Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2014

ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΙΚΗ ΤΩΝ ΓΕΩΕΝΕΡΓΕΙΑΚΩΝ ΡΕΥΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ "ΜΗ ΚΥΝΩΝ"

Το 1870 ο Ερίκος Σλήμαν ανεκάλυψε την αρχαία Τροία και κατόπιν  τις Μυκήνες (1876), την Τίρυνθα (1884) και άλλες αρχαίες πόλεις, απέδειξε ότι η Ιλιάδα και η Οδύσσεια του Ομήρου βασίζονταν σε ιστορικά γεγονότα μιας άγνωστης, ιστορικά περιόδου.

Το γεγονός αυτό ανεβίωσε τη μυθολογική ΄΄Ηρωική Εποχή΄΄, που φαίνεται ότι πράγματι υπήρξε, πολύ πριν κατασκευαστεί ο Παρθενώνας στην Ακρόπολη των Αθηνών.

Από τις ανακαλύψεις του γεννήθηκαν πολλά ερωτήματα.

Πότε και από ποιούς κατασκευάστηκαν τα αρχαία ανάκτορα και οι πόλεις;

Ποιά ήταν η λειτουργία των διαφόρων μνημείων;

Ποιά η προέλευση αυτών των αρχαίων «Ελλήνων»;

Ποια θεική λατρεία είχαν ;

 Ερωτήματα  που δεν έχουν εισέτι απαντηθεί.

Σήμερα γνωρίζουμε ότι τα ανάκτορα, οι οικίες, τα οχυρά τείχη, οι θαλαμοειδείς τάφοι, οι ταφικοί περίβολοι και οι κυψελοειδείς θάλαμοι σε Μυκήνες, ’ργος, Τίρυνθα,  Κόρινθο και αλλαχού, κατασκευάσθηκαν από τους Αχαιούς, φυλή των οποίων είναι οι  Μυκηναίοι. Πριν από τον 20ο αιώνα αυτοί οι λαοί ονομάζονταν Πελασγοί. (Π + ΕΛ + ΑΣΓΟΙ = Π + ΕΛ + ΑΓΟΙΣ = αυτοί που Πέρασαν – το ΄Π΄΄ έχει να κάνει με τη διέλευση πνεύματος , από την πνευματική, άνω, κατάσταση , δηλαδή τον ουρανό, στην κάτω υλική κατάσταση, τον κόσμο και τη γη- οι ΕΛ ,δηλα δή οι άγγΕΛοι  , το ρήμα άγω σημαίνει οδηγώ. ΠΕΛΑΣΓΟΙ ήσαν πνεύματα (ψυχές ανθρώπων προφανώς)  που κάποιοι άγγελοι οδήγησαν μέσα από χωροχρονικά περάσματα. Οι επιστήμονες τοποθετούν χρονικά πολλά αρχαιολογικά ερείπια που αποκαλύφθηκαν στις Μυκήνες, στην Τίρυνθα και αλλού περί το 1600-1100 π. Χ., περίοδος που την ονομάζουν  ΄΄ Μυκηναϊκή εποχή΄΄ . Όμως, οι μαρτυρίες πάνω στις οποίες βασίζεται αυτή η χρονική περίοδος δεν είναι ασφαλής. Δεν διαθέτουμε καταγραφές μιας συγκεκριμένης χρονολόγησης ή καταλόγους βασιλέων ή δυναστειών με καταγεγραμμένη τη διάρκεια της βασιλείας τους από όπου θα μπορούσαμε να δούμε ένα σύστημα χρονολόγησης.
 Η χρονολόγηση με τη μέθοδο του ΄΄ ραδιοάνθρακα  ΄΄ βοηθάει τους αρχαιολόγους να χρονολογούν ευρήματα όχι αρχαιότερα των 40.000 ετών, αλλά αντιμετωπίζει προβλήματα ως προς την εύρεση κατάλληλων δειγμάτων και την ακρίβεια αυτής της ίδιας της μεθόδου που έχει περιθώριο λάθους συν-πλην 40- 150 χρόνια. Ένα άλλο ζήτημα είναι η ποικιλία αναλογίας άνθρακα -14 κατά την παραγωγή και αποσύνθεση την οποία ποικιλία οι ερευνητές προσπαθούν τώρα να αντισταθμίσουν χρησιμοποιώντας άλλες μεθόδους επανεκτίμησης των χρονολογήσεων με βάση τον άνθρακα -14.
Η σύντομη γνωριμία μου με τον Σπηλαιολόγο – ανθρωπολόγο κο Αρη Πουλιανό, και οι συχνές επισκέψεις τα έτη 1998 – 2001 στα Πετράλωνα της Χαλκιδικής, μου δίδαξε πολλά πάνω στην χρονολόγηση.  Ο κος Πουλιανός απευθύνθηκε σε Ιάπωνες επιστήμονες που χρησιμοποιούν ως μέθοδο χρονολόγησης όχι τον άνθρακα 14, αλλά την ηλεκτρονική στροφορμή του σπιν. Ετσι τα ευρήματα στο σπήλαιο των Πετραλώνων μας δείχνουν ύπαρξη γηγενών ανθρώπων 11.000.000 ετών…  Πολλά εκατομμύρια χρόνια πριν την γένεση του νοήμονος ΑΔΑΜ (7.500 χρόνια).
Οι αρχαιολόγοι προσπαθούν να ΄΄παρακάμψουν΄΄ τα προβλήματα χρονολόγησης συγκρίνοντας και συνδυάζοντας ορισμένα Μυκηναϊκά πήλινα σκεύη με παρόμοια ευρήματα ή απεικονίσεις ταφικών παραστάσεων της Αιγύπτου ή Μεσοποταμίας που θεωρούν ότι μπορούν να χρονολογηθούν επακριβώς. Τα δείγματα, όμως, πάνω στα οποία βασίζουν τα συμπεράσματά τους είναι ελάχιστα και αποδεικνύουν μόνο ότι ένα ορισμένο είδος πήλινων σκευών υπήρχε κατά μια συγκεκριμένη περίοδο, παραγνωρίζοντας ότι θα μπορούσε να είχε υπάρξει και πολύ νωρίτερα. Αυτές οι παρατηρήσεις πρέπει να μας κάνουν προσεκτικούς στο να θεωρούμε ότι οι χρονολογήσεις των αρχαιολόγων βασίζονται σε αδιάψευστες μαρτυρίες. Η χρονολόγηση πολλών τοποθεσιών μετατίθεται όλο και παλαιότερα μέσω νέων ευρημάτων. Για παράδειγμα, κατά τον Σλήμαν η Τίρυνθα ιδρύθηκε το 1400 π. Χ. αλλά οι σημερινοί μελετητές θεωρούν ότι η πρώτη εγκατάσταση ανθρώπων στον λόφο της Τίρυνθας ανάγεται στη Νεολιθική Εποχή (7η – 4η χιλιετία π. Χ. ) και ότι υπήρξε έντονη οικοδομική δραστηριότητα στην περιοχή κατά την πρώιμη Εποχή του Χαλκού περί το 3000 π.Χ. Συνεχιζόμενες ανασκαφές καθιστούν σαφές ότι η περιοχή κατοικήθηκε κατ’ επανάληψη και πέρασε από διάφορες οικοδομικές φάσεις. Λίγα μόνο πήλινα σκεύη αποδίδονται στη Νεολιθική Εποχή ενώ τα αρχαιότερα αρχιτεκτονικά ερείπια ανάγονται στην Εποχή του Χαλκού. Στην αρχή του 20ου αι. βρέθηκαν τα ερείπια ενός μοναδικού κυκλικού κτηρίου (27,7 – 27,9 μ. διαμέτρου, πλινθόκτιστου) στην κορυφή του λόφου κάτω από το μεταγενέστερο Μυκηναϊκό ανάκτορο. Περιλαμβάνει έναν κυκλικό χώρο, διαμέτρου 12,2 μέτρων, που περιβάλλεται από ομόκεντρα τοιχώματα, τεμνόμενα από τοίχους εκτεινόμενους από το κέντρο. Οι θεωρίες διίστανται ως προς την λειτουργία αυτού του κτίσματος που ανάγεται στην Πρώιμη Ελλαδική περίοδο (περί το 2400-2300 π. Χ.) Μερικοί θεωρούν ότι πρόκειται για οχυρωμένο ανάκτορο, άλλοι ότι πρόκειται για μνημειακό νεκροθάλαμο ή ιερό χώρο. Ένα είναι βέβαιο: αποδεικνύει ότι η «αρχή» της σειράς των αρχαίων πολιτισμών στην Ελλάδα είναι πολύ αρχαιότερη από όσο εθεωρείτο παλαιότερα και ότι οι Μυκηναίοι δεν είναι παρά ένας μόνο κρίκος αυτής της σειράς. Δεν έχω, δυστυχώς , εικόνα από το κτίσμα αυτό. Και μόνο το ότι ευρίσκεται μέσα σε κυκλώπεια κατασκευή και ότι είναι κυκλικό, με οδηγεί στο συμπέρασμα ότι μάλλον πρόκειται για κάποιο ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ , ένα ΚΥΚΛΟΤΡΟΝ ή ένα ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΗ,  ΣΠΕΙΡΟΕΙΔΗ η μη, γεωενεργειακών ρευστών.
Ας μεταφερθούμε τώρα στην Ακρόπολη των Μυκηνών. Εικόνα - Σκαρίφημα  ( αναπαράσταση ) της οποίας παραθέτουμε.
Εκείνο που κεντρίζει άμεσα τον επισκέπτη της ακροπόλεως αυτής, είναι το περίεργο κυκλικό κτίσμα που υπάρχει δεξιά  (κάτω δεξιά εικόνα ) από την είσοδο της ακροπόλεως , όπου δεσπόζουν οι δύο αντικριστοί λέοντες (κάτω αριστερά εικόνα) ,  που ατενίζουν τον ουρανό . Στην ορθοδοξία βέβαια οι λέοντες συμβολίζουν τον εγωισμό, την κακή δηλαδή χρήση του αυτεξούσιου του ανθρώπου που τον οδήγησε στην έξοδο από την πνευματική υπόσταση (ουρανό) και τον έφερε στην βαριά κατάσταση της ύλης (γη) και την πτώση.  Ας παρατηρήσουμε ότι τα πόδια των λεόντων ευρίσκονται κάτω από το επίπεδο της γης.. ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ  ΤΗ ΧΘΟΝΑ , δήλα δη.  Η χθών, είναι βέβαια η βάση του κίονα, που συμβολίζει την απόσταση ουρανού (πνευματικού κόσμου) και ύλης (γαίας).   Στο επίπεδο της γαίας ευρίσκονται - ΚΑΙ ΑΚΟΥΜΠΟΥΝ - τα άνω άκρα των λεόντων. Η όλη παράσταση - που είναι τοποθετημένη στο πιό περίοπτο σημείο για τον κάθε επισκέπτη η κάτοικο της πόλεως- είναι ΤΡΙΓΩΝΙΚΗ. (*)


  

 

Το περίεργο αυτό κυκλικό κτίσμα , φέρει όπως διακρίνετε, 72 λίθινες πλάκες σε δύο σειρές, αντικριστές. Ο αριθμός 72 μας θυμίζει τους 72 μεσημβρινούς (κύκλους) που περιβάλουν (θεωρητικά) τον πλανήτη μας. Στην περίπτωση αυτή είναι βέβαιο ότι οι ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΚΗΣ ΔΟΜΗΣ αυτές ΛΙΘΙΝΕΣ πέτρες, μάλλον έχουν κάποια σχέση με τη λειτουργία του γήινου μαγνητικού πεδίου.

 


 

Επίσης το 72 έχει να κάνει και με  τα 72 μιαρά βασίλεια, που φυλάκισε ο Μ.Αλέξανδρος στην Αορνο Πέτρα. (**)  Αλλοι θεωρούν 72 τους Τιτάνες (***).


Η ακρόπολη είναι κτισμένη πάνω σε ένα λόφο, που περιβάλλεται από δύο άλλους λόφους με βραχώδη ( άρα λίθινη, άρα ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΚΗ ΔΟΜΗ). Οι λόφοι αυτοί  (Δ1 και Δ2 στις παρακάτω εικόνες ) σχηματίζουν λίθινα κάτοπτρα ( Κ1,Κ2, Κ3,Κ4) τα οποία έχουν την ιδιότητα να αντανακλούν - όπως αναλυτικά θα δούμε παρακάτω - τα γεωενεργειακά ρευστά (κόκκινες γραμμές).

 



 

λίθινα κάτοπτρα ( Κ1, δεξιά και Κ2 αριστερά ) που αντανακλούν  τα γεωενεργειακά ρευστά (κόκκινες γραμμές) και τα ΟΔΗΓΟΥΝ στο κυκλικό κτίσμα (κίτρινος κύκλος). Στην περιοχή του κόκκινου κύκλου υπάρχει μία μεγάλη , λίθινη, προμηθεική βραχομορφή.



 

 

                                λίθινo  κάτοπτρΚ2                                                                           
 λίθινo  κάτοπτρΚ4

 


 

Το περίεργο στην παραπάνω εικόνα είναι ότι η περίμετρος του τείχους της ακροπόλεως, σχηματίζει ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΠΡΟΣΩΠΟ (λευκή γραμμή).  Το κυκλικό κτίσμα ευρίσκεται στο μέρος της κεφαλής όπου λέγεται ότι εστιάζεται ο νους (ή Αδάμ ή συνείδηση ή Λόγος ή οφθαλμός της ψυχής) , η Πύλη των λεόντων στο άνω μέρος της κεφαλής (το πρώτο ενεργειακό κέντρο κατά την ΄΄ανατολική ΄΄ φιλοσοφία , ή τέχνη του Ασκληπιού για εμάς , απ΄ όπου προσλαμβάνονται όλες οι πληροφορίες από το νου εκ του έξω κόσμου, η επικοινωνιακή εξωστρέφεια του ανθρωπίνου πνεύματος δήλα δη) και στο άλλο ενεργειακό κέντρο που συγκεντρώνεται το αίμα, το λαιμό , ευρίσκεται μιά τεράστια βραχομορφή, που μάλλον παριστά τον Προμηθέα δεσμώτη.    
Ο βράχος που έχει σκαλισθεί η βασιλική -  προμηθεική μορφή, χωρίζει το βραχώδες ύψωμα, σε δύο τέλεια φυσικά (αυτό δε μπορούμε με σιγουριά να το ισχυρισθούμε, μιας και ο κατακλυσμός έθαψε το λόφο των ΜΗΚΥΝΩΝ 40 μέτρα κάτω από τη σημερινή επιφάνεια του εδάφους.  Μπορεί δηλαδή να είναι και τεχνητό έργο της εποχής εκείνης )  αμφι - θεα -τρα.  Ενα αμφι-θέατρον , είναι ανατολικά του βράχου, το Κ2, και ένα δυτικά του, το Κ1.  Παρατηρούμε δήλα δη , ότι τα βράχια στο λόφο αυτό (Δ1)  δρουν σαν  κατοπτρικός συγκεντρωτής (μαύρη γραμμή) της ενέργειας (τελλούριο) που έρχεται  ( κόκκινες γραμμές) και περνά μπροστά από το χώρο της Ακροπόλεως των Μυκηνών.  Μάλιστα αν παρατηρήσουμε καλλίτερα, θα δούμε ότι και από την άλλη πλευρά ΤΑ ΓΕΩΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΡΕΥΣΤΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΠΑΝΕΚΠΕΜΠΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΩΝ ΜΗΚΥΝΩΝ , ΕΥΕΡΓΕΤΩΝΤΑΣ  (;)  ΙΣΩΣ,  ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΗΣ.  ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΥΤΗ ΤΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΡΕΥΣΤΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΛΙΘΙΝΗ ΚΥΚΛΙΚΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΟΥ ΔΕΣΠΟΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ (ΚΑΙ ΠΟΥ  ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΡΟΛΟ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣΕ  ..)  ΣΤΗ ΔΙΑΣΩΣΜΕΝΗ ΑΚΡΟΠΟΛΗ ΤΩΝ ΜΗ - ΚΥΝΩΝ.  Ιδιο ακριβώς ρόλο , επιτελεί και το άλλο λίθινο ύψωμα (Δ2). Τα βράχια και στο λόφο αυτό (Δ2)  δρουν σαν  κατοπτρικός συγκεντρωτής (μαύρη γραμμή) της ενέργειας (τελλούριο) που έρχεται  ( άσπρες γραμμές).  
  ΤΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΑΥΤΟ ΚΥΚΛΙΚΟ ΚΤΙΣΜΑ ΠΟΥ ΦΕΡΕΙ ΛΙΘΙΝΕΣ ΠΛΑΚΕΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΟΥ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ, ΣΗΜΕΡΑ,  ΕΝΑΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΘΑ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕ ΣΑΝ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΥΚΝΩΤΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ.  Οι πυκνωτές στα ηλεκΤΡΟΝικά   (ΑΝΤΙΠΑΡΑΒΑΛΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΘΕΑ - ΤΡΟΝ  < -- >  ΗΛΕΚ - ΤΡΟΝ ) είναι στοιχειώδη ηλεκτρονικά κυκλώματα που συσσωρεύουν ηλεκτρική ενέργεια και κατόπιν την αποδεσμεύουν σε ελάχιστο χρόνο μαζικά...     Μάλλον,  λοιπόν, αυτό το κτίσμα έχει αυτή την ιδιότητα, μόνο που δε συγκεντρώνει αμιγώς  ηλεκτρικά φορτία, αλλά τα γεωενεργειακά ρευστά, στα οποία συμπεριλαμβάνουμε και τη γήινη (θετική και αρνητική ) και την κοσμική (θετική και αρνητική ) ακτινοβολία και τα τελλουριακά ρεύματα.
H λειτουργία του λίθινου πυκνωτή της ακροπόλεως των ΜΗ ΚΥΝΩΝ προφανώς έχει να κάνει με την ομαλοποίηση της ενέργειας των γεωενεργειακών ρευστών στην περιοχή αυτή.  Πιθανότατα δρα δήλα δη, σαν ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΣ ΕΞΙΣΟΡΡΟΠΗΤΗΣ.

Στο συμπέρασμα αυτό καταλήγουμε  :

          1.  Aπό την όλη χωροταξική διάταξη της ακρόπολης των ΜΗ ΚΥΝΩΝ , ως προς την ΚΟΡΙΝΘΙΑ, το όρος ΚΥΛΙΝΗ ( KY = KEI = εκεί που ΛΥΝΕΙ , δηλα δή , εκεί που τα γεωενεργειακά ρευστά ΛΥΝΟΥΝ κάτι .. Η θέση του όρους ΚΥΛΙΝΗ είνι φανερό ότι είναι κατοπτρική , ενεργειακά, ως προς την ακρόπολη των ΜΗ ΚΥΝΩΝ ) και την ευρεία περιοχή ΕΠΙΔΑΥΡΟΥ (ΕΠΙ - Δ- ΑΥΡΟΣ = πάνω στην αύρα που έχει σχήμα ΄Δ΄ , δηλαδή , ισοπλεύρου τριγώνου , που σημαίνει ενεργειακή ισορροπία τριών καταστάσεων... Η ΤΡΙΩΝ ΥΠΟΣΤΑΣΕΩΝ, ΚΑΘΟΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΘΕΙΚΗΣ ΤΡΙΑΔΑΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ).

          2. Τη θέση του κυκλικού λίθινου κτίσματος απέναντι από τους δύο φυσικούς,  λίθινους, ΑΜΦΙ - ΘΕΑ - ΤΡΙΚΟΥΣ , κατοπτρικούς ( = διώχνουν την ενέργεια που λαμβάνουν , εστιάζοντάς την κάπου αλλού )  ΛΟΦΙΣΚΟΥΣ.

         3. Την ύπαρξη συγκεκριμένης, χαρακτηριστικής, ΒΡΑΧΟΜΟΡΦΗΣ που παριστά βασιλέα δεσμώτη, ή ΠΡΟ ΜΗ ΘΕΙΚΗ (ο Προμηθέας ήταν πιθανότατα ένας παραβάτης άγγελος από αυτούς τους 201 που φύλαγαν τα περάσματα στη γη ...) μορφή εάν προτιμάτε.    


Ο ελλαδικός χώρος δέχεται έντονες επιδράσεις γεωμαγνητικών ακτινοβολιών, και αυτό είναι φυσικό, καθώς φαίνεται να είναι η πρώτη ξηρά που δημιουργήθηκε στον πλανήτη. Τέτοιες , θετικές γεωμαγνητικές ακτινοβολίες που εκπέμπονται και στο  χώρο, των Μηκυνών και φαίνεται ότι είναι από τις ισχυρότερες στον κόσμο.

Παρακάτω παραθέτουμε μερικές εικόνες από δορυφόρο , που αφορούν μια πρώτη εκτίμησή μας για την λειτουργία των γεωενεργειακών ρευστών στην περιοχή των ΜΗ ΚΥΝΩΝ. 
  Φαίνεται ότι το περίεργο  κυκλικό κτίσμα που δεσπόζει στην Ακρόπολη των Μη κυνών και που περιβάλλεται από λίθινες ορθογώνιες πλάκες (κάτω), φαίνεται να λειτουργεί  σαν ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΗΣ  ΓΕΩΕΝΕΡΓΕΙΑΚΩΝ ΡΕΥΣΤΩΝ.
     ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΤΙΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ   ΔΙΠΛΗΣ ΡΟΗΣ ΚΥΚΛΟΤΡΟΝ
  Κων/νος Ε. Στρωματιάς      Πρόεδρος Ινστιτούτου Γεωπαθητικών Ερευνών  Κύπρου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ