Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2013

Ο κομήτης ISON. Κάθε πρωί μέχρι τα μέσα Δεκεμβρίου, λίγο πριν από το ξημέρωμα, ο κομήτης θα εμφανίζεται χαμηλά στον ανατολικό ουρανό.



NASA:O κομήτης ISON έχει επιβιώσει! 

  Ο ISON εμφανίζεται σαν ένα λευκό επίχρισμα μακριά από τον ήλιο.Ο  ISON δεν ήταν ορατός κατά τη διάρκεια της πλησιέστερης  προσέγγισής του στον ήλιο, έτσι πολλοί επιστήμονες πίστευαν ότι είχε διαλυθεί, αλλά οι εικόνες, όπως αυτή από την ESA / NASA Solar and Heliospheric Observatory δείχνουν ότι ένας μικρός πυρήνας μπορεί να είναι άθικτος. Συνεχίζοντας μια ιστορία στην έκπληκτική συμπεριφορά, το υλικό από τον κομήτη ISON εμφανίστηκε στην άλλη πλευρά του ήλιου το βράδυ στις 28 Νοέμβρη 2013, παρά το γεγονός ότι δεν έχουν παρατηρηθεί σε παρατηρήσεις κατά τη διάρκεια στην πλησιέστερη προσέγγιση του στον ήλιο.
Μια άλλη άποψη από C2 χρονογράφοτου SOHO δείχνει τον κομήτη ISON να εμφανίζεται φωτεινά με ρεύμα προς τον ήλιο (δεξιά). μπορεί να θεωρηθεί ως ένα αμυδρό φως προς τα πάνω και έξω στην αριστερή εικόνα. Ο κομήτης μπορεί να είναι ακόμα ζωντανός!Στην διάρκεια του έτους  οι ερευνητές έχουν παρακολουθήσει τον κομήτη ISON - και ειδικά κατά τη διάρκεια της τελικής προσέγγισης στον ήλιο - ο κομήτης φωτίζεται  αμυδρά με απροσδόκητους τρόπους.          

  Τέτοιες αλλαγές φωτεινότητας που συνήθως συμβαίνουν σε απάντηση του υλικού που βράζει από τον κομήτη, και το διαφορετικό υλικό, που το κάνει σε διαφορετικές θερμοκρασίες, παρέχοντας έτσι ενδείξεις από τι  αποτελείται ο κομήτης. Αναλύοντας αυτό το μοτίβο θα βοηθήσει τους επιστήμονες να κατανοήσουν τη σύνθεση του ISON, το οποίο περιέχει υλικό που συγκεντρώθηκε κατά τη διάρκεια του σχηματισμού του ηλιακού συστήματος, περίπου 4,5 δισεκατομμύρια χρόνια πριν.             

 http://www.nasa.gov/goddard            http://beforeitsnews.com/space/2013/11/nasa-comet-ison-may-have-survive-2470848.html   AΠΟΔΟΣΗ  ΑΠΟ ΤΗ ΝΑΣΑ ΚΑΙ ΤΟ BEFORE IT'S NEWS   :     

Corfiatiko.blogspot.com.

 

 


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ