Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Τρίτη 24 Αυγούστου 2010

Τέλος στις πρακτικές των εισπρακτικών εταιρειών

Τέλος στις πρακτικές που ακολουθούν οι εισπρακτικές εταιρείες για την είσπραξη οφειλών σε τράπεζες και επιχειρήσεις βάζει το υπουργείο Οικονομίας.
Το σχετικό νομοσχέδιο, που αναμένεται να κατατεθεί στη Βουλή τον Σεπτέμβριο, θα απαγορεύει, μεταξύ άλλων, την τηλεφωνική ενόχληση πάνω από μία φορά το μήνα, ενώ θα καθοριστεί και το ωράριο μέσα στο οποίο θα μπορούν να τηλεφωνούν στον δανειολήπτη για να του υπενθυμίσουν το ανεξόφλητο χρέος.
Παράλληλα, θα απαγορευτεί η επικοινωνία του δανειστή με συγγενικά πρόσωπα ή πρόσωπα από το γύρω περιβάλλον του οφειλέτη.
Εν τω μεταξύ, όπως δήλωσε στον ΑΝΤ1 η Λούκα Κατσέλη, το συγκεκριμένο νομοσχέδιο θα συνοδεύεται και από άλλο σχέδιο νόμου για τις αθέμιτες χρεώσεις. Προβλέπονται, μάλιστα, αυστηρότατοι έλεγχοι από τη Γενική Γραμματεία Καταναλωτή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ