Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Σάββατο 7 Μαρτίου 2015

Ο π. Denis Fahey ένας Ιρλανδός καθολικός ιερέας καί καθηγητής φιλοσοφίας,...ἔλεγε ότι υπάρχει μιά ιουδαιο-μασονική συνωμοσία ενάντια στό σχέδιο τού Χριστού καί υποστήριξε ότι οί Εβραίοι είχαν τήν κύρια συμμετοχή στή διάδοση τού κομμουνισμού.

Ο Fahey ήρθε σε σύγκρουση με τα συστήματα τα οποία θεωρούσε ότι προωθούσαν τον "νατουραλισμό" (άρνηση του υπερφυσικού, όλα τα όντα, τα γεγονότα και τα φαινόμενα είναι φυσικού χαρακτήρα) και ιδιαίτερα καταφερόταν κατά της Μασονίας και του Ιουδαϊσμού...Μεγάλο μέρος της δουλειάς του προώθησε ο Ιρλανδός χριστιανός ακτιβιστής L. Fry, ο οποίος υποστήριζε ότι οι Εβραίοι ήταν υπεύθυνοι τόσο για τον καπιταλισμό, όσο και για τον μπολσεβικισμό και ότι ο τελικός στόχος συγκεκριμένων Εβραίων και Μασόνων ήταν η «Παγκόσμια Κυριαρχία».
Μεταξύ των βιβλίων του Fahey είναι - ίσως το πιο γνωστό - το ‘The Rulers of Russia’ (1940), όπου δίνει τα ονόματα, την εθνικότητα και την φυλετική καταγωγή όλων των Μπολσεβίκων επαναστατών ηγετών και τις θέσεις που κατέλαβαν αμέσως μόλις ο Λένιν άρπαξε την εξουσία.. 

Από αυτό το τελευταίο βιβλίο του είναι παρμένο το παρακάτω απόσπασμα / μετ. ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ:
Συνέχεια ΕΔΩ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ