Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ

Πέμπτη, 19 Μαρτίου 2015

Πῶς καταφέρνουν νά αὐξάνουν τήν ὁμοφυλοφιλία;

Πῶς καταφέρνουν νά αὐξάνουν τήν ὁμοφυλοφιλία;1Αν θέλουν να μας δηλητηριάσουν δεν χρειάζεται να μας ψεκάζουν και να σκορπούν τα δηλητήρια σε κάμπους και λαγκάδια.
Η Δισφαινόλη Α είναι μία τεχνητώς κατασκευασμένη ουσία, που είχε σκοπό την μίμηση των γυναικείων ορμονών, που λέγονται οιστρογόνα. Τελικά αυτή η ουσία χρησιμοποιείται εκεί που δεν το περιμένουμε γι’ αυτό και βλέπουμε έξαρση φαινομένων, που μόνο τυχαία δεν είναι.
Η Δισφαινόλη Α, ως απομίμηση γυναικείας ορμόνης, προκαλεί διαταραχή του φύλου και της σεξουαλικότητας.
Ταυτόχρονα προκαλεί θρόμβους στο αίμα, διαβήτη και καρκίνο του μαστού.

 Και ξέρετε που χρησιμοποιείται αυτή η ουσία χωρίς να παρεμβαίνει κανείς; Στα μπιμπερό, στο χαρτί αποδείξεων των ταμειακών, στην κονσερβοποιία, στα γυαλιά ηλίου, στις θήκες CD, σε πλαστικά σκεύη και στα πλαστικά μαχαιροπήρουνα.
Κάπως έτσι θα φθάσουν την ομοφυλοφιλία να εξαπλωθεί στο 10% του πληθυσμού, που είναι ένας από τους στόχους της Νέας Τάξεως.

Πῶς καταφέρνουν νά αὐξάνουν τήν ὁμοφυλοφιλία;2Η συγκεκριμένη διεδομένη ουσία συνδέεται ακόμα με ημικρανίες ακόμα και με την εμφάνιση υπερικινητικότητος κι επιθετικότητας σε κορίτσια 3 ετών.
Οι ειδικοί προτείνουν να επιστρέψουμε στην χρήση σκευών από γυαλί, πορσελάνη, ανοξείδωτο ατσάλι και να σταματήσουμε την κατανάλωση κονσερβοποιημένων προϊόντων, για να μειώσουμε την έκθεσή μας στην τεχνητή αυτή γυναικεία ορμόνη.

Το σχετικό άρθρο από την ιστοσελίδα του ΣΚΑΙ …κοινοποιήθηκε μόλις 13 φορές.
Σίγμα
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

Σελίδες

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ