Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2014

ΜΕΤΑ ΤΗ ΡΩΣΙΑ, ΚΑΙ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΑΝΤΙΔΡΑ ΣΤΗΝ ΙΣΛΑΜΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ

Mετά τη Ρωσία και άλλα κράτη, έρχεται τώρα και η Γερμανία να αντιδράσει στην ισλαμική διείσδυση στο έδαφός της. Αντίθετο λοιπόν στις αρχές της ελευθεριακής δημοκρατίας, αλλά και εθνικιστικό με έντονα ισλαμιστικά στοιχεία φέρεται να θεωρούν, σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι αρμόδιες γερμανικές Αρχές το κίνημα του τούρκου ιμάμη Φετουλάχ Γκιουλέν που, όπως σε κάθε χώρα με ισχυρή κοινότητα Τούρκων μεταναστών, έχει παρουσία και στη Γερμανία. 
Το κίνημα έχει έρθει σε ολομέτωπη ρήξη με τον Τούρκο πρωθυπουργό Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ο οποίος επισκέπτεται σήμερα το Βερολίνο. Ενώ όλοι αντιδρούν στα νεοισλαμικά οράματα της Άγκυρας, η Αθήνα παραμένει υποτονική (βλέπε: Θράκη και τουρκική διείσδυση). 
Το γερμανικό κανάλι ARD και το Spiegel, επικαλούνται έγγραφα της υπηρεσίας για την Προστασία της Συντάγματος (BfV) που εξετάζουν τις παραφυάδες του δικτύου Γκιουλέν στις κοινότητες τουρκικής διασποράς στη Γερμανία, που αποτελούνται κυρίως από εκπαιδευτικά κέντρα. 
Το BfV, που έχει το καθήκον να επιτηρεί ακραίες πολιτικές ομάδες, θεωρεί, σύμφωνα με τις αναφορές, πως η ιδεολογία του κίνηματος είναι «από αρκετές απόψεις αντίθετη στις αρχές της ελευθεριακής δημοκρατίας» και ακολουθεί έναν τουρκικό εθνικισμό «με ισλαμιστικά στοιχεία και μανδύα σοβαρότητας». 
Επιδίωξη του ίδιου του Γκιουλέν, αναφέρεται, είναι η εγκαθίδρυση θεοκρατίας. Σύμφωνα με τα έγγραφα, υπάρχουν ορισμένες αναφορές πως σε εκπαιδευτικές μονάδες στη Γερμανία, που σχετίζονται με τον Γκιουλέν, ασκείται τέτοιου είδους προπαγάνδα.

Η παρουσία 5 εκατομμυρίων Τούρκων στη Γερμανία, από το 1960 ήδη, με αυτούς να εξακολουθούν να ζουν κατ' επιλογήν τους γκετοποιημένοι, είναι το ισχυρότερο ράπισμα στους θιασώτες του νεοταξίτικου πολυπολιτισμού.  Οι Τούρκοι στη Γερμανία, στη μεγάλη τους πλειοψηφία αρνούνται να ενσωματωθούν, και παραμένουν συνειδητά μια απομονωμένη, οπισθοδρομική, παράλληλη κοινωνία, που προσκυνά το Ισλάμ -δυστυχώς όχι στην θρησκευτική του μόνο εκδοχή, όπως θα ήταν το φυσιολογικό...

elkeda.gr

από

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ