Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Πέμπτη 8 Μαρτίου 2012

Τσιγάρο και κάπνισμα (Αλήθειες, ψέματα και...τι έρχεται)

Μάθαμε τελευταία, ότι νομιμοποιούνται τα ναρκωτικά, την στιγμή που βρίσκεται σε εξέλιξη ο διωγμός του τσιγάρου. Επειδή η αφέλεια (για να μην πω τίποτα άλλο) έχει και κάποια όρια, ελπίζω ότι δεν υπάρχει Έλληνας που να πιστεύει σήμερα ότι η προσπάθεια για την απαγόρευση του τσιγάρου αποσκοπεί στην προστασία της υγείας μας.


Στοιχειώδης λογική επιβάλλει να προβληματιστούμε, όταν αυτοί που μας ταΐζουν ανάλογα (μεταλλαγμένα κ.ά), που μας ποτίζουν ανάλογα (φθόριο κ.α)  που μας εμβολιάζουν ανάλογα, που μας ψεκάζουν (και άλλα που δεν γράφονται) ξαφνικά θέλουν έστω και με «πολιτικό κόστος» να περιφρουρήσουν την υγεία μας. Ο μη προβληματισμός πλέον, αποτελεί ένδειξη περιορισμένης νοημοσύνης.

Ότι η κατάχρηση του τσιγάρου βλάπτει, είναι αδιαμφισβήτητο. ΟΧΙ ότι προκαλεί καρκίνο (σας έχω στείλει την σχετική θεωρία του ιατρού Hammer), αλλά σίγουρα προκαλεί διάφορες παθήσεις, κυρίως του αναπνευστικού συστήματος.


Ωστόσο, στα μέχρι τώρα, προσθέστε και τα ακόλουθα και βγάλτε τα συμπεράσματά σας….


- Προ αμνημονεύτων ετών, στο Λύκειο, κάναμε ένα μάθημα που λεγόταν «Υγιεινή». Στο μάθημα αυτό, αναφερόταν ότι «το κάπνισμα περιορισμένου αριθμού σιγαρέττων (5-7) ενεργοποιούν τον εγκέφαλο».


- Σχετικά πρόσφατα Αμερικάνοι επιστήμονες ανακοίνωσαν ότι η καλύτερη βοήθεια για το Αλτσχάιμερ, είναι το κάπνισμα (και το άκουσα και το διάβασα προσωπικά)!!!


- Μάθαμε λίγο πριν το καλοκαίρι του 2011 (και σας το είχα στείλει με mail) ότι στους πραγματοποιούμενους ψεκασμούς (chemtrails), οι επικυρίαρχοι πρόσθεσαν ένα ακόμα στοιχείο, το πεντασθενές αρσενικό (!!!) το οποίο σύμφωνα με πληροφορίες, εξουδετερώνεται μερικώς ή ολικώς, με το κάπνισμα !!!



Προσωπικό συμπέρασμα; Και όσοι δεν καπνίζουν, πρέπει να το αρχίσουν, με την προϋπόθεση ότι θα έχουν το σθένος (που εγώ δεν έχω) να καπνίζουν περιορισμένα τσιγάρα ημερησίως     

Μετά απ΄αυτά τα λίγα, σας προωθώ το ακόλουθο mail που έλαβα από φίλο (Ι.Π)


Δείτε πώς θα γίνουν τα τσιγάρα σε λίγους μήνες...


Αυξήσανε την τιμή, ο Έλληνας ακόμα καπνίζει.


Ξανά αυξήσανε την τιμή, ο Έλληνας ακόμα καπνίζει.


Το απαγόρεψαν σε κλειστούς χώρους αυξάνοντας πάλι την τιμή, κι ο Έλληνας το βιολί του.


Για να σε δω τώρα Έλληνα με το νέο πακέτο που θα κυκλοφορήσει σύντομα....θα το αντέξεις;



Η τιμή τών τσιγάρων αυξάνεται α)γιά νά πάρουν έμμεσους φόρους καί β)γιά νά τό κόψουν όσοι καπνίζουν

Γιατί όμως θέλουν διακαώς νά μάς τό κόψουν; επειδή ενδιαφέρονται γιά τήν υγεία μας; αυτό κι άν είναι ανέκδοτο!!!


Πρός Θεού, δέν λέω ότι τό κάπνισμα κάνει καλό. Φυσικά δέν κάνει. Καί καλό θά ήταν νά τό κόβαμε όλοι.


Αλλά γιατί μάς επιβάλλουν!!! νά τό κόψουμε;;; Γιατί δέν κυνηγούν μέ τήν ίδια μανία τούς εμπόρους τών σκληρών ναρκωτικών;


Όποιος -στίς εποχές πού ζούμε- πιστεύει ότι τά κράτη ενδιαφέρονται γιά τήν υγεία τών πολιτών τους, είναι...μακράν νυχτωμένος...


Στήν χώρα μας πχ νομιμοποιούν τά ναρκωτικά καί απαγορεύουν τό απλό τσιγάρο...

Νά τρελλαθούμε τελείως;;;

Απλά, νά προβληματιστούμε λιγάκι...

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ