Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ

Σάββατο, 3 Οκτωβρίου 2015

ΥΠΟΠΤΗ Η "ΥΠΟΤΑΓΗ" ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΣΤΗΝ ΡΩΣΣΙΑ...ΜΗΠΩΣ ΚΑΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ;...!!!!

 Μετά τήν ομιλία τού πρόεδρου τής Ρωσσίας, Βλαντιμίρ Πούτιν, πού εξηγεί  πώς οί ΗΠΑ καί σύμμαχοι τους δημιούργησαν τήν ISIS, καί κατακεραυνώνει τίς ΗΠΑ...καί όπως εξηγεί..."...δεν καταλαβαίνετε ποιος πολεμάει στη Συρία; Είναι κατά κύριο λόγο μισθοφόροι. Καταλαβαίνετε ότι πληρώνονται; Οι μισθοφόροι πολεμούν για όποια πλευρά πληρώνει περισσότερα. Οπότε τους εξοπλίζουν και τους πληρώνουν με συγκεκριμένα ποσά... Γνωρίζω κιόλας τα ποσά... Πολεμούν, έχουν όπλα φυσικά στο τέλος δεν πρόκειται να τα επιστρέψουν.Μετά καταλαμβάνουν τις περιοχές εξόρυξης πετρελαίου..οπουδήποτε...στο Ιράκ, στη Συρία και αρχίζουν να βγάζουν πετρέλαιο...Αυτό κάποιος το αγοράζει...Που είναι οι κυρώσεις γι αυτούς που αγοράζουν αυτό το πετρέλαιο; Πιστεύετε ότι οι ΗΠΑ δεν γνωρίζουν ποιος το αγοράζει; Οι σύμμαχοι τους δεν αγοράζουν πετρέλαιο από την ISIS; Δεν πιστεύεται ότι οι ΗΠΑ μπορούν να επηρεάσουν τους συμμάχους τους; Ή μήπως στην πραγματικότητα δεν μπορούν να τους επηρεάσουν;Tότε γιατί να βομβαρδίσουν την ISIS;...Δεν μπορείτε να σκεφτείτε ένα βήμα πιο μπροστά; Δεν είμαστε υπέρ αυτού του είδους πολιτικής που εφαρμόζουν οι ΗΠΑ! Τη θεωρούμε λανθασμένη! Βλάπτει τους πάντες και εσάς (ΗΠΑ)!...Δεν μπορείτε να "στίβετε" τους άλλους με μόνο γνώμονα τα οφέλη σας, στις οικονομικές, στις στρατιωτικές δραστηριότητες στα πάντα...
Koιτάξτε το Ιράκ, η κατάσταση είναι τρομερή!
Δείτε τι Λιβύη και τι κάνατε εκεί! Γι αυτό δολοφονήθηκε ο Πρέσβης σας! ...Ποιος φταίει γι αυτό;
Mην ψάχνετε να ρίξετε το φταίξιμο σε κάποιον όταν εσείς κάνετε όλα αυτά τα λάθη!
Πρέπει να ξεπεράσετε τον διαρκή πόθο σας να κυριαρχήσετε!
Πρέπει αν σταματήσετε να έχετε ιμπεριαλιστικές φιλοδοξίες!
Μην δηλητηριάζετε τις συνειδήσεις εκατ. ανθρώπων λέγοντας ότι δεν υπάρχει άλλος τρόπος παρά μόνο ιμπεριαλιστική πολιτική!".ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΩΡΑ Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ New York Post ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ..."Ο Ομπάμα παρέδωσε τα σκήπτρα του πλανητάρχη στον Πούτιν "
 Στην ανάδειξη της Ρωσίας ως τη «μόνη υπερδύναμη στον πλανήτη» εστιάζει σε άρθρο της η αμερικανική εφημερίδα New York Post.
Όπως τονίζει ο αρθρογράφος, μετά και από την 70η σύνοδο της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ, ο πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα έχει δώσει τη θέση του πιο ισχυρού ηγέτη του κόσμου στον ρώσο πρόεδρο Βλαντίμιρ Πούτιν. Γράφει χαρακτηριστικά: «Ο πρόεδρος Ομπάμα (τον θυμάστε;) εξυμνούσε τα ιδανικά των ιδρυτών των Ηνωμένων Εθνών, τα οποία τέθηκαν πριν από 70 χρόνια: τη διπλωματία και το "διεθνές δίκαιο" - πάνω απ 'όλα, ενώ η δύναμη και η αντοχή δήθεν χάνουν τη σημασία τους. Ο Πούτιν αναφέρθηκε, επίσης, στις αρχές των Ηνωμένων Εθνών, αλλά χρησιμοποίησε την ομιλία του για να ανακοινώσει τη δημιουργία μιας ευρείας διεθνούς συμμαχίας για την καταπολέμηση του «Ισλαμικού κράτους» στο Ιράκ και τη Συρία». Σημειώνει δε πως η Ρωσία θα ηγηθεί της επιχείρησης εξάθρωσης του δικτύου τρομοκρατών στην περιοχή.
Αλλά καί ή Ευρώπη υποκλίνεται...
Γερμανικά ΜΜΕ: Η δειλία της Δύσης κάνει τη Ρωσία πρωταγωνίστρια στην επίλυση της κρίσης στη Συρία.
 Σύμφωνα με την εφημερίδα Bild, η Ρωσία, με τους χειρισμούς της στη συριακή κρίση, ανακτά τον ηγετικό ρόλο στην παγκόσμια πολιτική σκηνή
«Η παρέμβαση της Μόσχας [στη συριακή κρίση] είναι η δημόσια παραδοχή πτώχευσης της Δύσης...!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

Σελίδες

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ