Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2015

Οι Illuminati αρχίζουν πάντα από το Παρίσι

Του Λιακόπουλου Δημοσθένη,
για την πολύνεκρη επίθεση των Τζιχαντιστών στο Παρίσι.
Οι Illuminati αρχίζουν πάντα από το Παρίσι. Και με την Γαλλική επανάσταση που έστησαν, από εκεί ξεκίνησαν και μετά άπλωσαν τις ψευτοδημοκρατίες της θολοκουλτούρας τους παντού, μέχρι την Αμερική και την Ρωσία των αιμοσταγών μπολσεβίκων. Επειδή έρχονται μάλιστα δύσκολα γεγονότα, οι Εβραίοι του Παρισιού, όπου ζουν όλοι οι δικοί τους πάμπλουτοι και διανοούμενοι, που δηλώνουν Ιουδαίοι αλλά είναι άθεοι (όπως λέει και το ευαγγέλιο), ζήτησαν από τον Ολάντ να αυξήσει τις ήδη υπάρχουσες φρουρές στις γειτονιές τους, άσχετα με το ότι κανένας Εβραίος δεν ήταν στόχος κατά την πολύνεκρη επίθεση των Τζιχαντιστών.
Όταν γίνει μία παρόμοια επίθεση στα Ιεροσόλυμα, τότε ο νατοϊκός στρατός θα καταλύσει την εξουσία του Ισραήλ και θα αναλάβει την προστασία της πόλης στην οποία θα χτιστεί ο τρίτος ναός του Σολομώντος, όπου θα στεφθεί ο παγκόσμιος δικτάτορας που θα μας σώσει δήθεν από όλα τα δεινά, την φτώχεια την τρομοκρατία κτλ κτλ.
Περιμένετε και θα το δείτε. Ο Λιακόπουλος πάντα δικαιώνεται σε αυτά που λέει, εδώ και δεκαπέντε χρόνια.

1 σχόλιο:

  1. '' Όταν γίνει μία παρόμοια επίθεση στα Ιεροσόλυμα..''

    ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΘΑΝΟ. ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΕΚΣΤΡΑΤΕΥΣΟΥΝ ΤΩΡΑ, ΔΗΘΕΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΝΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥ (ΙΣΙΣ),
    ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΝΑΖΙΣΜΟΥ.
    ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΕΝΤΩΜΕΤΑΞΥ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ.
    ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΝΑ ΘΥΣΙΑΖΟΥΝ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΝ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΤΟΥΣ.
    Ο ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΣ ΗΤΑΝ ΝΑ ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗ ΤΟΥ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΦΙΑΞΟΥΝ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥΣ. Ο ΤΩΡΙΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΦΙΑΞΟΥΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΥΠΟ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΟΥΝ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΣΟΥΝΙΤΙΣΜΟΥ ΤΙΣ ΠΥΛΕΣ ΤΗΣ ΒΑΒΥΛΩΝΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΝΤΕΝ ΓΙΑ ΠΑΡΤΗ ΤΟΥΣ, ΓΙΑΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΕΧΕΙ ΑΥΤΑ, ΚΑΤΕΧΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.
    ΜΙΑ ΚΡΟΝΙΑ ΑΤΛΑΝΤΙΔΑ ΞΑΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΑΛΛΑ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΞΕΝΟΔΟΧΟ-HOSTEL-ΞΕΝΙΟ ΖΕΥ-ΔΙΟ-ΘΕΙΟ-ΓΕΝΝΗΤΩΡΑ ΤΩΝ ΟΥΡΑΝΙΔΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

    ΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ;;...
    ΤΑ ΤΑΡΤΑΡΑ ΘΑ ΞΑΝΑΚΕΡΔΙΣΟΥΝ!!

    http://e-rodios.blogspot.gr/2015/11/blog-post_663.html

    ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ