Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2013

ΠΟΤΕ ΘΑ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ



Από συνέντευξη   του Αθανάσιου Στριγά  το 2001  στο περιοδικό  Νew Times Nexus.
Ο αποκαλυπτικός  Αθανάσιος  Στριγάς αναφέρει πώς  « …η Ελλάδα είναι   ένα προτεκτοράτο της Ε.Ε και των ΗΠΑ. .. οι Έλληνες πολιτικοί δεν είναι τίποτα άλλο παρά υπάλληλοι των καρτέλ. Δεν τους εκλέγει ο λαός αλλά τους επιλέγουν τά καρτέλ .. ο λαός χειραγωγείται … κατευθύνεται και διευθύνεται  όπου θέλουν οι ισχυροί …»
Και ενώ μας λέει πώς δεχόμαστε και ανεχόμαστε τά  πάντα , και ενώ μας λέει πώς  άλλοι κανονίζουν την πολιτική , οικονομική και κοινωνική μας ζωή, μας λέει και πώς και πότε θά ξεσηκωθούν οι Έλληνες.
 « …Οι δικοί μας ταγοί , εισάγουν από την Αμερική το σύστημα των καταναλωτικών δανείων. Μετά έφεραν τά προσωπικά δάνεια . Ακολούθησαν οι πιστωτικές κάρτες …οι Έλληνες είναι καταχρεωμένοι …όποιος  χρωστάει δεν φέρνει εύκολα αντιρρήσεις. Σκύβει το κεφάλι και τά καταπίνει όλα… Δεν υπάρχει διέξοδος  μέχρι να γίνει σύγκρουση στο εσωτερικό της χώρας…  κάποια στιγμή θα γίνει το μεγάλο μπούμ .  Η κοινωνική έκρηξη.  Δεν έχει αρχίσει ακόμα το μπαράζ των κατασχέσεων … Πρέπει να γνωρίζετε ότι ό Έλληνας  γίνεται έξαλλος ακόμα και στην ιδέα ότι μπορούν να του κατασχέσουν έστω και μία καρέκλα. ..»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ