Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2014

Ο ιουδαϊσμός στο έντεχνο "ελληνικό" τραγούδι

Άπαξ και αντιληφθείς ποια είναι η καταγωγή των τραπεζιτών της Wall Street και ότι ο Ρόθτσιλντ δημιούργησε το Ισραήλ και τι συμβαίνει εκεί τότε γίνεσαι καχύποπτος..

Γίνεσαι καχύποπτος γιατί ανέκαθεν τα πρότυπα και τα ΜΜΕ ήταν και είναι τα βασικά εργαλεία χειραγώγησης της κοινής γνώμης.. Μαζί με τη διαφήμιση φυσικά..

Τυχαία πέσαμε πάνω σε ένα τραγούδι του Λαυρέντη τους στίχους του οποίου δημιούργησε ο κορυφαίος στο έντεχνο(έχει γράψει τραγούδια για Νταλάρα, Τσαλιγοπούλου, Μπάση, Κότσιρα και βάλε) Ισαάκ Σούσης...
Ε μέσα από μικρή έρευνα και συγκεκριμένα μια συνέντευξη που έχει δώσει διαβάσαμε ότι είναι αριστερός και προτείνει ΣΥΡΙΖΑ ως καλύτερη λύση για τον πτωχό Έλληνα:

"..Από αρκετές απόψεις δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο να ελπίζει ένας εργαζόμενος, άνεργος, πληγμένος από το κράτος. από μια αυτοδυναμία του Σύριζα.."

Εβραίος, αριστερός προτείνει ΣΥΡΙΖΑ για τον πτωχό Έλληνα και ταυτόχρονα οι Συριζαίοι βουλευτές έχουν εναποθέσει τις κατεθέσεις τους στους Εβραίους τοκογλύφους της Wall Street.
Ε λοιπόν ακόμη ψάχνεστε γιατί δεν πάει μπροστά αυτός ο τόπος;


Ο Ισαάκ γεννήθηκε στο Τελ Αβίβ, αλλά ζει στην Αθήνα.
Ένας άλλος συμπατριώτης του, ο κ. Σούσης Ζαχαρίας ζει στην Κέρκυρα και βρίσκεται σε κορυφαία θέση των Ροταριανών..


Μην ξεχνάτε ότι κορυφαίος Έλληνας Μασόνος είναι ο Ραφαήλ ντε Σιγούρα, συμπατριώτης και αυτός των προαναφερόμενων.
Είδατε κάποιον προοδευτικό αριστερό Εβραίο να βρίζει τον κ. Σάλλα ποτέ για αρπαγή του χρήματος των Ελλήνων; Ξέρετε η Τράπεζα Πειραιώς είναι "περιούσια" και την προβάλλει το "δεξιό" Παραπολιτικά..
Μην απορείτε πτωχότατοι Έλληνες για την κατάντια μας. Είμαστε εκεί που είμαστε γιατί μας εξαπάτησαν όχι οι εξωγήινοι, ούτε οι "καπιταλιστές".. Καταλαβαίνετε ποιοι μας έχουν εξαπατήσει σαν να ήμασταν μαθητούδια του δημοτικού..
Θυμηθείτε τι είπε ο Στέλιος Καζαντζίδης πριν τον τελειώσουν καλλιτεχνικά οι περιούσιοι..
πηγή


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ