προτείνει ποιο πορτραίτο βυζαντινού αυτοκράτορος έπρεπε να αναρτηθεί στη Βουλή.

  Και εκείνος πρότεινε τον Άγιο Ιωάννη Δούκα Βατάτζη τον Ελεήμονα
  (Διδυμότειχο 1193-Νυμφαίο Μ.Ασίας 4-11-1254) ώστε να είναι πρότυπό τους και να τους φωτίζει.

  Γιατί ειδικά Αυτόν;...
  Όλα εξηγούνται στην παρακάτω ανάρτηση η οποία είναι μια από τις πολλές δεκάδες που έχουν αναρτηθεί στο ίντερνετ τα τελευταία 10 χρόνια για το θέμα, αλλά η συγκεκριμένη επικεντρώνεται ευστοχότερα στο ζητούμενο:

  http://o-nekros.blogspot.gr/2011/11/blog-post_7072.html

  ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Καλημέρα Κώστα.
  Ενδιαφέρων θέμα...τιμάται ή μνήμη του σήμερα.
  ευχαριστώ

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Τό Ναύπλιον

Σελίδες

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ