Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Παρασκευή 27 Ιουλίου 2018

Μυστήριο στην Σιβηρία...20 Ιουλίου 2018 χάθηκε ο ήλιος για μερικές ώρες στο καταμεσήμερο.!!!!!

Ενα περίεργο φαινόμενο προέκυψε στην Σιβηρία. Την περασμένη Παρασκευή, 20 Ιουλίου 2018, σύμφωνα με δημοσιεύματα, χάθηκε ο ήλιος για μερικές ώρες στο καταμεσήμερο.

Παρόλο που θα έπρεπε να έχουν φως 24 ώρες τη συγκεκριμένη εποχή του χρόνου, οι απομακρυσμένες περιοχές Eveno-Bytantaisky, Zhigansky και Verkhozansky στη Σιβηρία, είδαν την ημέρα τους να μετατραπεί σε «πλήρες σκοτάδι» για σχεδόν τρεις ώρες, μεταξύ 11:30 και 14:00 τοπική ώρα την Παρασκευή, ενώ κατόπιν έγινε γνωστό ότι το ίδιο συνέβη και στην περιοχή Verkhoyansky,αναφέρουν οι Siberian Times.



Πολλοί απέδωσαν το φαινόμενο στις φωτιές που έχουν ξεσπάσει, αλλά οι φωτιές είναι πλέον σύνηθες φαινόμενο στη Σιβηρία. Από κει που εμφανίζονταν τους μήνες Απρίλη και Μάη, τώρα είναι σε καθημερινή βάση. Περιέχουν τεράστια αποθέματα άνθρακα αποθηκευμένα σε δέντρα και χώμα και όταν καίγονται, στέλνουν τον άνθρακα στην ατμόσφαιρα. Αυτό δημιουργεί έναν επικίνδυνο κύκλο πιο έντονων πυρκαγιών και συνεχώς αυξανόμενων θερμοκρασιών, αναφέρει η NASA και λέει ότι το φαινόμενο συμβάλλει στην Κλιματική Αλλαγή και την άνοδο της θερμοκρασίας. Και κάπως έτσι… μπορούν και πιο εύκολα να πάρουν τα πετρέλαια από τον Βορρά και να σουλατσάρουν στις παγωμένες θάλασσες χωρίς παγοθραυστικά! [Πως πουλώντας την Αλάσκα οι Ρώσοι στους Αμερικάνους επέφεραν την “κλιματική αλλαγή”].
....ΕΔΩ
καί ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ