Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Τρίτη 24 Μαρτίου 2020

Μήπως ήρθε ή Μεγάλη Ημέρα τού Θεού; ...Αν όχι τώρα, τότε πότε;

Αποτέλεσμα εικόνας για ΠΙΣΩ ΑΠΟ Ο ΠΑΡΑΘΥΡΟ


Ένας  μυστηριώδης πόλεμος δεν είναι κι αυτός που γίνεται σήμερα; …Ο κόσμος βρίσκεται μέσα στα σπίτια του και «έξω» περιφέρεται ένας «ιός», που «γδέρνει» στην πραγματικότητα τους ισχυρούς αυτού του Κόσμου …Ένας «ιός», που με τη δράση του «σφυροκοπά» τα μεγάλα Χρηματιστήρια. 
Με συνοπτικές διαδικασίες «εξαϋλώνονται» τα αποθεματικά των πλούσιων υπερδυνάμεων σε μια πρωτοφανή αποδυνάμωσή τους. Μέρα-νύχτα να βομβαρδίζονταν ΗΠΑ και Γερμανία, δεν υπήρχε η πιθανότητα να πάθουν τη ζημιά που έχουν ήδη υποστεί στις οικονομίες τους μέσα σε λίγες ημέρες.
 Η φτωχοποίησή τους γίνεται με ρυθμούς ήττας Παγκοσμίου Πολέμου.
 Τα ίδια συμβαίνουν και σε επίπεδο προσώπων. Φτωχοποιούνται με τρομερούς ρυθμούς τοκογλύφοι, διεφθαρμένοι, διαπλεκόμενοι κλπ.. 
Μέσα σε λίγες ημέρες είχαν απώλειες «ληστείας».
Άρα, αν περιμένουμε από έναν καλό Θεούλη να μας σώσει, δεν θα βλέπαμε καλύτερη ώρα από αυτήν για την παρέμβασή Του …Αν δεν είναι τώρα η ΩΡΑ Του, τότε πότε θα είναι; …
Έξω γίνεται Πόλεμος…μείνετε στα σπίτια σας, και απολαύστε τον !!!
Παναγιώτης Τραϊανού
ΔΙΑΒΑΣΤΕ  ΟΛΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ