Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Τρίτη 9 Ιουνίου 2020

ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΩΣ ΕΤΑΙΡΙΑ ΜΕ ΤΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΓΕΝΝΗΣΗΣ ΣΑΣ ΟΠΩΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΚΑΙ ΑΝΗΚΕΤΕ ΣΤΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ ΠΟΥ ΕΞΟΥΣΙΑΖΕΙ Ο ΠΑΠΑΣ ΣΤΟ ΒΑΤΙΚΑΝΟ; ...!!!!

ΤΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΨΥΧΩΝ UCC – Το Βατικανό «τρέχει» το τραπεζικό σύστημα

ΤΟ UCC ΕΙΝΑΙ Η ΒΙΒΛΟΣ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΟΕΚΕΙΨΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΡΩΜΑΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ Ή ΚΑΝΟΝΑ ΤΟΥ ΒΑΤΙΚΑΝΟΥ. ΚΑΘΕ ΕΤΑΙΡΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΥΠΟ ΤΟΝ ΕΝΙΑΙΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΩΔΙΚΑ (UCC) ΩΣ ΕΤΑΙΡΙΑ.

ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΡΧΗ. ΕΣΕΙΣ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΟΥΝ ΣΕ ΕΣΑΣ ΑΛΛΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΩΣ ΕΤΑΙΡΙΑ ΜΕ ΤΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΓΕΝΝΗΣΗΣ ΣΑΣ ΟΠΩΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΑΝ ΣΥΝΑΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ ΤΟ ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΣΟΥ ΑΥΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΤΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΚΛΠ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ.

ΑΛΛΑ ΑΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙΣ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙΣ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΠΛΕΥΡΑ ΣΟΥ ΤΟΤΕ ΟΙ ΑΡΧΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΕΞΟΥΣΙΑ ΕΠΑΝΩ ΣΟΥ ΚΑΘΩΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΜΟΝΟ ΝΑ ΕΠΙΔΡΑΣΟΥΝ ΠΑΝΩ ΣΕ ΕΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΑ ΜΕ ΤΟ ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΟΝΟΜΑ ΚΥΡΙΟΣ Ή ΚΥΡΙΑ ΤΑΔΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΝΔΡΑ Ή ΓΥΝΑΙΚΑ ΑΦΟΥ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΨΕΥΔΗ ΝΟΜΟ!

ΠΩΣ Η ΡΩΜΑΙΟΚΑΘΟΛΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΟ ΝΟΜΟ, ΠΑΠΙΚΕΣ ΒΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ

Δημοσιεύθηκε: 15 Μαΐου 2013 στα εγκλήματα της εκκλησίας 
Ετικέτες: Καθολική Εκκλησία , Corpus Juris Canonici , Συμβούλιο της Βιέννης , Παπικός Ταύρος , Παπική Tiara , Πάπας , Ρώμη , Δογματική ΕμπιστοσύνηΠΗΓΗ: https://thecontrail.com/forum/topics/how-the-roman-catholic-church-rules-the-world-maritime-admiralty
Υπάρχουν δύο μορφές δικαίου, το Αστικό Δίκαιο (νόμος του ομόσπονδου κράτους) και ο Νόμος για το Ναυτικό Ναυαρχείο (Νόμος της Θάλασσας)
Οι αστικοί νόμοι επιβάλλονται σε χώρες και βασίζονται στα δικαιώματα που έχει ήδη δώσει ο Δημιουργός. Το Ναυτικό ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ ασχολείται με τραπεζικούς και νομισματικούς νόμους.Οι νόμοι αυτοί δημιουργήθηκαν με βάση το εμπόριο στην αρχή του εμπορίου και  ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ Trans Oceanic travel. 
Αυτοί οι νόμοι μέσω του Βατικανού και της Τράπεζας του Λονδίνου έχουν υποδουλώσει τους ανθρώπους σε ένα σύστημα διαρκούς χρέους, φόρων και νομοθέτησης για να αντλούν έσοδα εις βάρος ΜΑΣ   σε υψηλότερες τιμές. Αυτοί οι νόμοι δεν ψηφίζονται ποτέ και επιβάλλονται στους πολίτες με ελάχιστη ή χωρίς καμιά προειδοποίηση.
Μπορούν να το κάνουν αυτό επειδή είσαι Προϊόν Ναυτικού Ναυαρχείου.
ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ