Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2014

Τά διαταραγμένα πεδία των Ινδιών γεννούν τέρατα



Για τά πυρηνικά πού ρίχνονται σε διάφορες περιοχές του κόσμου γνωρίζουμε πώς  χρειάζονται πάρα πολλά χρόνια για να εξυγιανθεί ο χώρος.
Για το πόσο επηρεάζουν το πεδίο όμως και επιφέρουν διαστρέβλωση στις μορφές  μπορούμε να το δούμε στην περιοχή της Ασίας και ειδικά στην Ινδία..
 
ινδός μέ ουρά
Η Ινδική βίβλος "Μαχαμπαράτα" αναφέρει σχετικά:
"Ήταν ένα βλήμα που μέσα του έκλεινε την δύναμη του Σύμπαντος. Ήταν μία στήλη από καπνό και φλόγα λαμπρή, σαν δέκα χιλιάδες ήλιοι, που σηκώθηκε μ' όλη τη δύναμη της... Ήταν ένα νέο και άγνωστο όπλο, ένας σιδερένιος κεραυνός που έκανε στάχτη τη. φυλή των Βρίσνις και των Ανδάκας...
Τα κορμιά κάηκαν, και κανείς δεν μπορούσε να τα αναγνωρίσει. Τα μαλλιά και τα νύχια έπεσαν από τα σώματα. Τα πουλιά έγιναν κάτασπρα... Λίγες ώρες αργότερα όλα τα τρόφιμα είχαν μολυνθεί... Για να γλυτώσουν από τη φωτιά αυτή, οι στρατιώτες έπεσαν στα ποτάμια με τα ρούχα και τα όπλα τους... Άρχισε να φυσάει ένας καυτός άνεμος...
Το Σύμπαν τυλίχτηκε με τόση ζέστη σαν να ήταν άρρωστο με δυνατό πυρετό. Οι ελέφαντες και τ' άλλα ζώα του πολέμου χτυπήθηκαν από την δύναμη του όπλου... Τα νερά ζεστάθηκαν τόσο, ώστε ότι ζει μέσα τους, άρπαξε φωτιά...Ένα ακόντιο μοιραίο, σαν ραβδί του θανάτου. Μετρούσε τρία κύβιτα και έξι πόδια. Προικισμένο με την δύναμη του κεραυνού του Ίντρα με τα χίλια μάτια...καταστρεπτικό για όλα τα ζωντανά πλάσματα..."

τιμάται ως θεός στην Ινδία

Σε ένα άλλο σημείο της "Μαχαμπαράτα" διαβάζουμε για την σύγκρουση στον αέρα δύο όπλων από αυτά που προαναφέραμε: "...Τα δύο όπλα συνάντησαν το ένα τ' άλλο στη μέση του αέρα. Τότε η γη άρχισε να τρέμει μαζί με όλα τα βουνά της και τις θάλασσες και τα δέντρα, και όλα τα ζωντανά πλάσματα κάηκαν από την ενέργεια των όπλων και επηρεάστηκαν άσχημα. Τα ουράνια φλέγονταν και τα δέκα σημεία του ορίζοντα γέμισαν με καπνό..."

Στις μέρες μας γεννιούνται παιδιά με ουρά σε  πολύ μεγαλύτερη συχνότητα στην Ινδία σε σχέση με τον υπόλοιπο κόσμο. 

Ινδική θεότητα με ουρά και στόμα ζώου
Παιδί ΛΥΚΟΣ , που αλλού στην Ινδία.

Το πεδίο της  ινδικής  περιοχής έχει τόσο πολύ διαταραχθεί  από τά πυρηνικά μιάς τόσο αρχαίας εποχής πού αναρωτιόμαστε  ακόμα και τι είδος ραδιενέργεια εκχύθηκε στον χώρο και από ποιο  χημικό στοιχείο  
 Ο συγγραφέας Ι.Π Φουράκης λεεί γιά τούς ινδούς.
Ο Σκύλαξ, ο μεγαλύτερος γεωγράφος του 4ου π.Χ. αιώνα, περιόδευσε στην Ινδία κατ' εντολή του βασιλιά των Περσών Δαρείου, για να καταγράψει τα έθνη και τις φυλές της (για ποιόν λόγο άραγε;). Αναφέρει την ύπαρξη στην Ινδία φανταστικών όντων: Σκιαποδών, Ωτολικνών, Μονοφθάλμων, Μακρυκεφάλων και Πυγμαίων.

Το γεγονός της Επαφής των ανθρώπων με όντα και ανθρώπους που η σύγχρονη επιστήμη δεν μπορεί να κατατάξει, έχει πλείστες τεκμηριώσεις στα αρχαία κείμενα. Ο θρύλος θέλει τον Μεγαλέξανδρο να γνώρισε πολλά απ' αυτά τα μυστήρια. Πιστεύεται ότι τα κείμενα που θάφτηκαν (και εξαφανίστηκαν) μαζί του, περιείχαν ακριβώς όλη την κωδικοποιημένη ανθρώπινη γνώση γύρω από τα θέματα που "έπρεπε" να μην γνωρίζει η ανθρωπότητα όπως σχεδιαζόταν η πορεία της... Αριστερά: Ο μέγας Αλέξανδρος μάχεται εναντίον τρικέρατου τέρατος (Βρυξέλλες 18ος αι.)
Ινδός με εξι και επτά δάκτυλα χεριών....
    Ακόμη και Σκυλοκέφαλων. Αναφέρει: "...Υπήρχαν στα βουνά του Ινδού ποταμού και της Κεντρικής Ινδίας, όπου ζούσαν σε σπηλιές και υπόγειες στοές... Και όλοι τους, άντρες και γυναίκες, είχαν μεγάλη ουρά!...." Αυτά τα όντα έχουν ονομαστεί Τρογκαλίτες. Υπάρχουν παράξενες "φυλές όντων, που από πολλούς ονομάζονται Γκορό (κατά άλλους Λλοϊγκόρ, Γκρίζοι ή Δέρος) οι οποίοι κατοικούν στο υπόγειο βασίλειο, που το μεγαλύτερο κέντρο του βρίσκεται στην στέπα της ερήμου Γκόμπι στην Μογγολία, κάτω από τα Ιμαλάια, καθώς και σε άλλα σημεία.
    Την ύπαρξη των "Γκρίζων" την δέχονται πολλοί ανθρωπολόγοι και βιολόγοι, καθώς και άλλοι επιστήμονες και αξιόλογοι ερευνητές και συγγραφείς και βέβαια πολλοί χριστιανοί μυστικιστές.
Τέτοιες μαρτυρίες έχουμε ακόμη και στον Φιλόστρατο, ο οποίος κάνει λόγο ακόμη και για παράξενους πυγμαίους με μαύρους βολβούς οφθαλμών, που κατοικούν σε υπόγεια μέρη. Επίσης, για Σκιαπόδες και Μακρυκεφάλους, όπως ακριβώς και ο Σκύλακας στο Περί Ινδών.
 
Καί οι θεοί τους τερατόμορφοι
   Ο γνωστός μεγάλος γεωγράφος και φυσικός, ο Στράβων, αναφέρει παρόμοια πράγματα επίσης... Ο Μεγασθένης αναφέρει τρισπίθαμους χλωμούς ανθρώπους, με μεγάλο κεφάλι και χωρίς μύτη, οι οποίοι αντί για ρουθούνια είχαν δύο τρύπες πάνω από το στόμα για να αναπνέουν.

    Προσέξτε, αυτή είναι η εικόνα που δίνουν όλοι για τους υποτιθέμενους εξωγήινους, ενώ στην πραγματικότητα είναι υπογήινοι. Το ανθρωποειδές του Ρόσγουελ που μας έδειξαν στην τηλεόραση είναι αληθινό, όμως δεν είναι εξωγήινος, αλλά ανήκει σε μία από τις φυλές των υπογήινων. Το ανθρωποειδές του Ρόσγουελ μας το περιγράφουν σαφέστατα τα αρχαία κείμενα! Μην ξεχνάτε ότι μάς το έδειξαν στην τηλεόραση κατά την διάρκεια του πολέμου της Βοσνίας. Και αργότερα, ξέρετε σε ποιό μέρος έγινε η συνδιάσκεψη για την ειρήνη της Βοσνίας; Στην ίδια βάση, στο Ρόσγουελ! Εκεί τους μάζεψαν όλους για να "συζητήσουν". Εκεί, στο Ντόλτσε, υπάρχει μεγάλο άνοιγμα απ' όπου ανεβοκατεβαίνουν αυτοί με τα σκάφη τους. Μπορεί κανείς να ανακαλύψει φοβερά πράγματα, αν ερευνήσει σε ποιόν γεωγραφικό παράλληλο και σε ποιόν μεσημβρινό βρίσκεται το Ρόσγουελ..."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ