Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2014

«Ρωσίδα Προφήτισσα» μιλάει γιά τόν Γ΄ παγκόσμιο πόλεμο στα τέλη του 2014 καί ό χρονοταξιδιώτης Τζον Τιτορ γιά τό 2015.

Η Ταμάρα Γκλόμπα είναι στην Ρωσία ιδιαίτερα δημοφιλής. Γνωστή ως «προφήτισσα» στους κύκλους που ασχολούνται με την μεταφυσική. Η επίσημη Ορθοδοξία την αρνείται, αν και πολλές φορές οι Ρώσοι Ορθόδοξοι απορούν για την σύμπτωση ανάμεσα σε προβλέψεις της και γεγονότα που συμβαίνουν. Οι Ρωσικές Αρχές αναζητούν τις «πηγές» των πληροφοριών της, που θεωρούνται αρκετές φορές ως αξιόλογες. Όπως και να έχει το θέμα, η Ταμάρα Γκλόμπα, με την βοήθεια και του άντρα της, του Πάβελ Γκλόμπα, έχει καταφέρει να γίνει διάσημη, πολύ διάσημη, στην Ρωσία και στις χώρες που απάρτιζαν κάποτε την Σοβιετική Ένωση!
Τώρα, η Ταμάρα Γκλόμπα ήρθε ξανά στην επικαιρότητα. Με την βοήθεια των «άστρων» προέβλεψε να συμβούν πολλά δεινά στον κόσμο εντός του τρέχοντος έτους, του 2014! Πολλοί πιστεύουν πως θέλησε να «προειδοποιήσει» για κάτι, πως οι «προφητείες» της είναι σχέδιο της εξουσίας για έλεγχο των μαζών και διασπορά φόβου... Είναι όμως εξαιρετικά ενδιαφέρον σαν «φαινόμενο». Το πώς δηλαδή μπορεί και επηρεάζει εκατομμύρια ανθρώπους με λίγα και μόνο λόγια της.
Η πρόγνωση-σοκ της Ταμάρα Γκλόμπα έκανε λόγο, ούτε λίγο ούτε πολύ, για το ξέσπασμα ενός νέου παγκοσμίου πολέμου μέσα στο τρέχον έτος, το 2014! Η άσχημη πρόγνωση της Ρωσίδας «προφήτισσας» είναι συγκεκριμένα η ακόλουθη: «Το έτος 2014 είναι επικίνδυνο, λόγω του ότι ο Ουρανός βρίσκεται στον Κριό, κάτι που είναι ένας πολεμικός συνδυασμός... Φοβάμαι πως θα ξεσπάσει μόνιμος πόλεμος στην Ανατολή! Προσεύχομαι στον Θεό να μην έχει καμία σχέση αυτό με το Ιράν, γιατί τότε -ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα του πολέμου- τα επακόλουθα θα είναι τρομακτικά. Θα έχουμε το ξέσπασμα μίας απολύτως ανεξέλεγκτης παγκόσμιας τρομοκρατίας! Αναμένω ακόμα την χρήση ενός φοβερού πυρηνικού όπλου στα τέλη του 2014. Το όπλο αυτό θα φέρει την απόλυτη συμφορά. Θα ερημώσει μεγάλο μέρος της Γης, θα σκοτωθούν άδικα πολλά εκατομμύρια ψυχές... Ο αέρας θα μολυνθεί πολύ επικίνδυνα και θα εμφανιστούν κάποιες καινούριες, άγνωστες σήμερα, αρρώστιες που θα ταλαιπωρούν τους ανθρώπους»!
Στην Ρωσία αρκετοί παρατήρησαν πως τα όσα φοβερά είπε η Ταμάρα Γκλόμπα δεν είναι εντελώς αστήρικτα. Το 1937, δύο χρόνια προτού ξεσπάσει ο Β΄ παγκόσμιος πόλεμος, υπήρξαν επίσης παρόμοιες «αστρολογικές» προβλέψεις. Τότε και πάλι ο πλανήτης Ουρανός εισήλθε στο ζώδιο του Κριού, κάτι που σημαίνει -κατά τους «αστρολόγους»- συνδυασμό που φέρνει πολέμους... Θα σήμαινε κάτι τέτοιο πως η «προφητεία» της Ταμάρα Γκλόμπα θα πραγματοποιηθεί και θα οδηγηθούμε σε Γ΄ παγκόσμιο πόλεμο;
Αυτά θα πρέπει να συνδεθούν και με κάτι ακόμα. Στις ΗΠΑ υπάρχει η κίνηση των «Χριστιανών Σιωνιστών», που αναμένουν τον «Μεσσία» τους! Οι «Χριστιανοί Σιωνιστές» είναι μία φοβερή αίρεση, κατά την οποία πρέπει να γίνει ένα μεγάλο «ολοκαύτωμα», για να νικηθεί ο εχθρός, το Ισλάμ, και να εμφανιστεί ο «νέος Χριστός». Μάλιστα, πιστεύουν πως η δράση των τρομοκρατών ισλαμιστών είναι «θετική», γιατί σκοτώνοντας ανθρώπους φέρνουν πιο κοντά τα «αποκαλυπτικά γεγονότα». Ρώσοι συγγραφείς, μελετητές και δημοσιογράφοι παρατηρούν την ομοιότητα αυτής της αντίληψης με αυτά που είπε η Ταμάρα Γκλόμπα για Γ΄ παγκόσμιο πόλεμο. Η τάση που κυριαρχεί αυτή την εποχή στην Ρωσία είναι μία: ο φόβος, πως «άρρωστοι εγκέφαλοι» οδηγούν τον κόσμο σε καταστροφή, συνειδητά, για να εκπληρωθούν έτσι κάποιες «προφητείες» τους...
Παρθένα Τσαμουρίδου
 JOHN TITOR, Ο ΧΡΟΝΟΤΑΞΙΔΙΩΤΗΣ 
Ο Τιτορ υποστηριζει οτι ειναι ενας 38χρονος στρατιωτικος που ζει το 2036 στην περιοχη της Καλιφορνια της Αμερκης. Υπηρετει σ΄ ενα στρατιωτικο σωμα που ονομαζεται 'χρονική αναγνωριση' (Τemporal recon) και ο δικος του ρολος σ΄αυτο το σωμα ειναι 'οδηγος χρονικης μετατοπισης' (Temporal Displacement Driver) κατι που πανω-κατω πρεπει να σημαινει 'χειριστης χρονομηχανης'
"Εμφανίσθηκε" τό 2000  καί  είπε "ο πολιτισμος υπεστη ενα τρομακτικο χτυπημα το 2015 οταν συνεβη ο τριτος παγκοσμιος πολεμος. Η Ρωσια βομβαρδισε εκεινη την χρονια τις Η.Π.Α με πυρινικους πυραυλους. Αυτος ο βομβαρδισμος ηταν συνεπεια της βαθιας πολιτικης αναταραχης που εχε δημιουργηθει σε ολοκληρο τον κοσμο εξαιτιας της σταδιακης μετατροπης τν Η.Π.Α σε ενα απανθρωπο 'αστυνομικο κρατος'.
 'Νομιζω οτι ο πολεμος θα ειναι καλος για εσας και την κοινωνια σας. Δεν θελω να τον σταματησω'. 'Το ζωικο βασιλειο ειναι ζωντανο και μια χαρα. Ειμαι σιγουρος οτι υπεφερε αλλα υπαρχουν λιγοτεροι ανθρωποι για να περιθωριοποιουν τους βιοτοπους των ζωων τωρα. Ο πυρηνικος πολεμος ειναι ενα πολυ απευκταιο πραγμα αλλα δεν ειναι και το τελος του κοσμου. Υπαρχουν περιοχες και πολεις που δεν μπορουμε να πλησιασουμε και το περιβαλλον δεχτηκε μεγαλη ζημια αλλα αναρωνουμε. Δεν ειναι η Χιροσιμα μια ακμαζουσα πολη σημερα? Οι μεγαλες πληγες μας περιλαμβανουν τον καρκινο του δερματος, την στειροτητα, μολυνσεις κτλ. Σχεδον ολοι εχουμε καποιο σωματικο απομειναρι απο τον πολεμο......' Απο τον πυρηνικο πολεμο του 2015 χτυπηθηκαν εκτος απο τις ΗΠ.Α και μεγαλα κομματια τως Ευρωπης της Αφρικης και της Αυστραλιας. Ολες οι μεγαλες αστικες περιοχες καταστραφηκαν και το αποτελεσμα ηταν να πεθανουν περιπου 3 δισεκατομμυρια ανθρωποι. Το νερο του του πλανητη μολυνθηκε ανεπανορθωτα ενω η ραδιενεργεια σε πολλες περιοχες ηταν θανατηφορα. Ο πολιτισμος οπως τον ξερουμε σημερα σταματησε να υπαρχει και μαζι του καταστραφηκε και η παγκοσμιοποιηση κι η νεα ταξη πραγματων."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ