Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2015

Ρωσικά όπλα απο το μέλλον… Προσβολή εναέριων στόχων και διαστήματος !

Sukhoi-T-50-PAK_FAΟι προσπάθειες διατάραξης της στρατηγικής ισορροπίας στον κόσμο εξακολουθούν να καταβάλλονται, – δήλωσε ο Πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν. Οι πρωτοπόρες χώρες δαπανούν τεράστια χρηματικά ποσά για την κατασκευή υπερσύγχρονων όπλων και ακριβώς για αυτό τον λόγο το ρωσικό αμυντικό πρόγραμμα υπολογίζει όλες τις πιθανές προκλήσεις και απειλές για την εθνική ασφάλεια.
 - Η εταιρεία Almaz-Antey ασχολείται με τη σχεδίαση και την κατασκευή νέου αντιαεροπορικού πυραυλικού συστήματος πέμπτης γενιάς S-500, ικανού να προσβάλει τόσο εναέριους στόχους, όσο και στόχους στο εγγύς διαστημικό χώρο. Κατασκευάζεται επίσης και νέο σύστημα πυραυλικών όπλων υψηλής ακρίβειας τύπου Club για τα πλοία επιφανείας και υποβρύχια. Στον τομέα των αεροπορικών όπλων διεξάγονται εργασίες κατασκευής πυραύλων κρουζ μεγάλου βεληνεκούς για τα αεροσκάφη Tu-95 MS, Tu-160 και τα καταδιωκτικά Τ-50.
...συνέχεια ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ