Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014

Οι 6 κύκλοι τής Ολυμπιακής αεροπορίας καί ή σχέση τους μέ τά Σεραφείμ.

 Προσέξτε την ομοιότητα των Σεραφείμ  και του συμβόλου της Ολυμπιακής Αεροπλοίας του Α. Ω νάση. Φυσικά η Αγιογραφία της Μονής στο Αγιο Ορος είναι πολύ παλαιότερη από την Ολυμπιακή αεροπλοία (στη δεκαετία του 1950 δημιουργήθηκε από τον Α. Ωνάση) .    

 
Οι  6 Ολυμπιακοί κύκλοι που ο A. Ωνάσης θέσπισε σαν σύμβολό του μου δείχνουν 6πτέρυγο Σεραφείμ (εικόνα άνω).  Σε πολλούς ναούς παρουσιάζονται σαν κύκλοι (3η εικόνα από αριστερά άνω  ) με 6 πτέρυγες που αλληλοσυμπλέκονται πχ Ι.Ν Αγίου Λουκά Πατησίων, Αθηνών και Ι.Μ Γαλατάκι στη Λίμνη Ευβοίας, 4η εικόνα από αριστερά).  Είναι οι πιό υψηλές οντότητες στην τάξη των 9 κατηγοριών οντοτήτων που υπηρετούν το θεό.   Στην παρακάτω εικόνα - Μονή απο το Αγιο Ορος - φαίνεται  Ο ΘΕΟΣ και Ο ΧΡΙΣΤΟΣ να πατούν πάνω σε 6πτέρυγους κύκλους φτερωτούς - Σεραφείμ - 
  
   
Εκείνο που όμως με έχει προβληματίσει πολύ είναι το σύμβολο που θέσπισε και χρησιμοποίησε ο Αριστοτέλης Ωνάσης στην εταιρία του , την 'ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ'.   Οι 6 ολυμπιακοί κύκλοι...  (εικόνα κάτω αριστερά) .   Αναλογίσθηκε άραγε κανείς γιατί η ΔΟΕ (Διεθνής Ολυμπιακή ΕΠΙΤΡΟΠΉ ΈΧΕΙ ΘΕΣΠΊΣΕΙ ΤΟ ΊΔΙΟ ΣΥΜΒΟΛΟ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΕΝΑ ΚΥΚΛΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ?  (εικόνα στο κέντρο )  Και μη μου πει κανείς ποιός ή τι ήταν ή τι ήξερε ο Ωνάσης.  Δε θα αναφερθώ στις πάμπολες ιστορίες - προσωπικά βιώματα - του Ι.Π. Φουράκη  όσον αφορά τον Α. Ωνάση. Ολοι γνώριζαν ότι ήταν η κεφαλή της ομάδας 'Ε' στον πλανήτη όσο ζούσε.   Υπάρχουν άλλωστε τόσα άρθρα δημοσιευμένα. Θεωρώ ότι ο αναγνώστης θα πρέπει να διαβάσει το συγκλονιστικό βιβλίο 'ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ' των εκδόσεων Αρχέτυπο. Εκεί θα δεί γιατί οι Αγγλοσάξωνες επιτέθηκαν στα νησιά Φώκλαντ και υα διαβάσει για την ξαδέρφη του Ωνάση, την Ολυμπία, που ήταν επι κεφαλής των εργαστηρίων της ομάδας 'Ε' εκεί.  Και άλλα πολλά.

          

Γιατί άραγε ο μυημένος στην ομάδα 'Ε' Α. Ωνάσης χρησιμοποίησε αυτό τοι σύμβολο στα αεροπλάνα του που πήγαιναν παντού σε όλο τον κόσμο ;
Λεπτομέρεια.  Οι κύκλοι του Ωνάση δεν έχουν φτερά. Και αυτό είναι πολύ σημαντικό στοιχείο.
Διότι ΑΠΤΕΡΟ σημαίνει ΠΤΩΤΙΚΟ στην ύλη πνευματικό όν.
Τα Σεραφείμ  *  είναι τα πλέον υψηλόβαθμα αγγελικά ή πνευματικά πλάσματα στην υπηρεσία του Θεού.
Θα μπορούσε άραγε κάποιος να ισχυρισθεί ότι  ο Δίας θα μπορούσε να ήταν κάποιο Σεραφείμ που ήρθε με σκοπό να εκπληρώσει την ΘΕΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ - τιμωρία στους Ελοχίμ παραβάτες (Βιβλίο του Ενώχ) , ότι θα δουν τα παιδιά τους (Γίγαντες και Νεφελίμ ) να αλληλοεξοντώνονται ?
Ισως αυτό να εξηγούσε τη δύναμη του Δία που σάρωσε όχι μόνο τα παιδιά των Ελοχίμ αλλά πολλά περισσότερα στο γνωστό σύν - παν.
Διότι με ποιά δύναμη θα φυλάκιζε στα Τάρταρα πρώην αγγελικές δυνάμεις, τους δαίμονες?  Γιατί μάλλον αυτοί ηταν οι Τιτάνες. ΤΙΤΑΝ = ΤΙ ΗΤΑΝ.
Ισως πάλι οι 6 κύκλοι του Ωνάση να έχουν να κάνουν με την δημιουργία της  ψυχής του ανθρώπου - τα 6 στοιχεία - που αναφέρονται ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ στο ΠΕΡΙ ΨΥΧΗΣ βιβλίο του ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ.
Δεν τολμώ να επεκτείνω περεταίρω τις σκέψεις μου για  την παραπάνω υπόθεση του ποιός μπορεί να ήταν ο Δίας... ή οι Τιτάνες. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ