Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2015

Ο ΑΟΡΑΤΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΑΙΝΕΤΑΙ ....Ο ΘΕΟΣ ΕΜΠΟΔΙΖΕΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ ΜΕ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ...ΟΥΤΕ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ , ΚΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΥΤΗ ΤΩΝ ΑΘΕΩΝ ΘΑ ΧΑΘΕΙ ΟΠΩΣ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ...!!!

Όταν μάς ετοίμαζαν τήν κάρτα τού πολίτη καί τά τσιπάκια πρίν από χρόνια ...
 "Ακριβώς μετά τον φονικό σεισμό της Ιαπωνίας {2011} επισκέφτηκε το Άγιο Όρος και συγκεκριμένα την μονή Εσφιγμένου κάποιος κύριος. Στην επίσκεψη του που δεν ήταν για πρώτη φορά επιχείρησε να δει κάποιον Πατέρα ασκητή (συγκεκριμένο) για να συζητήσει και να πάρει την ευλογία του. Στην συζήτηση που είχαν ο Πατέρας ασκητής του εκμυστηρεύτηκε μια πληροφορία που σίγουρα ακούγοντας την μας σόκαρε. Του είπε ο Πατέρας… Παιδί μου ο σεισμός στη Ιαπωνία δεν έγινε τυχαία. Στην Ιαπωνία βρίσκεται το εργοστάσιο που δόθηκε η εντολή από την Ελληνική κυβέρνηση να κατασκευαστούν τα τσιπάκια για την κάρτα του πολίτη. Μετά τον σεισμό και το τσουνάμι που προκλήθηκε το εργοστάσιο υπέστη σοβαρές ζημίες και σταμάτησε η λειτουργία του αυτή τη στιγμή. Του είπε ακόμη πως το θέμα με την Κάρτα του Πολίτη προς το παρόν θα ανασταλεί λόγο των ζημιών που υπέστη το εργοστάσιο και κάνεις δεν πρέπει να αποδεχτεί αυτή τη κάρτα διότι είναι το προχάραγμα και η αποδοχή στον αντίχριστο. Τα παραπάνω λόγια μας τα εκμυστηρεύτηκε ο κύριος που επισκέφτηκε το Άγιο Όρος . Να θυμίσουμε ότι η Ιαπωνία είναι η πρώτη χώρα παγκοσμίως στην τεχνολογία τέτοιου είδους εξαρτημάτων."

...καί όπως διαβάσαμε ΕΔΩ... 
"ΠΑΛΙ ΚΑΛΟΓΕΡΟΣ ΑΓΕΙΟΡΙΤΗΣ ΕΙΧΕ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙ ΠΡΙΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ Η ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ …
ΚΑΤΟΠΙΝ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΚΑΝΕ ΑΝΑΛΟΓΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΤΩΝ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΩΝ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΑΝ ΤΙΣ ΚΑΡΤΕΣ (ΑΓΓΛΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΙΦΟΡΝΙΑ) ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΑΝ ΟΙ ΓΕΡΟΝΤΑΔΕΣ …
ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ …
ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΕΚΕΙΝΗ ΟΠΟΥ Ο ΜΑΚΑΡΙΣΤΟΣ ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΒΑΤΟΠΕΔΙΝΟΣ ΠΡΟΡΡΗΣΕ:

«ΜΕ ΜΙΑΣ Θ’ ΑΝΑΨΕΙ Η ΦΩΤΙΑ ΑΠΟ ΜΙΚΡΗ ΑΙΤΙΑ,
ΚΡΑΥΓΗ ΠΟΛΕΜΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ …»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ