Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Παρασκευή 12 Ιουνίου 2020

"Τούς τελευταίους μήνες είμαστε μάρτυρες ενός πολέμου μεταξύ τών απογόνων τής γυναίκας καί τών απογόνων τού φιδιού." Επιστολή τού Αρχιεπισκόπου Viganò πρός τόν Πρόεδρο Τράμπ.

 Η σπουδαία επιστολή του Αρχιεπισκόπου Viganò προς τον Πρόεδρο Τραμπ: Ο αιώνιος αγώνας μεταξύ Καλού και κακού λαμβάνει χώρα τώρα. ✨

Featured Image

[Σημείωση του συντάκτη: Ο Αρχιεπίσκοπος Carlo Maria Viganò απέστειλε σήμερα αυτή τη σπουδαία επιστολή στον Πρόεδρο Τραμπ προειδοποιώντας τον ότι οι τρέχουσες κρίσεις σχετικά με την πανδημία του κοροναϊού και τις ταραχές του Τζορτζ Φλόιντ αποτελούν μέρος του αιώνιου πνευματικού αγώνα μεταξύ των δυνάμεων του καλού και του κακού. Ενθαρρύνει τον πρόεδρο Τραμπ να συνεχίσει τον αγώνα για λογαριασμό των «παιδιών του φωτός».]
.
7 Ιουνίου 2020
.
Κυριακή της Αγίας Τριάδος
.
Κύριε Πρόεδρε,
.
💎 Τους τελευταίους μήνες είμαστε μάρτυρες του σχηματισμού δύο αντιτιθέμενων πλευρών που θα τις αποκαλούσα βιβλικές στη φύση τους: τα παιδιά του Φωτός και τα παιδιά του σκότους. Τα παιδιά του Φωτός αποτελούν το πιο περίβλεπτο μέρος της ανθρωπότητας, ενώ τα παιδιά του σκότους αντιπροσωπεύουν μια απόλυτη μειονότητα. Ωστόσο, οι πρώτοι αποτελούν αντικείμενο μίας διάκρισης που τους θέτει σε μια κατάσταση ηθικής κατωτερότητας έναντι των αντιπάλων τους, οι οποίοι συχνά κατέχουν στρατηγικές θέσεις στην κυβέρνηση, στην πολιτική, στην οικονομία και στα μέσα ενημέρωσης. Με έναν προφανώς ανεξήγητο τρόπο, οι καλοί κρατούνται όμηροι από τους κακούς και από εκείνους που τους βοηθούν είτε από το συμφέρον είτε από το φόβο.

Ο διάβολος και το προπατορικό αμάρτημα (Αγίου Ιωάννου του ...

💎 Αυτές οι δύο πλευρές, οι οποίες έχουν βιβλική φύση, ακολουθούν τον σαφή διαχωρισμό μεταξύ των απογόνων της γυναίκας και των απογόνων του φιδιού. Από τη μία πλευρά υπάρχουν εκείνοι που, αν και έχουν χίλια ελαττώματα και αδυναμίες, παρακινούνται από την επιθυμία να κάνουν καλό, να είναι ειλικρινείς, να μεγαλώσουν μια οικογένεια, να εργαστούν, να δώσουν ευημερία στην πατρίδα τους, να βοηθήσουν τους άπορους και υπακούοντας στον Νόμο του Θεού, να αξίζουν τη Βασιλεία των Ουρανών. Από την άλλη πλευρά, υπάρχουν εκείνοι που υπηρετούν τον εαυτό τους, που δεν έχουν ηθικές αρχές, που θέλουν να κατεδαφίσουν την οικογένεια και το έθνος, που εκμεταλλεύονται τους εργαζόμενους για να κάνουν τους εαυτούς τους αδικαιολόγητα πλούσιους, που υποκινούν εσωτερικούς διχασμούς και πολέμους και που συσσωρεύσουν δύναμη και χρήματα: Γι 'αυτούς η ψευδαίσθηση της διαχρονικής ευημερίας, μια μέρα - αν δεν μετανοήσουν - θα οδηγήσει στην τρομερή μοίρα που τους περιμένει, μακριά από τον Θεό, σε αιώνια καταδίκη.

💎 Στην κοινωνία, κύριε Πρόεδρε, αυτές οι δύο αντίθετες πραγματικότητες συνυπάρχουν ως αιώνιοι εχθροί, όπως και ο Θεός και ο Σατανάς είναι αιώνιοι εχθροί. Και φαίνεται ότι τα παιδιά του σκότους - τα οποία μπορούμε εύκολα να τα αναγνωρίσουμε ως το βαθύ κράτος (παρακράτος) στο οποίο εσείς πολύ σοφά αντιτίθεστε και το οποίο έχει κηρύξει πόλεμο εναντίον σας αυτές τις ημέρες - αποφάσισαν να δείξουν τα χαρτιά τους, αποκαλύπτοντας τώρα τα σχέδιά τους . Φαίνονται να είναι τόσο σίγουροι ότι έχουν ήδη τα πάντα υπό έλεγχο που πλέον απροκάλυπτα φανερώνουν τις πραγματικές τους προθέσεις τις οποίες τόσο καιρό απέκρυπταν. Οι ήδη διεξαγόμενες έρευνες θα αποκαλύψουν την πραγματική ευθύνη εκείνων που διαχειρίζονται την κατάσταση έκτακτης ανάγκης του Covid-19 όχι μόνο στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης αλλά και στην πολιτική, την οικονομία και τα μέσα ενημέρωσης. Πιθανότατα θα διαπιστώσουμε ότι σε αυτήν την κολοσσιαία λειτουργία της κοινωνικής μηχανικής υπάρχουν άνθρωποι που έχουν αποφασίσει τη μοίρα της ανθρωπότητας και που με αλαζονεία ενεργούν κατά της βούλησης των πολιτών και των εκπροσώπων τους στις κυβερνήσεις των εθνών.
.
💎 Θα ανακαλύψουμε επίσης ότι οι ταραχές αυτές τις μέρες προκλήθηκαν από εκείνους που, βλέποντας ότι ο ιός αναπόφευκτα εξασθενεί και ότι ο κοινωνικός συναγερμός της πανδημίας εξαφανίζεται, αναγκαστικά έπρεπε να προκαλέσουν αστικές αναταραχές, επειδή θα ακολουθούνταν από καταστολή που , αν και νόμιμη, θα μπορούσε να καταδικαστεί ως αδικαιολόγητη επίθεση εναντίον του πληθυσμού. Το ίδιο συμβαίνει και στην Ευρώπη, με τέλειο συγχρονισμό. Είναι απολύτως σαφές ότι η χρήση διαδηλώσεων στους δρόμους είναι καθοριστικής σημασίας για τους σκοπούς εκείνων που θα ήθελαν να δουν κάποιον που ενσωματώνει τους στόχους του βαθέως κράτους και που εκφράζει αυτούς τους στόχους πιστά και με πεποίθηση να εκλεγεί στις προσεχείς προεδρικές εκλογές. Δεν θα προκαλέσει καμία έκπληξη εάν, σε λίγους μήνες, μάθουμε για άλλη μια φορά ότι κρυμμένοι πίσω από αυτές τις πράξεις βανδαλισμού και βίας υπάρχουν εκείνοι που ελπίζουν να επωφεληθούν από τη διάλυση της κοινωνικής τάξης ώστε να οικοδομήσουν έναν κόσμο χωρίς ελευθερία: Solve et Το Coagula, όπως διδάσκει η μασονική παροιμία.

💎 Αν και μπορεί να φαίνεται ανησυχητικό, οι αντίθετες ευθυγραμμίσεις που περιέγραψα βρίσκονται επίσης και σε θρησκευτικούς κύκλους. Υπάρχουν πιστοί Ποιμένες που φροντίζουν το κοπάδι του Χριστού, αλλά υπάρχουν και μισθοφόροι άπιστοι που επιδιώκουν να διασκορπίσουν το κοπάδι και να παραδώσουν τα πρόβατα για να καταβροχθιστούν από τους φανατικούς λύκους. Δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι αυτοί οι μισθοφόροι είναι σύμμαχοι των παιδιών του σκότους και μισούν τα παιδιά του φωτός: ακριβώς όπως υπάρχει ένα βαθύ κράτος, υπάρχει επίσης μια βαθιά εκκλησία (σατανιστές) που προδίδει τα καθήκοντά της και αρνείται να ευθυγραμμιστεί με τις κατάλληλες δεσμεύσεις της ενώπιον του Θεού. Έτσι, ο Αόρατος Εχθρός, τον οποίο οι καλοί ηγέτες πολεμούν στις δημόσιες υποθέσεις, καταπολεμάται επίσης από καλούς βοσκούς στην εκκλησιαστική σφαίρα. Πρόκειται για μια πνευματική μάχη, για την οποία μίλησα στην πρόσφατη προσφυγή μου, η οποία δημοσιεύθηκε στις 8 Μαΐου.

💎 Για πρώτη φορά, οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν έναν Πρόεδρο που υπερασπίζεται τολμηρά το δικαίωμα στη ζωή, ο οποίος δεν ντρέπεται να καταγγείλει τη δίωξη των Χριστιανών σε όλο τον κόσμο, ο οποίος μιλά για τον Ιησού Χριστό και το δικαίωμα των πολιτών στην ελευθερία της λατρείας. Η συμμετοχή σας στην Πορεία για τη Ζωή (March for Life) και πιο πρόσφατα η διακήρυξή σας για τον μήνα Απρίλιο ως Εθνικό Μήνα Πρόληψης Κακοποίησης Παιδιών, είναι ενέργειες που επιβεβαιώνουν σε ποια πλευρά θέλετε να πολεμήσετε. Και τολμώ να πιστεύω ότι και οι δύο είμαστε στην ίδια πλευρά σε αυτήν τη μάχη, αν και με διαφορετικά όπλα.

💎 Γι 'αυτόν τον λόγο, πιστεύω ότι η επίθεση στην οποία υποβληθήκατε μετά την επίσκεψή σας στο Εθνικό Ιερό του Αγίου Ιωάννη Παύλου Β΄ αποτελεί μέρος της ενορχηστρωμένης αφήγησης των μέσων μαζικής ενημέρωσης που επιδιώκουν να μην καταπολεμήσουν τον ρατσισμό και να φέρουν κοινωνική τάξη, αλλά να επιδεινώσουν τις διαθέσεις. Όχι να φέρουν δικαιοσύνη, αλλά να νομιμοποιήσουν τη βία και το έγκλημα όχι για να υπηρετήσουμε την αλήθεια, αλλά να ευνοήσουμε μια πολιτική φατρία. Και είναι ανησυχητικό ότι υπάρχουν επίσκοποι - όπως αυτοί που πρόσφατα καταγγέλλω - οι οποίοι, με τα λόγια τους, αποδεικνύουν ότι ευθυγραμμίζονται με την αντίθετη πλευρά. Είναι υποταγμένοι στο βαθύ κράτος, στην παγκοσμιοποίηση, στην χειραγωγημένη σκέψη, στη Νέα Παγκόσμια Τάξη Πραγμάτων που επικαλούνται όλο και πιο συχνά στο όνομα μιας καθολικής αδελφότητας που δεν έχει τίποτα Χριστιανικό επί τούτου, αλλά που επικαλείται τα μασονικά ιδανικά εκείνων που θέλουν να κυριαρχήσουν στον κόσμο, απομακρύνοντας τον Θεό από τα δικαστήρια, από τα σχολεία, από τις οικογένειες, και ίσως ακόμη και από τις εκκλησίες.
.
💎 Ο αμερικανικός λαός είναι ώριμος και τώρα έχει καταλάβει πόσο τα ΜΜΕ δεν θέλουν να διαδώσουν την αλήθεια, αλλά προσπαθούν να την αποσιωπήσουν και να την διαστρεβλώσουν, διαδίδοντας τα ψέματα που είναι χρήσιμα για τους σκοπούς των κυρίων τους. Ωστόσο, είναι σημαντικό τα καλά παιδιά - που είναι η πλειοψηφία - να ξυπνήσουν από το λήθαργο τους και να μην αποδεχτούν να εξαπατηθούν από μια μειονότητα ανέντιμων ανθρώπων με αναπόφευκτους σκοπούς. Είναι απαραίτητο τα καλά παιδιά, τα παιδιά του φωτός, να ενωθούν και να κάνουν τις φωνές τους να ακουστούν. Τι πιο αποτελεσματικό υπάρχει από αυτόν τον τρόπο κύριε Πρόεδρε, παρά με προσευχή, ζητώντας από τον Κύριο να σας προστατεύσει, τις Ηνωμένες Πολιτείες και όλη την ανθρωπότητα από αυτήν την τεράστια επίθεση του Εχθρού; Μπροστά στη δύναμη της προσευχής, οι εξαπατήσεις των παιδιών του σκότους θα καταρρεύσουν, οι πλοκές τους θα αποκαλυφθούν, η προδοσία τους θα εμφανιστεί, η τρομακτική τους δύναμη θα μετουσιωθεί σε ένα τίποτα, φανερωμένες στο φως και εκτιθέμενες για αυτό που πραγματικά είναι: μια κακή εξαπάτηση.
.
💎 Κύριε Πρόεδρε, η προσευχή μου στρέφεται συνεχώς στο αγαπημένο αμερικανικό έθνος, στο οποίο είχα το προνόμιο και την τιμή να σταλθώ από τον Πάπα Βενέδικτο XVI ως αποστολικός πρεσβευτής του. Σε αυτήν τη δραματική και αποφασιστική ώρα για όλη την ανθρωπότητα, προσεύχομαι για εσάς και επίσης για όλους εκείνους που είναι στο πλευρό σας στην κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών. Πιστεύω ότι ο αμερικανικός λαός είναι ενωμένος μαζί μου και μαζί σας προσευχόμενος στη Θεία Ύπαρξη.

💎 Ενωμένοι ενάντια στον Αόρατο Εχθρό όλης της ανθρωπότητας, ευλογώ εσάς και την Πρώτη Κυρία, το αγαπημένο αμερικανικό έθνος, και όλους τους άντρες και τις γυναίκες καλής θέλησης.
.
+ Carlo Maria Viganò
.
Τίτλος Αρχιεπίσκοπος Ολπιναίων
.
Πρώην αποστολικός πρεσβευτής του Πάπα στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής.

ΑΠΟ

καί ΕΔΩ

2 σχόλια:

  1. Αφού εκτελέσθηκε η ΣΑΒΟΥΡΑ του Βατικανού ,με αρχηγό τον περιβόητο σατανιασμενο Πάπα και αφού ΕΚΤΕΛΕΣΑΝΕ τον μαύρο Παπα Αδόλφο Νικόλα στο Τόκυο τον Απρίλιο του 2020 ,βγήκε επιτέλους ένας καθολικός ιερέας να μιληση και να πάρη θέση.
    Όπως και με την συνέντευξη του Μελ Γκίμπσον στο BBC
    "Τώρα που αυτοί δεν είναι πλέον εδώ ,μπορώ να μιλήσω ."
    Άντε παιδιά ,κουράγιο .ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΔΡΌΜΟ.
    ΚΑΤΑΙΓΙΣΜΟΣ ΕΓΚΩΜΙΑΣΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ ΑΠΟ ΑΜΕΡΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ.
    ΤΩΡΑ ,ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΟΙ ΆΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΩΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΡΙΠΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΝΔΟΙΑΣΜΟΥΣ ΤΟΥΣ.
    ΒΑΣΙΚΟ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΟ ΜΕΛΗΜΑ :
    ΝΑ ΦΥΓΗ Ο ΦΟΒΟΣ.
    ΒΑΣΙΚΩΤΑΤΟ.
    Η ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ ,Η ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ .
    ΠΑΙΡΝΩΝΤΑΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΟΝΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΥΜΑΡΕΙΑ ΤΟΥ , ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΔΕΙΧΝΕΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ , ΑΛΛΆ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΛΙΑΝ ΣΥΝΤΟΜΩΣ ,ΕΠΑΝΕΡΧΕΤΑΙ Η ΚΑΛΉ ΔΙΆΘΕΣΗ.
    ΤΟ ΓΕΛΙΟ ,Η ΧΑΡΑ.
    ΤΙ ΠΕΤΥΧΑΙΝΟΥΜΕ ΜΕ ΑΥΤΆ ;
    ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΟΙ ΚΑΤΑΣΚΟΤΕΙΝΟΙ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑΝ.
    ΤΗΝ ΑΎΞΗΣΗ ΤΩΝ ΔΟΝΗΣΕΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΏΠΩΝ.
    ΟΙ ΜΑΥΡΟ ΣΚΟΤΕΙΝΟΊ ,ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟΝ ΝΟΕΜΒΡΙΟ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΌΛΑ.
    ΗΔΗ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΑΠΌ ΤΩΡΑ ,ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΛΠΙΔΕΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΤΟΥΣ.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η εκκαθάριση έχει δρόμο ακόμα. Εδώ στήν χώρα μας ή σατανίλα είναι ακόμα πολύ. Εύχομαι ό Θεός νά συντομεύσει τόν χρόνο καί νά τελειώσουμε απ΄τά αρπακτικά. "Φωνή λαού οργή Θεού "

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ