Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2015

Διαβάζεις για φονική επίθεση εναντίον Ισραηλινού στρατιώτη και παρακάτω διαπιστώνεις ότι ο μόνος που τελικά φονεύθηκε ήταν ο …Παλαιστίνιος δράστης.

Μὲ μία σφαίρα ...τελειώνουν!!!2«Έπεσε νεκρός», όπως συνήθως, για να μην πάει το μυαλό μας σε μία ακόμα άδικη δολοφονία που θα μπορούσε να αποφευχθεί. Δεν αναφέρουν το όνομά του σκόπιμα για να μην μνημονεύεται. Να μην γίνει ήρωας.

Οι Ισραηλινοί κάνουν… οικονομία. Αν δεν σκοτώσουν τους αντιδραστικούς επιτόπου, θα πρέπει να τους συλλάβουν, να τους δικάσουν, να τους φυλακίσουν, να τους ντύνουν, να τους ταΐζουν κι όταν αποφυλακιστούν οι Παλαιστίνιοι πάλι θα προσπαθήσουν να πάρουν εκδίκηση.
Με μία σφαίρα στο κεφάλι λοιπόν …γλυτώνουν και την γραφειοκρατία και τα περιττά έξοδα.
Πρακτικά «καθαρίζουν» τον Παλαιστινιακό πληθυσμό από αυτούς που έχουν ατρόμητο κι αντιδραστικό DNA ώστε να ΜΗΝ μπορέσουν να αναπαραχθούν και μεταφέρουν τα αντιδραστικά και βίαια γονίδιά τους στην επομένη γενεά.
Οι Ισραηλινοί βλέπουν πολύ μπροστά…

Σίγμα
συνέχεια ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ