Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Παρασκευή 27 Ιουλίου 2018

“Εντυπωσιακή” χειραγώγηση καιρού στην Ελλάδα!

Στην πρίζα για μια ακόμα φορά η Ελλάδα κι όσοι έχουν κάποια ευαισθησία κι επαφή με το νευρικό τους σύστημα και δεν έχουν μετανθρωπιστεί ακόμα, ίσως καταλαβαίνουν τι εννοώ

Πέραν της σωματικής μας κακουχίας, τον σεισμό κοντά στα Ιωάννινα και την έξαρση (πάλι) αυτοκτονιών, έχουμε και μια εντυπωσιακή photo gallery!
Ναι, γιατί τα παπαγαλάκια των ΜΜΕ και τα καιρολοϊστολόγια, “εντυπωσιάζονται” τα μάλα που ξαφνικά στην Ελλάδα έχουμε εικόνες… τύπου Τέξας. Να πούμε κι ένα “ουάου”, να είμαστε “OK” και “cool” ως αμερικάνικη αποικία.

“Η σπανιότητα του φαινομένου έγκειται στο γεγονός ότι ο σχηματισμός της, θύμισε εικόνες τις οποίες συνήθως βλέπουμε… στην Αμερική και μπορεί να μην έριξε πολύ νερό, αφού ο πυρήνας της καταιγίδας πέρασε ξυστά από την πόλη, χάρισε, όμως, εντυπωσιακές εικόνες”γράφουν. Τι σε λέω; Cool, βρε!

“Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι στα βόρεια τμήματα της πόλης έριξε χαλάζι, ενώ στο κέντρο έριχνε ποτιστική βροχή, ενώ η μανία της καταιγίδας ξέσπασε κυρίως στα βορειοδυτικά ηπειρωτικά του Νομού, όπως ο κάμπος των Τεναγών”, γράφει το kavalapost.gr.
Ο ανιχνευτής ηλεκτρικής δραστηριότητας του meteokav χτύπησε «κόκκινο», καθώς μέτρησε πάνω από 25.000 ηλεκτρικές εκκενώσεις μέσα σε 2 ώρες, ενώ λίγο μετά τις 19:00 κατέγραψε 834 αστραπές ανά λεπτό και 14 ισχυρές καταιγίδες πέριξ της πόλης της Καβάλας.
Το… “εντυπωσιακό” στο παρακάτω βίντεο, δεν είναι η συχνότητα των καταιγίδων, αλλά η απανωτή επανάληψη στο ίδιο ακριβώς σημείο – βρε… τι τεχνολογία διαθέτει η Μητέρα Φύση!
....Αλλά και το northmeteo.gr, έχει κι αυτό την δική του “εντυπωσιακή” gallery:

.....................................
Εντάξει, φθάνει, εντυπωσιαστήκαμε αρκετά. Σειρά μου τώρα.
Χτες εντυπωσιαστήκαμε που είχε φθάσει αργάμιση το βραδάκι κι ακόμα η νάσα να δώσει εικόνα.
Μαύρη μαυρίλα είχε πλακώσει κι όταν πια την έδωσε, όλα καλά κι όλα ωραία. Στο μεταξύ όμως, άλλοι δορυφόροι έδειχναν τα γνωστό και μη εξαιρετέο κατσάρωμα, το ίδιο που νιώθουμε να συμβαίνει και στα εγκεφαλικά μας κύτταρα!

Το πλέον εντυπωσιακό στην όλη υπόθεση είναι ότι όλα αυτά εκλαμβάνονται ως θεωρίες συνωμοσίας, ενώ δεν είναι ούτε ένα, ούτε δυο, ούτε καν χίλια αλλά περισσότερα, τα ντοκουμέντα και τα δημοσιεύματα, πολλές φορές γραμμένα με τα χεράκια των ίδιων που χειραγωγούν τον καιρό, που φυσικά δεν παραδέχονται ότι το κάνουν τώρα, αλλά ίσως… εν δυνάμει.. θα μπορούσαν… στο μέλλον… με μια άλλη τεχνολογία… να το κάνουν, για να επιβάλλουν την “παγκόσμια ειρήνη”.......ΕΔΩ................................

2 σχόλια:

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ