Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2013

Ό εβραίος Genrikh Yagoda...Ήταν ο μεγαλύτερος σφαγέας της ανθρωπότητας για τον οποίο δεν ακούσατε τίποτα ΠΟΤΕ - Βίντεο

Όλοι ξέρουμε τον Χίτλερ, τον Χίμλερ, τον Στάλιν, τον Μάο... Πόσοι όμως ξέρουν τον Genrikh Yagoda; Τον άνθρωπο που ήταν υπεύθυνος για την δολοφονία 10.000.000 ανθρώπων; Πόσοι ξέρουν ότι δεν ήταν.. Ρώσος;


http://antipliroforisi.blogspot.gr/

Ο Σολτζενίτσιν αναφέρει στο βιβλίο του " Αρχιπέλαγος Γκούλαγκ", για τον εβραίο Yagoda και πως εξολόθρεψε, μόνο από μια πόλη της Ρωσίας, το ένα τέταρτο του πληθυσμού της Αγίας Πετρούπολης ( Λένινγκραντ, τότε).  Και μάλιστα χαρακτηριστικά αναφέρει πως οι επιλογές των εκτελεσθέντων γινόταν από συγκεκριμένες κοινωνικές τάξεις όπως : πρώην μέλη της αριστοκρατίας, πρώην δημοσίους υπαλλήλους, πρώην επιχειρηματίες, πρώην δασκάλους και καθηγητές και επαγγελματίες, κάθε  πραγματικό Ρωσο πατριώτη  ο οποίος είχε αποφοιτήσει από ένα πανεπιστήμιο. Το ένα τέταρτο του πληθυσμού της πόλης, συνελήφθη και εκκαθαρίστηκε από τον Yagoda κατά τη διάρκεια της διετίας 1934- 1935. 

Περιγράφει πως κάθε βράδυ έβγαιναν τα μαύρα αυτοκίνητα της NKVD ( της αστυνομίας του Yagoda) και έμπαιναν στα σπίτια των Ρώσων πατριωτών και τους έσερναν κυριολεκτικά προς τον θάνατό τους! Περιγράφει πως οι Ρώσοι κρυμένοι πίσω από τις πόρτες τους υπέμεναν όλη αυτή την τραγωδία χωρίς να κάνουν ΤΙΠΟΤΑ !  

Γιατί  εάν όλοι μαζί αντιδρούσαν είτε με ένα μαχαίρι ή ένα μαδέρι ή με τά ίδια τους τα χέρια να τους επιτίθονταν , να τους έσκιζαν τα λάστιχα των  αυτοκινήτων σίγουρα κάτι θα είχε αλλάξει, αλλά φαίνετε αφού έμεναν απαθείς και αδρανείς, ενώ ήταν συντριπτικά οι περισσότεροι, και ο φόβος τους αδρανοποιούσε,  καλά τους έκαναν όσα τους έκαναν οι κουμουνιστές" 
Αν ζούσε σήμερα ο  Σολζενίτσιν ίσως να έλεγε ακριβώς τά ίδια για εμάς τους Έλληνες και για όλα αυτά πού βιώνουμε από την μνημονική κλίκα.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ