Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2014

Παγκόσμια ημέρα χωρίς παντελόνι ... ζόμπια ανταποκριθείτε!!!


Κλειδιά, κινητό, πορτοφόλι… Στο τελευταίο τσεκάρισμα πριν φύγουν από το σπίτι τους την Κυριακή, άνθρωποι από όλο τον κόσμο δεν κοίταξαν καν προς τα κάτω. 
Όχι, δεν ξέχασαν να βάλουν παντελόνι, γδuθηκαν για να βγουν.
mme5 mme4
Είναι η Παγκόσμια ημέρα χωρίς παντελόνι στο μετρό, μία περίεργη γιορτή… γuμνιας που ξεκίνησε πριν από 13 χρόνια. Επιβάτες στο Σίδνεϊ, στο Πεκίνο και το Χονγκ Κονγκ μεταξύ πολλών άλλων πόλεων οπλίστηκαν με θάρρος, έβγαλαν το παντελόνι τους και… ξεχύθηκαν στα μέσα μαζικής μεταφοράς.
Το  αστείο ξεκίνησε πριν από 12 χρόνια στη Νέα Υόρκη, όταν επτά άνθρωποι αποφάσισαν να το τολμήσουν. Από τότε όμως έχει γίνει θεσμός σε πολλές μεγαλουπόλεις, με χιλιάδες να παίρνουν μέρος.
mme3
Οι όροι είναι απλοί. Οι μετέχοντες πρέπει να κάνουν μία συγκεκριμένη διαδρομή αυτή την ημέρα κάθε χρόνο, χωρίς το παντελόνι τους, ώστε να προκαλέσουν γέλια και βέβαια σοκ. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να βάλουν εσwρουχα και οι διοργανωτές προτιμούν το υπόλοιπο ντύσιμο- από τη μέση και πάνω δηλαδή- να είναι παρόμοιο με εκείνο που κάνουν καθημερινά οι μετέχοντες.
mme2
Επιπλέον, οι μετέχοντες απαγορεύεται να μιλήσουν ο ένας στον άλλο και πρέπει να συμπεριφέρονται φυσιολογικά μέσα στο τρένο. «Αν σας ρωτήσουν, απαντήστε ότι δεν ξέρετε τους άλλους που κυκλοφορούν χωρίς παντελόνι. Πείτε πως απλά ξεχάσατε να το φορέσετε. Να επιμείνετε πως πρόκειται για σύμπτωση», συμβούλευσαν φέτος οι διοργανωτές τους μετέχοντες στο Σίδνεϊ.
mme

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ