Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Τρίτη 28 Απριλίου 2020

Θεολόγοι δεν είμαστε, αλλά επειδή Δ Ε Ν ακούσαμε κάποιον να το λέη ή να το γράφη, μάς φώτισε ο Θεός να το γράψουμε εμείς.


Θεολόγοι δεν είμαστε, αλλά επειδή Δ Ε Ν ακούσαμε κάποιον να το λέη ή να το γράφη, μάς φώτισε ο Θεός να το γράψουμε εμείς. Ας εξηγήσουν περισσότερα κάποιοι άλλοι. Ιερείς, Μοναχοί και λοιποί καλοί άνθρωποι τού Θεού, οι οποίοι γνωρίζουν. Εμείς, στην «Εσχάτη Γραμμή Ανασχέσεως», μέχρι εδώ φτάσαμε...


Ποιον έπληξαν οι αντίχριστοι νεοταξίτες με την κατασκευασμένη πανδημία τού covid - 19;
Τον πλησίον μας !!!

Σκεφθείτε το. Περάστε επίσης από εδώ. Σκεφθείτε. Σκεφθείτε.
Ο πλησίον μας, γίνεται πιο απόμακρος. Σε κάθε επίπεδο...
ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΠΙΠΕΔΟ...
Ο πλησίον μας, είναι ένας δυνητικός κίνδυνος πια. Στόχος τής Νέας Τάξεως, είναι η περαιτέρω αποξένωση τού ανθρώπου από άνθρωπο, η περαιτέρω αλλοτρίωσή του (η διαδικασία αποξένωσης του ανθρώπου από τον ίδιο του τον εαυτό) και η περαιτέρω απομόνωση και μοναξιά.

Υπάρχουμε, όταν συνυπάρχουμε. Οι νεοταξίτες, Δ Ε Ν θέλουν στην πραγματικότητα να συνυπάρχουμε. Άλλο το τι μάς λένε...

Έτσι, θα επέλθη ΚΑΙ ψυχική ασθένεια ΚΑΙ απόλυτη κοινωνική εντροπία. Η ανομία δηλαδή (ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΕΝΝΟΙΑ, ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΙΚΗ).

 ΕΔΩ>   «Εσχάτη Γραμμή Ανασχέσεως»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ