Μην σας φαίνεται καθόλου περίεργο.
Σύμφωνα με έρευνες που γίνονται σε επιστημονικό επίπεδο, στις άκρες των κυττάρων βρίσκονται τα στοιχεία εκείνα που ονομάζονται τελομερή και προστατεύουν το κύτταρο κατά την διαίρεσή του.
Με το πέρασμα του χρόνου όμως εκφυλίζονται και έτσι παύει η διαίρεση και έρχεται το τέλος.
Το 1961 ο Leonard Hayflick είχε ανακαλύψει πώς το γήρας προέρχεται όταν σταματήσει η διαίρεση των κυττάρων που έχει ένα όριο .
Σήμερα γνωρίζουμε πώς το όριο αυτό είναι τα τελομερή.
Σε έρευνες που γίνονται , με την χρήση του ενζύμου τελομεράση επιδιώκεται η διεύρυνση του ορίου αυτών των άκρων.Όμως είναι μόνο έτσι τα πράγματα;
Μήπως όλα αυτά ισχύουν μόνο για όσους δεν διαθέτουν Επίφυση;
Μήπως μπορούμε από μόνοι μας να ελέγξουμε αυτές τις κυτταρικές άκρες;
Γιατί , η Επίφυση παράγει μια ορμόνη , έναν νευροδιαβιβαστή μέσω χημικών διαδικασιών συμμετοχής της Σερατονίνης , που λέγεται Μελατονίνη , η οποία είναι ένα είδος ελιξιρίου της ζωής, αφού από αυτήν εξαρτώνται πολλές ζωτικές λειτουργίες του οργανισμού μας, καθώς επίσης είναι η καλύτερη πηγή ικανότητας αντίδρασης του στις ασθένειες. Το ένζυμο ΗΙΟΜΤ (υδροξυ-ινδολο-Ο-μεθυλοτρανσφεράση) αποτελεί το κλειδί της παραγωγής της μελατονίνη και βρίσκεται μόνο στην επίφυση.
Όμως, πέρα και από αυτό , υπάρχει μέσα σε όσους την έχουν, αλλά και συγχρόνως μαζί έχουν ενεργοποιήσει την Επίφυση, η ικανότητα μιας απλής εντολής προς όλα τα σημεία του σώματός μας για αναδόμηση και συντήρηση του οργανισμού μας, ώστε να παραμένουμε υγιείς και νέοι .
Και αυτό οφείλετε στην γνώση της μυστικής βιβλιοθήκης που εδρεύει στην παρεγκεφαλίτιδα.
Είναι κάτι σαν την κβαντική πληροφορία.
Σαν το βιολογικό μας πρότυπο που είναι η ιδέα του εαυτού μας στον αιθερικό κόσμο και που μέσω της θελήσεως προβάλουμε στον Θάλαμο και που κατ’ επέκταση ενεργεί πληροφοριακά στο σώμα .
‘Όμως για την εκροή αυτής της ουσίας, μέσα στον μορφικό χωροχρονικό μας είναι, θα πρέπει να έχουμε , όπως είπαμε πιο πάνω, Επίφυση.
Αν η Επίφυση είναι ο αδένας του εγκεφάλου του οποίου ένα από τα βασικά του χαρακτηριστικά είναι η παραγωγή Σερατονίνης που με την σειρά της παράγει την Μελατονίνη η οποία θεωρείται ο ρυθμιστής του σώματος , τότε τι μπορεί να σημαίνει το ότι στους ενήλικες αποτιτανώνεται ;
Ποιος αναλαμβάνει το ρόλο του ρυθμιστή;
Η Μελατονίνη βέβαια και πάλι, όμως με μια σημαντική διαφορά. Είναι αυτή που παράγετε από την Σερατονίνη άλλων ιστών του σώματος. Συγκεκριμένα , από την γαστρεντερική οδό.
Και η διαφορά της είναι ότι, η Μελατονίνη που προέρχεται από την Σερατονίνη που παράγετε στην Επίφυση , οφείλετε στην επίδραση που δημιουργεί το αμινοξέο Τριπτοφάνη. Αυτό δημιουργείται από την επιρροή επί της Επιφύσεως των φωτονίων.
Η Μελατονίνη λοιπόν που παράγεται από την γαστρεντερική οδό, και η οποία αντικαθιστά τον ρόλο τής από τήν Επίφυση προερχόμενης Μελατονίνης , είναι ότι η πρώτη εκφράζει το μεγαλύτερο ανθρώπινο δυναμικό του πλανήτη που έχει αποκοπεί από την θεϊκή του επαφή , ενώ η δεύτερη αφορά ένα μικρό μέρος ανθρώπων που έχουν σε ενεργοποιημένη κατάσταση , ή ενεργοποίησαν την Επίφυση , και διατηρούν την επαφή με την πρώτη αρχή μέσω της συνειδητοποίησης του εαυτού των.Η ενεργοποιημένη Επίφυση δέχεται και λαμβάνει μηνύματα από τον κόσμο των Ιδεών.
Ο Θάλαμος του εγκεφάλου, είναι η πύλη μέσα από την οποία περνούν , οι εικόνες των μορφών , τα ακούσματα των ήχων, αλλά και οι ιδέες που μετουσιώνονται σε εικονικές μορφές με την φαντασία. Έτσι θα μπορούσαμε να πούμε πώς η φαντασία είναι το φάσμα των ιδεών πρίν υλοποιηθούν σε μορφές.
Η υλοποίηση γίνεται μέσω του ηλεκτρικού ενεργειακού πεδίου που δονείται στον κοσμικό χώρο από τα εγκεφαλικά κύματα.
Η δυνατότητα όμως του να πραγματοποιηθεί και στο υλικό επίπεδο η ιδέα- εικόνα του νού μας , χρειάζεται την συνδρομή της Θέλησης που είναι συνεργασία της Νοήσεως και της ενέργειας της ψυχής.
Η Θέληση, αυτή για την οποία γίνονται τόσες έρευνες για να μας την ελέγχουν και να μας την κατευθύνουν,μεταφράζετε σε ψυχικό μαγνητισμό.
Έτσι , η ενέργεια του ηλεκτρισμού του εγκεφάλου μαζί με την μαγνητική ενέργεια της ψυχής , μεταφέρουν στο πεδίο της μορφοποίησης , μέσω της φαντασίας που εκδηλώνετε στον Θάλαμο , την πιστή εικόνα της θέλησης ηλεκτρομαγνητικά δονούμενη , και αυτή υλοποιείται.
Έτσι έχουμε τα θαύματα.
Ο κόσμος μεταμορφώνετε κατά έναν μαγικό τρόπο.
Παύει ο μαγνητισμός της ψυχής να ενισχύει τίς εικόνες των αρνητικών σκέψεων έλκοντας τα ανάλογα στοιχεία από τον χώρο που δομούν δαίμονες, και οι οποίοι τροφοδοτούνται από την ενέργεια μας και σαπίζουν το σώμα. Αλλά , έλκοντας τα θετικά και τα ωραία , δημιουργείται ο Παράδεισος.Την ίδια αρχή χρησιμοποιούσαν και ο Ασκληπιός και ο Ιπποκράτης στους ασθενείς τους.
Με πρώτο ιστορικά καταγεγραμμένο ιατρό τον Μελάμπους, ο οποίος αναφέρετε όχι τυχαία , ως ιατρός της ψυχής ,γιατί γνώριζε πολύ καλά ότι όλες οι ασθένειες έχουν την εκκίνηση τους από τον τρόπο που σκεπτόμαστε και εν συνεχεία την μετάδοση και έκφρασή τους στο σωματικό μέρος όπου και δεν είναι άλλο από την υλοποίηση των αρνητικά επιβαρυμένων ενεργειακών δονήσεων.
Έτσι, με λουτρά και νηστεία για την εξωτερική και εσωτερική καθαριότητα του σώματος, επερχόταν ηρεμία των καρδιακών παλμών που έχουν σχέση με την κίνηση του αίματος και κατ’ επέκταση με την ψυχή, και μέσω των κατάλληλα επιλεγμένων θετικά ενεργοποιημένων περιοχών όπου ήταν τα ιατρικά τους κέντρα, θεράπευαν κάθε ασθένεια .από
Κυρια Σοφια Βλαχου θελω σας παρακαλω να μαθω αυτο με την επιφυση σε ποιο βιβλιο το βρηκατε ?
ΑπάντησηΔιαγραφήΑυτη η δημοσιευση σας ειναι ακρως εντυπωσιακη.
Τα συγχαρητηρια μου.
Περιμενω απαντηση σας για το βιβλιο, θελω και εγω να το αγορασω.
Θεοφανης Τσαμπουρης
Αθηναι-Αττικη
Κύριε Θεοφάνη, το θέμα είναι απόσπασμα από το βιβλίο πού έχω γράψει και παρουσιάσει ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα http://tobiblion.blogspot.gr/ .
ΑπάντησηΔιαγραφήΑποτελεί προσωπική έρευνα και ειδικά για το θέμα της επίφυσης και τον ρόλο της σερατονίνης – μελατονίνης υπάρχουν στοιχεία στην ιατρική επιστήμη πού αν συνδυαστούν βγαίνουν πολλά συμπεράσματα.
Το βιβλίο δεν το έχω εκδώσει προσωρινά , αλλά θα εκδοθεί σύντομα πιο εμπλουτισμένο και ενημερωμένο με νέα στοιχεία.
Ευχαριστώ για τά καλά σας λόγια.
Κυρια Σοφια Βλάχου η έρευνα που κανετε ειναι αποκλειστικα καιτοτομα και ιδιαιτερα ενδιαφερουσα.Εχω ασχοληθει με το θεμα αρκετά και μεσω της συνδυαστικης και ολιστικης οδου της σκεψης τα συμπερασματα μου ειναι πως εχει ανακαλυφθει μια επιστημη τεραστιων διαστασεων.Θα θελα λοιπον αν εχετε τη διαθεση να συνδυασετε τα δεδομενα και τα συμπερασματα σας σχετικα με μια προσωπικοτητα που εδρασε στην Ελλαδα.Το ξακουστο καθηγητη φιλοσοφιας Δημητρη Λιαντινη.Ποια η σχεση αυτου του ανθρωπου με αυτη τη χαμενη γνωση...αν θελετε θα μπορουσατε να γραψετε ενα μικρο αρθρακι γι αυτο.Αλλιως δεν πειραζει και ευχαριστω πολυ που διαβασατε το σσχόλιο μου :)
ΑπάντησηΔιαγραφήΚύριε , ευχαριστώ γιά τά καλά σας λόγια
ΑπάντησηΔιαγραφήΔέν γνωρίζω τί ακριβώς θέλετε νά συνδυάσω μέ τό θέμα Λιαντίνης;
Όσο γιά τήν έρευνά μου...συνδυάζω πάντα τά τής επιστήμης σέ σχέση μέ τήν ανάλυση πού κάνει στόν νού μου ή συνεργασία τού έλλογου μέ τό ενστικτώδη εγκέφαλο.
Όλη ή γνώση υπάρχει μέσα μας.