Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2012

Συνεχίζεται το θρίλερ με το ενδεχόμενο της απώλειας της αξιολόγησης της Γαλλίας με "ΑΑΑ"




ImageΣυνεχίζεται το θρίλερ με το ενδεχόμενο της απώλειας της αξιολόγησης της Γαλλίας με "ΑΑΑ" από τον οίκο Standard & Poor΄s. Σύμφωνα με αξιωματούχο της γαλλικής κυβέρνησης η Γαλλία δεν έχει ενημερωθεί μέχρι στιγμής για την επικείμενη όπως φαίνεται απώλεια των τριών Α στην αξιολόγησης της.
Υπενθυμίζεται ότι στις 5 Δεκεμβρίου 2011 ο οίκος Standard & Poor΄s είχε θέσει υπό αναθεώρηση για πιθανή υποβάθμιση τις διαβαθμίσεις των περισσότερων χωρών της Ευρωζώνης. Μεταξύ άλλων είχε τότε επισημάνει πως θα λάμβανε απόφαση για την αξιολόγηση της Γαλλίας, το συντομότερο δυνατό μετά την ευρωπαϊκή Σύνοδο Κορυφής της 9ης Δεκεμβρίου.
Επισημαίνεται ότι συνήθως η Standard & Poor΄s ειδοποιεί τουλάχιστον 12 ώρες νωρίτερα την κυβέρνηση ενός κράτους που πρόκειται να μεταβάλει την αξιολόγηση της πιστοληπτική του ικανότητας.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ