Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ

Τρίτη, 3 Μαρτίου 2015

Αὐτά πού κατέστρεψαν οἱ τζιχαντιστές ἦσαν ἀντίγραφα;

Και πού είναι τα πρωτότυπα;

Κυβερνήτης Μοσούλης: Αυτά που κατάστρεψαν οι τζιχαντιστές στο Μουσείο ήταν αντίγραφα..Αὐτά πού κατέστρεψαν οἱ τζιχαντιστές ἦσαν ἀντίγραφα;1

Ο εξόριστος κυβερνήτης της Μοσούλης, Ασίλ Νουγιάϊφι, δήλωσε σε συνέντευξή του, ότι ελάχιστα ήταν τα αρχαία αντικείμενα που κατέστρεψαν οι τζιχαντιστές στο Μουσείο της Μουσούλης, γιατί τα περισσότερα από αυτά, σχεδόν όλα, έχουν μεταφερθεί στο Εθνικό Μουσείο της Βαγδάτης μετά τον πόλεμο του 2003.

Αὐτά πού κατέστρεψαν οἱ τζιχαντιστές ἦσαν ἀντίγραφα;2Αυτά τα οποία κατέστρεψαν οι εξτρεμιστές του «ισλαμικού κράτους» και η δράση τους κατεγράφη σε βίντεο, δεν ήταν τίποτε άλλο παρά αντίγραφα των πρωτοτύπων, που έχουν απομακρυνθεί πριν από 12 χρόνια.
Ο Νουγιάϊφι (φωτογραφία) κατηγόρησε τους μαχητές ότι έχουν κλέψει τουλάχιστον επτά έργα τέχνης (αυτά που δεν ήταν αντίγραφα τα έκλεψαν για να τα πουλήσουν). Ο ίδιος είπε ότι η UNESCO έχει ειδοποιηθεί καθώς και διεθνείς οίκοι δημοπρασιών, ώστε να μην διαπραγματευθούν με τους αντιπροσώπους των τζιχαντιστών.
ΕΧΕΔΩΡΟΣ
Ο παγκόσμιος τύπος έκανε πως δεν έβλεπε τα σίδερα μέσα στα γύψινα αντίγραφα, που γίνονταν χίλια κομμάτια πριν καν τα κτυπήσουν οι αποκεφαλιστές με τις βαριοπούλες.
Όσα γνήσια βρέθηκαν στον δρόμο τους  θα τα κάνουν …λεφτά φυσικά!!!
Όμως… Αυτό το γνώριζαν οι τζιχαντιστές ή απλά κατέστρεφαν για να καταστρέφουν;
Σίγμα
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

Σελίδες

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ