Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2015

Τί είναι ή ζωή τών ανθρώπων γιά τούς εβραίους; ΤΙΠΟΤΑ...Οι Rothschilds βύθισαν τον Τιτανικό για να φτιάξουν την Κεντρική Τράπεζα των ΗΠΑ;

http://i.huffpost.com/gen/3531664/images/n-TITANIC-large570.jpgΜία θεωρία συνωμοσία που έχει δει το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ώρες, συνδέει τους Rothschilds με την βύθιση του Τιτανικού, με στόχο την δημιουργία της Fed ή αλλιώς της Κεντρικής Τράπεζας των ΗΠΑ.
Την περασμένη Παρασκευή κυκλοφόρησε στο twitter μια ασπρόμαυρη φωτογραφία τριών ανδρών, επιβατών του Τιτανικού στο παρθενικό, πρώτο και τελευταίο του ταξίδι.
https://pbs.twimg.com/media/CRJu8wUWoAEGcwE.jpg
Σύμφωνα με την περιγραφή που ακολουθεί την φωτογραφία, οι τρεις άνδρες ονομάζονται Benjamin Guggenheim, Isa Strauss (το πραγματικό του όνομα ήταν Isidor Straus), και David Astor και ήταν τρεις εκατομμυριούχοι της εποχής που πέθαναν στη νύχτα του ναυαγίου του Τιτανικού.
Οι τρεις επιχειρηματίες ήταν αντίθετοι στην δημιουργία της Fed η οποία τελικά άνοιξε το 1913, ένα χρόνο μετά το χαμό τους το 1912.
...συνέχεια ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ