Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2015

Π ό λ ε μ ο ς...Οι δαιμονικές δυνάμεις έχουν κάνει κατάληψη ολόκληρο τον πλανήτη...!!!

  Αδελφοί μου Αδελφοί μου
Οι δαιμονικές δυνάμεις έχουν κάνει κατάληψη ολόκληρο τον πλανήτη.Μείναμε λίγοι και δεχόμεθα, εμείς οι λίγοι, μεγάλο πόλεμο από τον τύπο.

Μην επαναυθείτε.
Εχουν αγριέψει και ακούμε τον τριγμό των οδόντων.
Εχουν αφηνιάσει
Όποιος σήμερα κάνει πνευματικό αγώνα καταλαβαίνει τι λέω. 
Πάτε Εκκλησία να αγιασθείτε, να προφυλαχθείτε με πανοπλίες και με θώρακες.
Πάρτε αντίδωρο από το χέρι του παπά που έχει πιάσει πρότερον στα χέρια  του το σώμα του Κυρίου.
Είθε η χάρις του Κυρίου  να μας χαριτώσει όλους και να μας ζωοποιεί.
Δι΄Ευχών.

πηγή

4 σχόλια:

  1. Κα Βλάχου ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ για την ονομαστική σας εορτή! (λιγο καθυστερημενη η ευχη διοτι ταξιδευα).

    Σας στέλνω την παρακάτω ανάρτηση, όχι τόσο για το θέμα το οποίο μέχρι την 6η του συνέχεια ομολογώ πως με κούρασε λίγο-και το οποίο νομίζω πως θα αποτύχει να συμβάλλει, όσο κι αν φιλοδοξεί, στη σωτηρία του Ελληνισμού- όσο για...το σχόλιο του αναγνώστη με το ψευδώνυμο ''Kωνσταντινος-Αλεξανδρος''.
    Σχόλιο που ''ΤΑ ΣΠΑΕΙ''!!!!!....και ΘΑ ΣΑΣ ΑΝΕΒΑΣΕΙ! αν το διαβάσετε προσεκτικά μέχρι το τέλος.

    https://ergdhmerg.wordpress.com/2015/09/16/%CE%B9%CF%89%CE%BB%CE%BA%CF%8C%CF%82-%CF%83%CF%84-%CE%BC%CE%AD%CF%81%CE%BF%CF%82/

    ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φίλε Κώστα , διάβασα τό σχόλιο τού Κωνσταντίνου - Αλέξανδρου.
    Ναί , είναι λίγο κουραστικό γιατί πρέπει νά στέκεσαι καί νά προσέχεις τήν ανάλυσή του . Αλλά, Μυστήριες οί βουλές τού Κυρίου. Συμβαίνουν πολλά καί διάφορα στό ρούν τής ιστορίας. Από τά υπερόπλα μέχρι τό ποίοι καί πόσοι "Άλλοι" πέρασαν από τόν πλανήτη...είναι μιά άλλη ιστορία.
    Τό ζήτημα είναι πώς ό πόλεμος δέν σταμάτησε ποτέ. Εμείς είμαστε κοιμισμένοι καί δέν τό βλέπουμε. ΓΙΝΕΤΕ ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ.
    Θά σού πώ τήν δική μου άποψη όσο νά αφορά τά αστρικά ταξίδι...τόν Σείριο...τήν Στύγα - πέρασμα τών θεών...
    Φίλε μου , όλος ό πόλεμος γίνεται γιά τήν ψυχή τού ανθρώπου... ό άνθρωπος από εδώ , από αυτόν τόν πλανήτη ταξίδεψε στά άστρα...όλα τά άστρα είναι μέρος τού Δημιουργού , δέν φαντάζεσαι πώς είναι εκεί "έξω" , πέρα από αυτήν τήν φυλακή πού βρισκόμαστε τώρα.
    ...Άς τά αφήσουμε γιά τήν ώρα...μέσα στό μπλόκ μου θά βρείς σκόρπια κατά καιρούς στοιχεία , αυτά που υπογράφω μέ τό Φ-Ε.
    Θά καταλάβεις επίσης πολλά διαβάζοντας τά λόγια τού Χριστού, λέει πολλά μεσα σέ αυτά τά λίγα πού άφησαν , από τά τόσα πού είχε πεί....οί άλλοι ..αυτοί πού είναι υποτελείς στά όντα μέ τά οποία κάνουμε τόν πόλεμο.
    Πόλεμος...
    Πόλεμος ασταμάτητος.
    Πόλεμος καί μέ τόν ίδιο μας τόν εαυτό.
    ...............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ευχαριστώ γιά τίς ευχές σου γιά τήν ονομαστική μου εορτή.
    Νά είσαι πάντα καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Λίγο κουραστικό, δεν ήταν το σχόλιο του κ-αλεξανδρου το οποιο θεωρω μεγαλειωδες και συνοπτικοτατο, αλλά το αρθρο του μπλογκερ μεχρι και αυτην την τελευταια του συνεχεια. Και μπορει να μιλαω ετσι τωρα για το συγκεκριμενο κειμενο του Εργδημεργ, αλλά έχουμε άριστη σχέση μεταξυ μας, ως μπλογκερ και αναγνωστης.
    Οσο για το θέμα του ασταμάτητου αυτού πολέμου στον οποιο αναφερθηκατε, θα συμφωνησω απολυτα οτι δεν εχει τελος. Περαν καποιας αναλαμπης του Ελληνικου Πνευματος και της Ορθοδοξιας που αναμενουμε συντομα, το τελος του πολεμου αυτου με επαθλο την ανθρωπινη ψυχη θα ερθει με την Δευτερα Ελευσιν, πες το Δευτερα Παρουσια του Βασιλεως Χριστου, πες το Ελευση των Ολυμπιων... το ιδιο ειναι.
    ΘΕΙΑ-ΔΙΑ ΔΙΚΗ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ!!!
    Κ-Τ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ