Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ

Πέμπτη, 12 Μαρτίου 2015

Πρώτα η ζωή κι ύστερα το χρέος

Το κράτος του Ισημερινού καθώς και άλλα κράτη έκανε λογιστικό έλεγχο του χρέους που του καταλόγιζαν οι δανειστές. Εμείς δεν ξέρουμε ακόμα ποιο είναι το χρέος που μας καταλογίζουν οι δανειστές κι οι τοκογλύφοι. Το ερώτημα είναι: χρωστάμε στ΄ αλήθεια οι Έλληνες όλα όσα μας ζητούν οι δανειστές; Πληθαίνουν οι φωνές να γίνει λογιστικός έλεγχος του χρέους της Ελλάδος.
Απ΄ τον λογιστικό έλεγχο του χρέους θα διαπιστωθεί ότι είναι παράνομο,άνομο, αβάσταχτο και απεχθές, διότι συνήφθη εις βάρος και εν αγνοία των Ελλήνων. Ακόμα κι αν είναι νόμιμο το χρέος και δεν είναι μια μεγάλη απάτη, όπως διατείνονται διαπρεπείς οικονομολόγοι, αναγνωρισμένοι από τη διεθνή επιστημονική κοινότητα,αν διαλύει την Κοινωνία, την Υγεία, την Παιδεία,και θέτει εις κίνδυνο την επιβίωση των οφειλετών δεν είναι απαιτητό. Αυτό επιτάσσει η νομοθεσία όλου του κόσμου αλλά και η κοινή
λογική και πάνω από όλα το πνεύμα του Ευαγγελίου.Πρώτα η ζωή κι ύστερα το χρέος. 
συνέχεια ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

Σελίδες

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ