Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2014

Η "Ανθελληνική" συμβολή του Κολλεγίου Αθηνών στο σημερινό Ελληνικό γίγνεσθαι....

Μελετώντας ένα άρθρο που δημοσιεύθηκε στο crash τον Φεβρουάριο του 2012, θέλουμε να παραθέσουμε μερικά "λουλούδια" του Κολλεγίου Αθηνών που ευθύνονται τα μέγιστα για την σημερινή εξαθλίωση του Ελληνικού Λαού:
Γεώργιος Παπανδρέου. Ο άνθρωπος που μας οδήγησε στο ΔΝΤ αφού μας παραπλάνησε με το σύνθημα "Λεφτά υπάρχουν"
Λουκάς Παπαδήμος. Ο άνθρωπος που μας επέβαλλε το πρώτο μνημόνιο και φέρει πολλές ευθύνες ως Διοικητής της Τράπεζας Ελλάδος επί Σημίτη. Ο "Γιατρός" κατά τον Γιώργο Καρατζαφέρη που θα έσωνε την Ελλάδα.
Γιώργος Παπακωνσταντίνου. Ο Υπουργός Οικονομικών που πήρε την εξουσιοδότηση από την Βουλή να μας εκπροσωπεί και να υπογράφει ως εκπρόσωπος της Ελλάδας!!!
Μιχάλης Λιάπης. Ο Μέγας Κλόουν της ΝΔ που διετέλεσε σε Υπουργικές Θέσεις...Και μέλος της Δυναστείας Καραμανλή.
Άγγελος Φιλιππίδης και Κλέων Παπαδόπουλος. Υπόδικοι για οικονομικά εγκλήματα στο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο!!!
Γιώργος Βουλγαράκης... 
Μαργαρίτα Παπανδρέου!!!
Γιώργος Καμίνης!!! 
Και επίλεκτα στελέχη των ΜΜΕ
Παπαχελάς (Καθημερινή και μέλος της Λέσχης Μπίλντεμπεργκ), Στραβελάκης ....
Η γνώμη μας είναι ότι το Κολλέγιο Αθηνών δεν παράγει Έλληνες, αλλά "Αμερικανούς" στην νοοτροπία πολίτες που απλά έχουν καλή γνώση της τοπικής ιστορίας και κουλτούρας. Η όλη εκπαίδευση τους, είναι ένα εξαιρετικό προστάδιο για την μελλοντική τους ένταξη σε μυστικές λέσχες και γιατί όχι στην Πολιτική, όπου πάλι καθοδηγούνται κάτω από οδηγίες και συμφέροντα που δεν έχουν καμία σχέση με τα Ελληνικά συμφέροντα. . Λόγω αυτής της αποστολής παράγει Στελέχη με Υπέρμετρες Φιλοδοξίες που δεν είναι όμως Ελληνοκεντρικές. Το αντίθετο... Και δεν είναι καθόλου τυχαία, η κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η Χώρα μας σήμερα. Η Παιδεία διαδραματίζει πολύ σοβαρό ρόλο στην εξέλιξη των Προσωπικοτήτων και η σημερινή μας εξαθλίωση φέρει στο παρασκήνιο την υπογραφή του Κολλεγίου Αθηνών. 
Ευχόμαστε να σβήσει η ύπαρξη του και να αναδυθεί ένα πραγματικά καλό Ελληνικό Κολλέγιο που να έχει Ελληνοκεντρική Εκπαίδευση με στόχο την προαγωγή του Ελληνορθόδοξου Πνεύματος. 

1 σχόλιο:

  1. Αν δεν εχετε φοιτησει στο σχολειο αυτο δεν γνωριζετε τιποτα και δεν εχετε δικαιωμα να μιλατε. Εκτος απο τα ατομα που αναφερατε χιλιαδες αλλα αποφοιτησαν απο το σχολειο αυτο. Πολλα απο αυτα διακριθηκαν σε αλλους τομεις που δεν εχουν σχεση με την πολιτικη. Αποφοιτησα το 2012 περασα στο Παιδαγωγικο Τμημα Δημοτικης Εκπαιδευσης Αθηνας με παρα πολυ καλη βαθμολογια και ξερω πως θα γινω καλη δασκαλα γιατι εχω σωστες βασεις απο το σχολειο μου. Οι καθηγητες ειναι ανθρωποι με ηθος και δεν εχουν σχεση με οσα αναφερατε. Το σχολειο ειναι τα παιδια και οι καθηγητες και οχι οι κλικες που πιθανον να υπαρχουν. Γενικευετε τα πραγματα και δεν εχετε ιδεα τι προσφερει το σχολειο αυτο, οπως για παραδειγμα υποτροφια σε παιδια των οποιων οι οικογενειες εχουν οικονομικα προβληματα και καληψη των διδακτρων των παιδιων των εκπαιδευτικων. Το Κολλεγιο δεν θα παψει να υπαρχει γιατι προσφερει περισσοτερα καλα παρα κακα και καλα θα κανετε να σβησετε αυτη τη μονοπλευρη αναρτηση.
    Ευχαριστω

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ