Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2015

Η πραγματική φυλετική σύνθεση του Ελλαδικού χώρου ...η Ελλάδα μετατρέπεται σε φυλετική χαβούζα...!!!

 

Ο ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Έχουμε αναφερθεί σε παλαιότερο άρθρο για την εκτίμηση της φυλετικής σύνθεση του Ελλαδικού χώρου με βάση τις μετρήσεις του Πουλιανού. Ωστόσο εκείνες οι μετρήσεις είχαν πραγματοποιηθεί την δεκαετία του 60' και αφορούσαν τους γηγενείς Έλληνες. Από τότε έχει μεταβληθεί σε μεγάλο βαθμό η φυλετική σύνθεση του Ελλαδικού χώρου.
Από την δεκαετία του 90' μέχρι σήμερα έχουν έρθει τουλάχιστον 1 εκατομμύριο Αλβανοί λαθρομετανάστες στην Ελλάδα, από τη στιγμή που άνοιξαν τα σύνορα και οι Ελληνόφωνες προδοτικές κυβερνήσεις τους άφησαν ανενόχλητους να εισέλθουν. Αυτοί πλέον θα ενσωματωθούν στον Ελληνικό πληθυσμό και τα παιδιά τους ήδη θεωρούνται "Έλληνες". Οι πληθυσμοί αυτοί είναι κατά το πλείστον Διναρο-Αλπικοί.
Αγνοείται συστηματικά ένας ακόμη εποικισμός της Ελλάδος από Σλάβους, κατοίκους του πρώην ανατολικού μπλοκ. Είναι βέβαιο ότι ανέρχονται σε εκατοντάδες χιλιάδες έως μισό εκατομμύριο και οι περισσότεροι είναι μάλλον Βούλγαροι. Αυτοί σύντομα θα πάρουν υπηκοότητα και ενταχθούν ως "Έλληνες" μαζί με τους υπόλοιπους. Οι πληθυσμοί αυτοί είναι κυρίως Αλπικοί-Βαλτικοί.
Επιπλέον έχουν προστεθεί οι γνωστοί Αφροασιάτες λαθρομετανάστες, που είναι τουλάχιστον 2,5 εκατομμύρια. Οι φυλετικοί τους τύποι ανήκουν σε ένα μωσαϊκό Αφρικανικών και Ασιατικών φυλών.
Ωστόσο ο πληθυσμός δεν μεταβάλλεται μόνο με την είσοδο αλλόφυλων, αλλά και με τη φυγή μεταναστών Ελλήνων προς τις πιο ανεπτυγμένες χώρες της δύσης. Από την δεκαετία του 60' η φυγή αυτή έχει πάρει δραματικές διαστάσεις. Παρότι υπήρχαν διακυμάνσεις, η οικονομική μετανάστευση Ελλήνων προς το εξωτερικό έχει πάρει ξανά μεγάλες διαστάσεις με την παρούσα οικονομική ύφεση και την αύξηση της ανεργίας. Οι φυλετικοί τύποι που φεύγουν για το εξωτερικό είναι κατά κύριο λόγο οι Μεσογειακοί και λιγότερο οι υπόλοιποι. Οι Μεσογειακοί είναι δραστήριοι, με ανήσυχο πνεύμα και διάθεση αναζήτησης. Δεν είναι τυχαίο ότι ακόμα στις υπόλοιπες χώρες του κόσμου, πολλοί νομίζουν ακόμα ότι οι Έλληνες είναι Μεσογειακοί, λόγω του ότι οι περισσότεροι απόδημοι είναι Μεσογειακοί και γίνονται γνωστοί στο εξωτερικό. Από την άλλη Αλπικοί και Διναρικοί είναι πιο δεμένοι με τα πάτρια και πιο δύσκολα αποδημούν. Η μεταναστευτική διαδικασία έχει απομυζήσει την Ελλάδα το πιο δραστήριο μέρος του πληθυσμού της, εκ των οποίων οι περισσότεροι Μεσογειακοί.
Όλα τα παραπάνω δεδομένα μας δείχνουν ότι η φυλετική σύνθεση του πληθυσμού είναι πολύ διαφορετική από αυτή που βρήκε ο Πουλιανός το 60'. Οι Διναρο-Αλπικοί έχουν αυξηθεί κατά μεγάλο βαθμό και τείνουν να χαρακτηρίζουν πλέον τους κατοίκους της Ελλάδας. Όσοι μπορούν να διακρίνουν μεταξύ Αλπικών, Κρομανοειδών και Μεσογειακών, κατανοούν ότι οι Μεσογειακοί μειώνονται διαρκώς και μετά βίας ξεπερνούν το 10% των λευκών κατοίκων. Οι Διναρικοί αυξάνονται δραματικά, έχοντας ξεπεράσει τους Μεσογειακούς, σε μια διαρκή διαδικασία Διναροποίησης της Ελλάδας. Οι Αρμενοειδείς φαίνονται σταθεροί ή μειούμενοι, καθώς δεν υπάρχει περαιτέρω εισροή τους από την ανατολή.
Καθαρά αριθμητικά, η Ελλάδα είχε 10 εκατομμύρια κατοίκους και προστέθηκαν περίπου 40% κάτοικοι ακόμα, παρότι δεν φαίνονται στις απογραφές, εφόσον είναι παράνομα στη χώρα. Είναι λογικό επειδή η χώρα δεν μπορεί να τους θρέψει όλους, ακόμη περισσότεροι Έλληνες να φύγουν, για να μείνουν λαθρομετανάστες, τους οποίους ταχταρίζουν και υποστηρίζουν οι ανθέλληνες αριστεροδεξιοί πολιτικάντηδες. Όσα ποσοστά λευκών έχουν παρατεθεί πρέπει να πολλαπλασιαστούν επί το κλάσμα 10/14. Δηλαδή τα ποσοστά των λευκών φυλετικών τύπων στην πραγματικότητα είναι πολύ πιο κάτω, δείχνοντας την δραματική κατάσταση της Ελλάδος. Λίγοι Εθνικιστές έχουν αφυπνιστεί και αγωνίζονται εναντίον της διάλυσης της Ελλάδος. Τα σιωνιστικά ΜΜΕ ελέγχουν συνειδήσεις, κρατώντας σε αδράνεια με διάφορες προφάσεις και κυρίως με το υλιστικό ξεφάντωμα τους μαζανθρώπους, οι οποίοι αδυνατούν να διακρίνουν τι γίνεται γύρω τους και συμπεριφέρονται ατομικιστικά.
Διναρο-Αλπικοί

Το αποτέλεσμα όλων των παραπάνω μεταβολών είναι δραματικό για την Ελλάδα. Η Ελλάδα γίνεται σιγά σιγά μια Διναρο-Αλπική χώρα, δηλαδή πλήρως Βαλκάνια, ενώ το Μεσογειακό στοιχείο εξαφανίζεται μέρα με τη μέρα. Η Διναροποίηση της Ελλάδος έχει φτάσει στο επίπεδο πολλά πρόσωπα της δημόσιας ζωής να είναι Διναρικοί και ο τρόπος ζωής και διασκέδασής τους να γίνεται η επικρατούσα τάση στην κοινωνία. Όσο για τους Αλπικο-Βαλτικούς σλάβους και τους Αφρο-ασιάτες, η παρουσία τους είναι διαλυτική για την Ελλάδα. Το μέλλον προδιαγράφεται ζοφερό, η Ελλάδα μετατρέπεται σε φυλετική χαβούζα και ο εθνικιστικός πολιτικός αγώνας είναι μονόδρομος, για την απελευθέρωση του έθνους από τους λαθρομετανάστες και τους σιωνιστές προστάτες τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ