Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012

ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΦΑΠΕΣ ΤΗΣ ΚΑΝΕΛΗΣ



Η προκλητικότητα των αριστερών και των δημοσιογράφων δεν έχει όρια.
Ο παπαδάκης , για λόγους σκοπιμότητας  σήμερα κάλεσε τον Κασιδιάρη, και λέω λόγους σκοπιμότητας  γιατί το θέμα ήταν ο 25άχρονος πού σκότωσε τον  αλβανό ληστή  πρίν αυτός σκοτώσει  έναν ακόμα Έλληνα  ανυποψίαστο πολίτη μέσα στον ύπνο του.
Ήξερε πώς θα τον φέρει στα όριά του.  Γιατί ξέρει πολύ καλά τις θέσεις της Χρυσής Αυγής  για τους λαθρομετανάστες . 
Και μάλιστα  είχε  στο τραπέζι  την πολυλογού κανέλη και την δούρου.  Οι καταλληλότερες για να προκαλέσουν το όλο συμβάν.  Ηθικός αυτουργός ο παπαδάκης.
Στην Ελλάδα δεν πρέπει να μιλάμε για Ελλάδα.
Από την άλλη,  στο σκάι  η τσαπανίδου είχε τηλεφωνική επαφή για τον σχολιασμό του παραπάνω  θέματος  με τον παφίλη,  και  εδώ  τον καταλληλότερο , σε κάποια στιγμή  του ζητάει να σχολιάσει  το γεγονός  πώς έχει πολλά τηλέφωνα  πολιτών πού λένε πώς τον Κασιδιάρη  τον προκάλεσαν  και έφθασε σε αυτή την κίνηση, και πώς φταίνε και οι δημοσιογράφοι με την στάση τους.  Ποια ήταν η  απάντηση του παφίλη;   Της επίστησε την προσοχή  να μην βγάζει στον αέρα τέτοια σχόλια ή ερωτήσεις. Και αυτή συμμορφώθηκε.  Καταλάβατε;
filosofia-erevna


Δείτε ποιος είναι τι για να καταλάβετε τι παιχνίδι μας παίζουν

 Επειδή κάποια πράγματα πολλοί από μας  δεν τα γνωρίζουν είναι λογικό να μην μπορούν και να αντιληφθούν την δομή του καθεστώτος που μας επιβάλετε καθημερινά με πλύση εγκεφάλου από τα κανάλια σε συνδυασμό με τις εταιρίες δημοσκοπήσεων που ανεβάζουν και κατεβάζουν κυβερνήσεις σύμφωνα με τα συμφέροντα τους ....     Δείτε παρακάτω μερικές φωτογραφίες για να καταλάβετε.......



Πρώην γκόμενα του Ευάγγελου Βενιζέλου προέδρου το ΠΑΣΟΚ τώρα






http://eleftheriskepsii.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ