Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2013

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 26,6% !!!!

 ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΤΙ ΠΛΑΚΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΘΕΙ ΟΙ " ΔΗΜΟΚΡΑΤΑΡΟΙ" ΠΟΥ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΙΑ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙς ΤΟΥ zougla.gr! ΣΤΟ ΤΣΑΚ ΑΠΕΦΥΓΑΝ ΚΑΡΔΙΑΚΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΚΑΙ ΝΕΥΡΙΚΟΥΣ ΚΛΟΝΙΣΜΟΥΣ ...

Στην χθεσινή εκπομπή του Τριανταφυλλόπουλου όπου πανηγυρικά η Χρυσή Αυγή βγήκε πρώτη και στις δυο δημοσκοπήσεις που διενεργήθηκαν από τον διαδικτυακό τόπο του zougla.gr, με σταθμισμένο δείγμα, ο εκπρόσωπος τύπου του Λαϊκού Συνδέσμου κλήθηκε να σχολιάσει στην εκπομπή, μέσω σύνδεσης από τα Γραφεία του κόμματος. Και ενώ ο Ηλίας Κασιδιάρης μιλούσε, επιδεικτικά όλοι ( εκτός ίσως κανα 2) από τους καλεσμένους της εκπομπής, απέφευγαν να κοιτάξουν προς την οθόνη της σύνδεσης. Ειδικά από την πλευρά των πολιτών(;) υπήρχε τέτοια ΝΕΥΡΙΚΟΤΗΤΑ, σε σημείο που νόμιζες ότι θα έχουμε κανένα τραγικό περιστατικό, ταμπλάς,καρδιακό επεισόδιο, νευρική κρίση...
Απολαύστε το βίντεο, γιατι, για απόλαυση θε πρόκειται, αφού σοβαρά δεν μπορεί να εκλάβει κανείς όλα αυτά τα όντα που θέλουν να το παίξουν και " δημοκράταροι" και" συνταγματικοί" τοξοβόλοι !!! 
Ηρεμείστε δημοκράταροι και ξέρετε εσεις τι θα κάνετε : θα ενωθείτε ΟΛΟΙ μα ΟΛΟΙ εναντίον της Χρυσής Αυγής ! Αλλά πώς το είπε ο Τριανταφυλλόπουλος; " Μα και όλοι να ενωθούνε ( οι "δημοκρατικές δυνάμεις" )δεν μπορούν να έχουν την αυτοδυναμία των 151 εδρών" !!!
 Ψαχτείτε, ψαχτείτε θα την βρείτε την ...άκρη, ξέρετε από βρώμικες δουλειές και προβοκάτσιες, άλλωστε...




ΕΛΛΑΣ ΑΙΩΝΙΟΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ