Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Τετάρτη 2 Ιουλίου 2014

Η Μαρία Σπυράκη αγόρασε σπίτι στις Βρυξέλλες... Γιατί όχι... μαλάκα Έλληνα; Αφού κονομάνε (εμείς τα πληρώνουμε!) 17.000 το μήνα βασικό, που καταλήγει 30.000 ευρώ το ΜΗΝΑ με Επιτροπές, συμμετοχές σε "αποστολές", έξοδα μετακινήσεων, πρόσλήψεις "συμβούλων"... Κι εσύ μαλάκα νεοδημοκράτη που την ψήφισες, πλήρωνε Χαράτσια!

Όταν η "δημοσιογράφος" γνώριζε τα μονοπάτια της δόξας...

σημ. δική μας: Δεν χρειάζεται δάνειο από τράπεζα... Το ευρωμπουρδέλο δίνει ("δάνειο"-Leasing) στους νεοεκλεγμένους κι αυτό το πληρώνει ο λαός!
 
Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει σε δημοσίευμά της η εφημερίδα «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ», αναφέροντας μάλιστα ότι τα δυάρια τιμώνται γύρω στις 250.000 ευρώ και τα τεσσάρια στις 300.000...
Σύμφωνα με...
το ρεπορτάζ το επιτόκιο και οι δόσεις είναι ελκυστικές και ως εκ τούτου συμπεραίνει εύκολα μία Τράπεζα θα χορηγούσε στεγαστικό δάνειο* σε έναν ευρωβουλευτή με μέσο μισθό τις 17.000 ευρώ μηνιαίως για πέντε χρόνια.

enimerosi24 μέσω  nonews-NEWS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ