Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Τρίτη 31 Μαρτίου 2020

ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΠΟΥ ΣΧΕΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΑΪΟ , ΤΗΝ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ , ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΠΕΡΙ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ... ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΕΝΑΝ ΠΟΛΕΜΟ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ ΤΩΝ ΣΑΤΑΝΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΠΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ...ΕΝΑΝ ΠΟΛΕΜΟ ΠΟΥ Ο ΘΕΟΣ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ...

Ό Τραμπ και η πολύ δυνατή ομάδα Q που βρίσκεται πίσω του και που σε συνεργασία με Πούτιν και Χι, δίνουν οριστικό τέλος στην καμπάλ/ το βαθύ κράτος που κρατά αιώνες τώρα σε σκλαβιά και ομηρία όλη την οικουμένη.Χτυπιέται βαθειά στην καρδιά του: το Βατικανό και οι Ισουίτες, οι τοκογλύφοι, τα καρτέλ των όπλων, της φαρμακοβιομηχανίας, των Μ.Μ.Ε., της παιδεραστίας, του εμπορίου και εκμετάλλευσης παιδιών και γυναικών, του σατανισμού, της απίστευτης διαφθοράς, διάβρωσης και εγκληματικότητας που αιώνες τώρα και με ατέλειωτη βία, προσπαθούν να επιβάλουν στην ανθρωπότητα κλπ....Την  μετάδωση τού Κρονοϊού στο Βουχάν, όπως έχει καταγγελθεί πολλαχόθεν, προώθησε εντέχνως η καμπάλ μέσω τών Διεθνών Στρατιωτικών Αθλητικών Αγώνων, οι οποίοι πραγματοποιήθηκαν στο Βουχάν τον περασμένο Οκτώμβριο. ..Είχε φθάσει η πλέον ύστατη ώρα για δράση. Το τελευταίο μέσον που είχαν οι σατανιστές στην διάθεσή τους, ήταν η μια τεχνητή ψύχωση υποτιθεμένης πανδημίας. με στόχο να καλυφθούν οι αιτίες τού κραχ, που ουδείς πλέον μπορούσε με μονεταριστικές ασπιρίνες να σταματήση. Επί πλέον, θα ανάκοβε την επανεκλογή τού Τραμπ, μέσα σε συνθήκες ανεξέλεγκτου χάους. Η επιβολή ανοικτού φασισμού, με την φυλάκιση τών πολιτών στα σπίτια τους, μέχρι να δεχθούν ένα άκρως φθοροποιό εμβόλιο, ήταν κάτι, που με την υποβολή τών μαζικών μέσων θα ζήταγαν από μόνοι τους οι πολίτες. ...Στο Βουχάν δεν βρίσκεται μόνον το εργοστάσιο κατασκευής παρασίτων βιολογικού πολέμου, από το οποίο επιχείρησε να πείση η καμπάλ ότι διέφυγε ο κρονοϊός. ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΑΔΡΕΝΟΧΡΩΜΗΣ. ..αυτό το δρακουλέ κοκτέιλ παρασκευάζεται από τον νοτιαίο μυελό παιδιών, που έχουν υποστεί πριν την θανάτωσή τους φρικτά βασανιστήρια. Αυτό το καταναλώνουν τα τριβόλια τών ελίτ στις συνάξεις τους για τρεις σκοπούς:
1. Περιέχει διμεθύλτρυπταμίνη. Ως παραισθησιογόνο τούς δίνει την δυνατότητα να έρχονται σε επαφή με τούς δαίμονες που υπηρετούν.
2. Η διμεθύλτριπταμίνη είναι με απόσταση το ισχυρότερο τών ναρκωτικών. Το καταλληλότερο για "πάρτυ" βρυκολάκων.
3. Έχει αντιγηραντικές ικανότητες. 
Οι Q Anon δήλωσαν, ότι φρόντισαν να αναμιχθούν στα εργαστήρια παρασκευής τού Βουχάν κρονοϊοί στην Αδρενοχρώμη. Έτσι εμφανίζεται σήμερα πληθώρα επωνύμων που είναι μολυσμένοι άγαρμπα με κρονοιό. Αρκετοί από αυτούς μολύνθηκαν, όπως διαδίδουν τα μαζικά μέσα κατά την διάρκεια κάποιου "πάρτυ". Με βάση την υποχρεωτική απομόνωση που επέβαλλαν τα βαμπίρια τής καμπάλ, τούς έχουν συλλάβει, στρέφοντας τελικά την απάνθρωπη απαταιωνιά σε βάρος αυτών που την σχεδίασαν και την εφάρμοσαν. Αυτή η διαδικασία δεν συνιστά  μόνον κοινωνική αυτοάμυνα εναντίον τών τεράτων, ΑΛΛΑ ΘΕΙΑ ΔΙΚΗ.

Διαβάστε ΕΔΩ , ΕΔΩ , ΕΔΩ 

2 σχόλια:

  1. Σάς ευχαριστώ θερμά για την προβολή τών αναρτήσεων. Αυτή αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για μένα από την σελίδα σας, που διακρίνεται από το σπάνειο ήθος σας, την ακούραστη αφοσίωσή σας στις επάλξεις τής εναλλακτικής ενημερώσεως και την εξαίρετη ερευνητική σας δεινότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νά είστε καλά. Ευχαριστώ πολύ γιά τά καλά σας λόγια. Συνεχίστε τόν καλό σας αγώνα . Στό τέλος νικάει πάντα τό καλό. Καλή Ανάσταση.

      Διαγραφή

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ