Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Πέμπτη 9 Απριλίου 2020

Πούτιν και Τραμπ εναντίον της Ν.Τ.Π.

Πούτιν και Τραμπ εναντίον της Νέας Παγκόσμιας Τάξης: η Τελική Μάχη.
Πούτιν και Τραμπ εναντίον της Ν.Τ.Π.Ζούμε σε συναρπαστική χρονική περίοδο.Φίλοι μου, η παγκοσμιοποίηση είναι νεκρή και έτοιμη για καύση.
Το άγνωστο που βρίσκεται στο άμεσο μέλλον για όλους μας, είναι τόσο συναρπαστικό όσο και τρομακτικό. Ευτυχές μακροπρόθεσμα, αλλά αρκετά τρομακτικό βραχυπρόθεσμα. Ολες οι αυτοκρατορίες πεθαίνουν τελικά και βρισκόμαστε στην τελική φάση της Νέας Παγκόσμιας Τάξης που δεν θα ανακάμψει από την “Ρώσικη Ρουλέτα” που παίζει, γιατί ο Βλαντιμίρ Πούτιν τους έδωσε ένα γεμάτο όπλο και τράβηξε την σκανδάλη.
Οι τελευταίες εβδομάδες έβαλαν τα πάντα στην θέση τους για την τελευταία μάχη. Υπάρχουν τόσα πολλά διαφορετικά γεγονότα, αριστερά και δεξιά και θα προσπαθήσω να καταβάλλω κάθε δυνατή προσπάθεια για να είμαι ακριβής σε αυτήν την περίπλοκη αναφορά. Οσον αφορά εμένα, αγωνίζομαι για τρεις εβδομάδες με αυτό το άρθρο, λόγω της τρελής ποσότητας των πρόσθετων λεπτομερειών που η κάθε μέρα μας παρέχει. Ίσως ήταν λάθος να σταματήσω το κάπνισμα, αλλά μου αρέσει μια καλή πρόκληση.
Η πτώση του δολαρίου
Εδώ απαιτείται μία μικρή παρένθεση. Η ιδέα της Ν.Τ.Π. είναι απλώς η επιθυμία μιας χούφτας διεθνών τραπεζιτών που θέλουν να κυβερνήσουν οικονομικά και πολιτικά ολόκληρο τον πλανήτη ως μια «ευτυχισμένη οικογένεια». Ξεκίνησε το 1773 και αν και πέρασε σημαντικές αλλαγές με την πάροδο των ετών, η έννοια και ο στόχος τους δεν έχουν αλλάξει. Δυστυχώς γι’ αυτούς, οι διεθνείς τράπεζες που λεηλατούν τον πλανήτη δια του αμερικανικού δολαρίου από το 1944, τώρα απειλούνται από υπερπληθωρισμό, καθώς η μηχανή εκτύπωσης τους δουλεύει για χρόνια για να καλύψει τις παράλογες δαπάνες τους για την διατήρηση των πετρελαϊκών και πολεμικών πόρων που έχουν χάσει.
Συνέχεια ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ