Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2014

Σχέδια διαμελισμού Ελλάδος

ο τελικός στόχος...
 Πολλοί είναι αυτοί που θέλουν την Ελλάδα σε κομματάκια, οι προσπάθειες τους είναι επαναλαμβανόμενες μέσα στις 2 περίπου χιλιετίες της πτώσεως μας. Από καιρό ήδη έχει ξεκινήσει ένας νέος κύκλος ο οποίος χρησιμοποιεί και εξεζητημένες τεχνικές προπαγάνδας τύπου Huxley








Ο Διεθνισμός είναι ένα εργαλείο (δούρειος ίππος) στα χέρια αυτών που θέλουν να ελέγξουν τα Κράτη. Ο τρόπος λειτουργίας είναι πυραμιδοειδής, στην κορυφή είναι το ιερατείο - χρηματοδότης και κάτω από αυτό τα λίγα συνειδητά και τα πολλά υποσυνείδητα όργανα.


"...Η δύναμη των λέξεων βρίσκεται στις εικόνες που ανακλούν, και είναι απολύτως ανεξάρτητη από την πραγματική τους σημασία. Αυτές των οποίων το νόημα είναι πιο άσχημα καθορισμένο (=αόριστες με τέτοιο τρόπο που να δημιουργούν παρερμηνείες), έχουν ενίοτε την μεγαλύτερη επίδραση στις μάζες. Χαρακτηριστικότατο παράδειγμα είναι οι όροι "δημοκρατία", "σοσιαλισμός", "ισότητα", "ελευθερία".
Μια δύναμη πραγματικά μαγική συνδέεται με τις μικρές τους συλλαβές σαν αυτές να περιείχαν την λύση των προβλημάτων. Οι Μάζες συνθέτουν ποικίλες ασυνείδητες επιθυμίες και την ελπίδα πραγμάτωσης τους"
Gustave Le Bon - "Η ψυχολογία των Μαζών" σελ. 94






περισσότερα εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ