Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Παρασκευή 27 Ιουλίου 2018

ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΥΠΟΠΤΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ....απλοί πολίτες έκαναν λόγo για αισθητή ηλεκτρομαγνητική δραστηριότητα, αισθητή και στο νευρικό τους σύστημα...

Οι φωτιές σας στην Ελλάδα μας θυμίζουν εκείνες που βιώσαμε στην Καλιφόρνια. Είναι τεχνητές με ακτίνες λέιζερ.
Αυτό έλεγαν τότε οι Αμερικάνοι ακτιβιστές και μάλιστα κάποιοι είχαν τραβήξει και κάτι περίεργες φωτογραφίες:


Άρχισα κι εγώ να ψάχνω πόσο βάσιμες και αληθινές μπορεί να είναι αυτές οι “θεωρίες συνωμοσίας”. Γεγονός είναι ότι πολλά απ’ όσα είδα σχετικά με τις φωτιές μου προκάλεσαν περιέργεια και πολλά ερωτηματικά. Όπως, για παράδειγμα, πόσο τυχαία είναι η ευθυγράμμιση των εστιών κοιτάζοντας τες από τον χάρτη:

Ή πως είναι δυνατόν ένα στενό ή ένα οικοπεδάκι να σταματήσει την λαίλαπα ενώ η λεωφόρος Μαραθώνος δεν το κατάφερε, ή πως γίνεται να καίγονται όλα τα αμάξια στο δρόμο και πλάι τα δεντράκια και οι θάμνοι να μην έχουν αρπάξει φωτιά:





.........


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

2 σχόλια:

  1. Τα λειζερ φαινονται ....αν τα δει καποιος ...ξερει.Τα Μεηζερ δεν φαινονται...ακτινες σωματιδιων και μικροκυμματα.Η αναφλεξη γινεται οχι απ εξω αλλα απο μεσα προς τα εξω...οπως στον φουρνο μικροκυμματων...Πολλες εστιες σε γραμμη ..αν ειναι κατι τετοιο ...θα πουν ..παλμικο Μαιηζερ....εκπεμπει σε παλμους ..οχι συνεχως...Τα παλμικα εχουν μεγαλυτερη ισχυ..και την θελουμε απο αποσταση μεγαλη...πχ.αεροπλανο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό τό "από μέσα πρός τά έξω" πού αναφέρεις τό είδα σέ βίντεο στήν φωτιά στό Μάτι. Ύποπτα πράγματα πάντως.

      Διαγραφή

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ