Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Πέμπτη 4 Ιουλίου 2013

Πληροφορία ΒΟΜΒΑ για ραγδαίες εξελίξεις στην Ελλάδα μέσα στον Αύγουστο.


Πληροφορίες φέρουν την Ελλάδα να βγαίνει από το μνημόνιο μετά από γεγονότα πού θα προλάβουν ακόμα και τις γερμανικές εκλογές όπου θεωρείται βέβαιο και το τέλος της Μέρκελ.
Όπως ακούγετε , καταιγιστικές εξελίξεις θα φέρουν πρό τετελεσμένου καταστάσεις πού θα αναγκάσουν την διάλυση  της δικομματικής κυβέρνησης με απρόσμενα αποτελέσματα πού θα φέρουν και το τέλος της μνημονιακής εποχής.
Περίεργη εξέλιξη με πολύ θετικά αποτελέσματα όμως για τον λαό , θα ξεκινήσουν μέσα στον Αύγουστο , αφού οι πληροφορίες θέλουν , με την κατάργηση του μνημονίου  και κινητοποιήσεις στα πολιτικά  πράγματα. 
Αναμένεται ένα κυβερνητικό σχήμα πού θα αποτελεί έκπληξη με καταιγιστικές αλλαγές πού θα συνταράξει την Ευρώπη.
Εν αναμονή.

19 σχόλια:

  1. Από προσωπικές και πολύ αξιόλογες πηγές έχω την πληροφορία και θεώρησα καλό να την μοιραστώ μαζί σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Nαι..οκ..Ελληνα πηγαινε στην ξαπλωστρα και η τυχη σου δουλευει μου ακουγεται..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτή η πληροφορία μου θυμίζει τήν προφητεία των Μάγια γιά τήν καταστροφή της γης την 21-12-2012. Ή εκείνη του Ι.Φουράκη, ότι κάποιες εξωγήϊνες δυνάμεις δεν θά επέτρεπαν τήν διεξαγωγή των Ολυμπιακών αγώνων του 2004. Λίγη περισσότερη τεκμηρίωση νομίζω ότι σίγορα δεν θα έβλαπτε. Φαντάζομαι να αντιλαμβάνεστε ότι σε περίπτωση μη επαλήθευσης σας, οτι απαξιώνετε πλήρως την αξιοπιστία σας. Εύχομαι να διαψευσθώ εγώ και να επαληθευθείτε εσείς γιά να μπορέσω έτσι νά σας εκφράσω τόν θαυμασμό μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κάποια πράγματα ή πληροφορίες ,εμείς εδώ στα μπλόκς θα πρέπει να τά μοιραζόμαστε και να τά μεταδίδουμε όταν αξιολογούμε θετικά την πηγή, για να προλαβαίνουμε πρίν μας προλάβουν τά γεγονότα. Όσο και αν αμφιβάλετε για το περιεχόμενο, καλό θα είναι να είμαστε προσεκτικοί γιατί ετοιμάζονται ανατροπές. «Καυτός Αύγουστος», έτσι τον λένε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΥΜΦΩΝΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΜΕΡΚΕΛ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΞΑΝΑΒΓΕΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δεν νομιζω να υπαρχει ελληνας καταπιεσμενος και τρελαμενος απο την δημοκρατια στην οποια ζει τα τελευταια χρονια,που να μην το ευχεται αυτο να συμβει..αλλα για να δουμε,ελπιζω να μην πουλατε και εσεις κοψοχρονιας παρηγορια στον αρρωστο μεχρι να βγει η ψυχη του!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ποιος λέει ότι το τέλος της Μέρκελ θεωρείται βέβαιο; Οι δημοσκοπήσεις από όσο γνωρίζω δεν μαρτυρούν κάτι τέτοιο.

    Κι ύστερα, το άρθρο είναι κάπως περίεργα δομημένο. Διαβάζω ξανά και ξανά και προσπαθώ να καταλάβω περί τίνος πρόκειται. Αλλά δεν βγάζει κανείς άκρη. Είναι σκόπιμο; Κι αν ναι, γιατί; Θέλω να πω, αν μια πληροφορία πρέπει να μείνει κρυφή, τότε ποιο το νόημα να κάνει τέτοιου είδους αναρτήσεις;

    Και κάτι άλλο, μέσα στην από σύνεση που βρίσκεται ο ελληνικός λαός, νομίζεις ότι είναι σε θέση να υποδεχθεί μια νέα πραγματικότητα; Πως; Απέκτησε ξαφνικά ο μέσος Ελληνας παιδεία, αξίες και αυτοσεβασμό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. *μέσα στην αποσύνθεση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Όπως έχω ξαναπεί, η πληροφορία μού δόθηκε από άτομο πολύ αξιόπιστο . Προσπάθησα μέσα από την δημοσίευση της να την διαδώσω γιατί ίσως και κάποιοι άλλοι να έχουν σε γνώση τους κάποια παρόμοια και να θέλουν να την διασταυρώσουν και να πληροφορήσουν τον κόσμο με κάτι περισσότερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μήπως πρόκειται για το κόμμα που θέλει να ιδρύσει ο Ευάγγελος Μπεξής;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. kalispera...m fainetai polli makrinno oneiro ews aapiasto..euxaristw

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. εμενα μου φαινεται σεναριο με σκηνοθεσια steven spelberg.για να μην πω οτι ειναι τοσο χαοτικο αυτο οπως αυτα που λεει ο steven hokin

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. tis apofaseis gia na ginoun ayta poios tis perni?o laos den nomizo ara oi idioi opote ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. pisteve kanis prin merika xronia oti i mougi avgi ta pari 20%?????ta panta ri

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. φωνη λαου οργη θεου....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ