Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2013

Ανθρωπάκια που μετράνε τα πάντα με τις ψήφους: «Προσοχή να μην ανέβει η Χρυσή Αυγή»


Αλγεινή, τουλάχιστον, είναι η εντύπωση που προκαλεί η αντίδραση των κομμάτων του λεγόμενου «συνταγματικού τόξου» μετά την δολοφονία δύο νέων ανθρώπων στο Νέο Ηράκλειο. Ενδεικτικό του πόσο αναίσχυντοι είναι το γεγονός ότι την κοινή «γραμμή» που εκφράζουν πλέον ομόθυμα οι «δημοκράτες», δεν την εξέφρασαν απευθείας υπό τον φόβο να τους κράξει ολόκληρος ο Ελληνικός Λαός, αλλά πρώτα την διοχέτευσαν δια μέσω των άτυπων «γραφείων τύπου» τους, των καναλιών. Έτσι είδαμε σκηνές «απείρου κάλλους» από τους μεγαλοδημοσιογράφους με πιθανό αποκορύφωμα το «θα μπορούσαν να χτυπήσουν και ανθρώπους», του αισχρού Πρετεντέρη.
Σειρά πήραν το «Έθνος» του Μπόμπολα και η καθεστωτική «Καθημερινή» που την επόμενη κιόλας ημέρα άρχισαν τα στημένα «άρθρα» περί του κινδύνου ενίσχυσης της Χρυσής Αυγής από το τραγικό αυτό συμβάν.  Τα παράλληλα εξώφυλλα της κομματικής εφημερίδας του ΣΥΡΙΖΑ, «Αυγή», και της ναυαρχίδας του ΔΟΛ, «Τα Νέα», περί… προβοκάτσιας, δεν θα τα σχολιάσουμε καν, αφού η χλεύη του Λαού αρκεί για να τα απαντήσει. Μοναχά θα τονίσουμε την ταύτιση απόψεων μεταξύ της εφημερίδας που εκφράζει σταθερά την κυβερνητική άποψη και του δήθεν αντισυστημικού ΣΥΡΙΖΑ.
Και αφότου θεώρησαν ότι «έφτιαξαν το κατάλληλο κλίμα», ξεμύτισαν και άρχισαν να μιλάνε πλέον και κομματικώς για το ενδεχόμενο «ενίσχυσης της Χρυσής Αυγής». Την αρχή έκαναν ο Δραγασάκης και η Βαλαβάνη του ΣΥΡΙΖΑ έκρουσαν τον «κώδωνα του κινδύνου» για το ενδεχόμενο ενίσχυσης της Χρυσής Αυγής από την περιρρέουσα επικαιρότητα. Συγκεκριμένα ο Δραγασάκης είπε: «Δεν νομίζω ότι η Χρυσή Αυγή έχει την ευκαιρία να εμφανίζεται ως θύμα. Θύμα είναι οι συγκεκριμένοι άνθρωποι, αλλά η Χρυσή Αυγή είναι πρωτεργάτης του κλίματος βίας...». Αντίστοιχα, η Νάντια Βαλαβάνη έκανε λόγο για «εκμετάλλευση του γεγονότος» και «θυματοποίηση» της Χρυσής Αυγής.
Είναι πραγματικά θλιβερό ότι υπάρχουν ανθρωπάκια που μετράνε την ανθρώπινη ζωή με βάσει τις ψήφους που θα τους αποφέρει. Είναι πραγματικά θλιβερό ότι υπάρχουν ανθρωπάκια π ου την μία δολοφονία κοιτάνε να την εκμεταλλευτούν, βγάζοντας «κορώνες» και στις άλλες δύο να κάνουν λόγο για «προβοκάτσια» και «ανησυχία για ενδεχόμενη ενίσχυση της Χρυσής Αυγής». Θα πρέπει να αντιληφθούν όλοι ότι η Πατρίδα μας και ο Λαός μας, είτε κοιτάμε τον καθένα ως άτομο, είτε συλλογικώς είναι υπέρ άνω των κομματικών συμφερόντων. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ