Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Δευτέρα 26 Μαρτίου 2012

Ότι έχει σχέση με Ελλάδα το εξαφανίζουν κάποιοι υπάλληλοι με θέση πρωθυπουργού

Ούτε τα προσχήματα δεν μπορούν να κρατήσουν οι διεθνείς πολιτικοί υπάλληλοι, προφανώς γιατί σε αυτή τη νέα τάξη πολιτικών μετράει ακόμα και ο συμβολισμός της Εθνικής Κυριαρχίας ενός ανεξάρτητου κράτους ή στην προκειμένη περίπτωση η Ελληνική σημαία. Μόλις ο πρώτος υπάλληλος ολοκλήρωσε το σχεδιασμένο του έργο μέχρι κεραίας και αφαίρεσε τον πίνακα " Η Ελλάς ευγνωμονούσα" ήρθε και ο δεύτερος να εξαλείψει την Ελληνική σημαία.  Ενοχλεί ότι παραπέμπει σε Ελλάδα, Χριστό, ανεξαρτησία, πατριωτισμό . Απολυταρχικού τύπου καθεστώτα στην πλειάδα των περιπτώσεων είχαν όλα το ίδιο τέλος γιατί ακριβώς σφετερίστηκαν τη λαϊκή βούληση για δημοκρατία και στη θέση της εγκαθίδρυσαν μια ανατολικού τύπου διακυβέρνηση.
Αυτοί που νομοθετούν κατά το δοκούν για να μην τους αγγίζει η δικαιοσύνη θα έπρεπε καλύτερα να ξέρουν ότι όσο καλός υπάλληλος κι αν είσαι κάποια στιγμή θα συνταξιοδοτηθείς.
Και ο συνταξιούχος έχει δύο απολαβές. Την υλική και την ηθική για τον πολυετή αγώνα του στην εργασία. Οι πολιτικοί ίσως να εξασφάλισαν το υλικό μέρος. Το μέτωπο καθαρό όμως δεν θα το έχουν ποτέ. Και αν ποτέ αφήσουν τη δικαιοσύνη να λειτουργήσει όπως αρμόζει, τότε θα δούμε μαύρα δάκρυα. Ως τότε υπομονή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ