Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Σάββατο 26 Ιουλίου 2014

Ο Ουκρανικός Στρατός και η εθνοφρουρά καταρρέουν

       IΓΚΟΡ ΣΤΡΕΛΚΩΦ Ο ΡΩΣΟΣ «ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ»

Οι αμερικανοί «σύμβουλοι», οι μισθοφόροι του Καλομόισκι και οι Πολωνοί εθελοντές δεν τους σώνουν.
Σύμφωνα με Άκρως Απόρρητο έγγραφο της SBU, από τις 7 ως τις 19 Ιουλίου, Λιποτάκτησαν 5320 άτομα από τις μονάδες του Στρατού και της Εθνικής Φρουράς που συμμετέχουν στην «αντιτρομοκρατική επιχείρηση» (ΑΤΟ) στην ανατολική Ουκρανία , ενώ οι συνολικές απώλειες μάχης, (νεκροί-τραυματίες-αγνοούμενοι) ανέρχονται σε 1688. 
  Σε αυτές τις απώλειες πρέπει να προσθέσουμε το τάγμα «Чернигов» της Εθνικής Φρουράς, που έχασε το 50% της δύναμης του στις μάχες στο Λισιτσάνσκ, όπου έπεσε και ο διοικητής του συνταγματάρχης Александар Радиевски, και οι μεγάλες απώλειες στο τελευταίο διήμερο των δυο μηχανοκίνητων ταξιαρχιών της 72ης και 79ης στο Ντονιέτσκ. Βαριές απώλειες υπέστη και το τάγμα «Αζόφ» που μισθοδοτεί ο Καλομόισκι και το οποίο εμφανίστηκε στο μέτωπο του Ντόνιτσκ στις 23 Ιουλίου.
Ο βουλευτής Σεργκέι Μιστσένκο δήλωσε χθες ότι ο Ουκρανικός στρατός στο σύνολό του δεν ήταν έτοιμος για πόλεμο, και πρόσθεσε: «Δυστυχώς, ο στρατός μας δεν προσαρμόστηκε και οι διοικητές στην πρώτη γραμμή , δεν είχαν σχέδια για τέτοια στρατιωτική δράση αλλά αυτοί οι διοικητές είναι υπεύθυνοι για τη ζωή των παιδιών μας». Σύμφωνα με την ολλανδική εφημερίδα De Telegraaf, το ΝΑΤΟ και οι αμερικανοί σκέφτονται να στείλουν άνδρες των Ολλανδικών ειδικών δυνάμεων KCT (Korps Commandotroepen) με το πρόσχημα της προστασίας των διεθνών ειδικών που βρίσκονται στον τόπο πτώσης του Μαλαισιανού Μπόινγκ 777, αλλά με στόχο να εκτελέσουν ή να συλάβουν τον υπουργό άμυνας της DNR Ιγκόρ Στρέλκωφ.
Οι υπουργοί Εξωτερικών της Ολλανδίας και της Αυστραλίας που πήγαν στο Χάρκοβο σε τελετή στη μνήμη των θυμάτων της αεροπορικής τραγωδίας, ζήτησαν πρόσβαση στο σημείο συντριβής του μαλαισιανού αεροσκάφους και ηδη Ολλανδοί και Αυστραλοί διαπραγματεύονται με την κυβέρνηση του Κιέβου για την αποστολή αστυνομικών τους δυνάμεων στο σημείο της συντριβής, το οποίο ελέγχεται από «φιλορώσους» πολιτοφύλακες.
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ