Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Δευτέρα 25 Ιουλίου 2011

ΚΥΚΛΟΤΡΟΝ = ΚΥΚΛΟς Των ΡΟωΝ , που μόνοι εκείνοι (οι Ολύμπιοι 'θεοί' , Νεφελιμ) έβλεπαν

ΦΥΣΙΚΟ ΚΑΙ ΤΕΧΝΗΤΟ ΓΕΩΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΚΥΚΛΟΤΡΟΝ


Η ΕΡΗΜΟΣ ΚΟΜΠΙ (ερυθρά εστιγμένη γραμμή). ΚΙΝΑ. ΓΝΩΣΤΗ ΚΑΙ ΩΣ ΤΑΚΛΑΜΑΚΑΝ. Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΡΗΜΟΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ. ΚΟΙΤΙΔΑ ΤΩΝ ΤΟΥΡΑΝΟΜΟΓΓΟΛΩΝ ΧΑΝΩΝ. ΕΙΝΑΙ , ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΙΚΟΝΑ , Η ΦΥΣΙΚΗ ΕΣΤΙΑ ΕΝΟΣ ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ ΚΥΚΛΟΥ ΡΟΩΝ ΠΟΥ ΑΝΑΚΛΑΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΚΗΣ ΔΟΜΗΣ ΒΡΑΧΩΔΗ ΟΡΟΣΕΙΡΑ ΤΩΝ ΙΜΑΛΑΙΩΝ (κίτρινη εστιγμένη γραμμή). ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΖΟΥΝ ΤΑ 72 ΡΥΠΑΡΑ ΓΕΝΗ. ΟΙ ΝΕΦΕΛΙΜ ΠΟΥ ΕΝΕΚΛΕΙΣΘΗΣΑΝ ΣΤΑ ΤΑΡΤΑΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΑ.








ΕΙΣΑΓΩΓΗ : ΠΕΡΙ ΤΩΝ ΓΕΩΕΝΕΡΓΕΙΑΚΩΝ ΡΕΥΣΤΩΝ
Πολλά είδη ΦΥΣΙΚΩΝ ΄΄ενεργειών΄΄, που κατά το ρου της ιστορίας οι φυλές της γης ονόμαζαν ΄΄
θετικές΄΄ και ΄΄αρνητικές΄΄ περιβάλουν τη γη, δημιουργώντας και άλλες ίσως δυνάμεις που απορρέουν από αυτές. Ενέργειες που δεν έχουν να κάνουν με τη σημερινή τεχνητή ενεργειακή επιβάρυνση από των ανθρώπων έργα. Ενέργειες όπως οι γεωπαθογόνες ακτινοβολίες και τα τελλουρικά ρεύματα ή απλά τελλούρια.
Aλλη μορφή ενέργειας είναι το λεγόμενο 'ΓΟΡΓΟΝΙΟ', ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΠΟΥ ΑΝ ΤΗΝ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΤΑΝ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕ ΘΑ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΣ... ΑΛΛΑ ΤΟΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΜΑΣ ΔΙΑΦΕΝΤΕΥΑΝ ΟΙ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΚΑΙ ΟΙ υποτιθέμενοι 'θεοι' νεφελήμ ? Στο τέλος του κειμένου αυτού έχω συγγράψει σχετικό άρθρο για τις ΥΠΕΡΙΝΕΣ που υπάρχουν στην ΑΛΑΣΙΑ (Κύπρο).
Φυσικά όλες αυτές οι ’άγνωστες’ τάχα, στο ευρύ κοινό, μορφές ενέργειας, διέρχονται, επηρεάζονται και αλληλεπηδρούν με αυτό που οι αρχαίοι Ελληνες ονόμαζαν ΠΕΜΠΤΟΥΣΙΑΝ (πέμπτη ουσία , μετά τα ΧΟΥΣ - ΑΗΡ - ΥΔΩΡ - ΠΥΡ ) .
Σε άλλη ιστοσελίδα υπάρχουν στοιχεία αλλά και σύγχρονη δημοσιευμένη φωτογραφία του ΑΙΘΕΡΟΣ.
Το ΓΟΡΓΟΝΕΙΟ, είναι ταυτόσημο με την ΟΡΓΟΝΗ που έψαχναν οι ΕΣ-ΕΣ (μηυμένα τάγματα στην μαύρη αδελφότητα των νεφελήμ μπαχωμέχ ή για τους λοιπούς θνητούς η περιβόητη στοά της ΘΟΥΛΗΣ (ΕΙΝΑΙ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΘΙΒΕΤΙΑΝΗ 'ΘΡΗΣΚΕΙΑ'. ).
Αυτές τις ενέργειες - δυνάμεις, που θα τις καλούμε γενικά με τον όρο Γεωενεργειακά ρευστά ή απλά ΄΄ΓΕΩΕΝΕΡΓΕΙΑ΄΄, φαίνεται ότι τα αρχαία ιερατεία των φυλών με κάποιο τρόπο γνώριζαν, τις εκμεταλλεύονταν κατά κάποιο τρόπο και με βάση το αν αυτές ήταν ΄΄θετικές΄΄ , όριζαν τις θέσεις των κτιρίων, των ιερών, ακροπόλεων, αλλά και ολόκληρων πόλεων. Επί πλέον είχαν την ευθύνη να χαράξουν τα όρια ενός ιερού χώρου και να προσδιορίσουν ακόμα και την οδό που θα συνέδεε ένα δίκτυο ιερών τόπων ή ναών.
Προκατακλυσμιαίοι πολιτισμοί διατηρούσαν αναμνήσεις πολύ προηγμένων επιστημονικών γνώσεων ενός απώτερου προκατακλυσμιαίου παρελθόντος και φαίνεται ότι είχαν φθάσει σε πολύ υψηλό τεχνολογικό επίπεδο που ακόμα και σήμερα προσπαθούμε να κατανοήσουμε. Ιεροί τόποι σε όλη τη γη, εγκατεστημένοι με σαφή γεωδαιτική διάταξη, σταθερά ενός
παγκόσμιου γεωδαιτικού συστήματος, κατασκευασμένου με απόλυτη ακρίβεια από κάποιον πανάρχαιο πολιτισμό. Λίθινες ΄΄σημαδούρες΄΄ δημιουργούν αστρονομικούς και γεωμετρικούς σχηματισμούς, με σκοπό να δρουν σαν αγωγοί, πυκνωτές, μεταλλάκτες και συσσωρευτές ενέργειας. Η καταστροφή των κατασκευών αυτών ελαχιστοποίησε την ένταση του γήινου ενεργειακού μαγνητικού πεδίου, ενώ η ταχύτητα περιστροφής της γης περί τον άξονα της έχει αρχίσει να επιβραδύνεται. Φαίνεται ότι τα σε σφαιρικά τρίγωνα κείμενα και μη, ποικίλα μεγαλιθικά μνημεία παγκόσμια, δημιουργούσαν κάποτε ένα τεράστιο ενεργειακό δίκτυο εξισορρόπησης αρνητικών και θετικών ενεργειών στην επιφάνεια, και στο εσωτερικό του πλανήτη που σκοπό είχε την ομαλή ροή της μαγνητικής ενέργειας που ο πυρήνας της γης αυτοπαράγει, καθότι γνώριζαν ότι η εξασθένισή του, θα είχε σαν αποτέλεσμα φαινόμενα αποσταθεροποίησης των μαγνητικών πόλων του πλανήτη, επηρεασμό της ταχύτητας περιστροφής του, μη αποδεκτές βαρυτικές συμπεριφορές και τελικά ανατροπή του, φαινόμενο που έχει συμβεί κατά το παρελθόν με ολέθρια αποτελέσματα για τον έμβιο πληθυσμό του.
Τις κομβικές θέσεις των ενεργειών αυτών, σήμαιναν με τρόπο που τρόμαζε τον ΄΄αμύητο΄΄ επισκέπτη και τον έκανε να αλλάξει κατεύθυνση, να κινηθεί σε κατεύθυνση που οι μυημένοι ήθελαν... Μία τερατόμορφη πρόσοψη, κατασκευή, άγαλμα ή κάτι παρόμοιο. Αυτός ήταν ο ρόλος κάποιων
εντυπωσιακών βραχομορφών που έχω ανακαλύψει σε Ελλάδα και Κύπρο, χρησιμοποιώντας δικές μου ευρεσιτεχνίες και μικροηλεκτρονικά συστήματα.
Κατά την άποψη της γνωστής γεωπαθολόγου DOROTHEA GERARDIS , Ιδρύτριας του Ελληνικού Γεωπαθολογικού Ινστιτούτου , υφίσταται η ΘΕΤΙΚΗ κοσμική και η ΑΡΝΗΤΙΚΗ κοσμική ακτινοβολία επίσης. Ωσαύτως η προαναφερθείσα ερευνήτρια, θεωρεί ότι υπάρχει η ΘΕΤΙΚΗ γήινη και η ΑΡΝΗΤΙΚΗ γήινη ακτινοβολία. Στη δεύτερη αυτή κατηγορία ανήκουν όλες οι γεωπαθογόνες ακτινοβολίες. Τέλος θα πρέπει να εντάξουμε εδώ και την ηλιακή ακτινοβολία, καθώς και τις ακτινοβολίες που προέρχονται από άλλους πλανήτες. Συνολικά δηλαδή υφίστανται με τα γνωστά τελλούρια , τουλάχιστον 7 ειδών ενεργειακά ρεύματα στον πλανήτη.
Ο πλανήτης μας είναι ΣΕΣΗΜΑΣΜΕΝΟΣ με πανάρχαια οικοδομήματα που δημιουργούν αστρονομικούς και γεωμετρικούς σχηματισμούς, προφανώς όχι τυχαία , αλλά για κάποιο ή κάποιους σκοπούς. Το ίδιο φαίνεται να συμβαίνει και με τη σελήνη και τον πλανήτη Αρη.

Η πρόσφατες συνεντεύξεις του Ελληνα επιστήμονα, ωκεανολόγου, μέλους της ‘Ε’ ΤΕΑΜ, κου Αριβάνη στο περιοδικό STRANGE, αλλά και την Ελληνική τηλεόραση, δεν αφήνουν πολλά περιθώρια αμφισβήτησης.
Ο σκοπός ή σκοποί , αυτής της δόμησης σε συγκεκριμένα σημεία της γης θα πρέπει, κατά πάσα πιθανότητα, να ερευνηθεί στην κατεύθυνση της αύξησης του γήινου ενεργειακού μαγνητικού πεδίου το οποίο, τώρα που έχουν καταστραφεί τα περισσότερα από αυτά τα οικοδομήματα που πρέπει να ήταν ή να λειτουργούσαν τρόπο τινά σαν αγωγοί ενεργείας, πυκνωτές, μεταλλάκτες και συσσωρευτές της συνεχώς φθίνει, όπως και η ταχύτητα περιστροφής της γης περί τον άξονα της έχει αρχίσει να επιβραδύνεται. Αυτό προκύπτει από τις μετρήσεις συγχρόνων επιστημόνων που έχουν δημοσιεύσει τα συμπεράσματα νους κατά τα τελευταία 40 έτη. Ο μεγάλος ΕΝΙΑΥΤΟΣ, η περίοδος των 27.000 ετών περίπου , κατά την οποία η γη αναποδογυρίζει και δημιουργούνται πιθανότατα οι κατακλυσμοί και τα ιστορικά πισογυρίσματα, με αποτέλεσμα να μη γνωρίζουμε το παρελθόν μας. Με αυτήν την οπτική είναι πολύ εύκολο να γίνει αντιληπτά άτι τα διάφορα μεγαλιθικά και άλλα μνημεία δημιουργούν ένα τρισδιάστατο – ή πολυδιάστατο - χάρτη σε ολόκληρο τον πλανήτη.
Πιστεύουμε ότι δεν αφορά μόνο την επιφάνεια του πλανήτη, αλλά και πάνω και κάτω από αυτόν. Από τα αποδεικτικά στοιχεία που προσφέρουν οι αρχαίοι και οι μεσαιωνικοί χαρτογράφοι, όπως ο Πτολεμαίος ( οι χάρτες του οποίου έφθασαν έως εμάς από μεσαιωνικά αντίγραφα) ο Πίρι Ρέις ή ο Ορόντεους Φινέους και πολλοί άλλοι, είναι φανερό πως σε απώτερους χρόνους ολόκληρη η υδρόγειος είχε χαρτογραφηθεί, με ακρίβεια που ξεπεράστηκε μόνο μετά τον 19ο αιώνα. Είναι ακόμα φανερό, πως δεν χρησιμοποιήθηκαν καρτεσιανές συντεταγμένες γεωγραφικού μήκους και πλάτους, αλλά ένα σύστημα σφαιρικών τριγώνων, ίσως με κάποια τεχνολογία που επέτρεπε την ‘παρακολούθηση’ των γήινων μαγνητικών αρτηριών, γνωστές σαν τελλουριακά ρεύματα ή τελλούρια (γραμμές ΄΄L΄΄ ή ΄΄LAY LINES΄΄ ). Σχετικές μελέτες σχετικά με την υφή των τελλουρίων και την πιθανή σήμανσή τους σε κάποια εποχή , παρουσιάζουμε σε άλλη ιστοσελίδα μας.
Απαραίτητη προϋπόθεση για την ορθή τοποθέτηση στο χώρο, των ιερών και πόλεων της αρχαίας Ελλάδος και τον μεταξύ τους συνδυασμό ήταν η ακριβής γνώση του ηλιακού συστήματος και των αστερισμών, σε συνδυασμό με την επίσης ακριβέστατη γεωγραφική - γεωδαιτική μορφή του ελλαδικού χώρου και των ηλεκτρομαγνητικών απορροιών και ρευμάτων που τον διατρέχουν.

Έτσι, από τα προϊστορικά ακόμα χρόνια, σχεδόν όλα τα κέντρα λατρείας ιδρύονταν επιλεκτικά, σε καθορισμένους από πυθόχρηστα μαντεία χώρους που προσφέρονταν γι αυτό. Και ο κάθε τέτοιος χώρος που βρισκόταν στη διασταύρωση ροών ενεργείας, αν δεν ξεχώριζε από ένα ιερό ή μία πόλη, ξεχώριζε από έναν απλό βωμό και μεταγενέστερα από ένα εικονοστάσιο ή ένα απλό προσκυνητάρι. Αλλά και εάν είχε - πράγμα πολύ σπάνιο - παραλειφθεί η σήμανση του, έτσι κι αλλιώς ο τόπος θα είχε κάποια φήμη που τον έβγαζε από την αφάνεια, θα ήταν στοιχειωμένος, καταραμένος, ιαματικός, τυχερός κλπ.
Γενικά, αυτοί οι ιδιαίτεροι κομβικοί χώροι χαίρουν κάποιας φήμης, άλλοτε καλής κι άλλοτε κακής, ανάλογα με την επίδραση που ασκούν στον άνθρωπο, γιατί ενυπάρχει σ' αυτούς ένα είδος ‘δια – μεσικού’ παράγοντα είτε ανάμεσα στη γη και τον ουρανό είτε ανάμεσα στη γη και τον κάτω κόσμο. Το πρώτο τέταρτο του αιώνα μας άρχισαν να μελετώνται τα ζωτικής ενέργειας αόρατα ηλεκτρομαγνητικά κανάλια, τα οποία περνούν πάνω στη γη στα σημεία που οικοδομήθηκαν σημαντικά κτίσματα όπως ο Παρθενών, η Μεγάλη Πυραμίδα, το Στόουνχεντζ και άλλα ΜΗ ΓΝΩΣΤΑ μνημεία.
Σήμερα έχει εντοπισθεί ένα πλήρες δίκτυο από ευθείες που συνδέουν τις μεγαλιθικές κατασκευές της Ευρώπης. Θεωρείται δε πιθανόν να υπάρχουν υπόγειες δίοδοι κατά μήκος των γραμμών του δικτύου, οι οποίες ενώνουν όλα τα αρχαία ιερά, ναούς, πόλεις και μεγαλιθικά μνημεία τύπου ντολμέν και μενχίρ. Οι πρόγονοί μας τα ονόμαζαν ορθόλιθους (γνωστότατος είναι ο ορθόλιθος της Πύλου) και λιθοτράπεζες. Να σημειώσω εδώ ότι ένας από τους τρεις αστροναύτες που συμμετείχαν στην πρώτη προσεδάφιση στη σελήνη, με το πρόγραμμα ΑΠΟΛΛΩΝ, έχει δηλώσει επίσημα ότι στην επιφάνεια του δορυφόρου ΦΟΒΟΥ του πλανήτη ΑΡΗ, υπάρχει φανερά ένας τεράστιος ορθόλιθος.
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ