Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2012

Financial Times: Οι ‘Ελληνες κόβουν αυτοκίνητα και παπούτσια…



 Οι Έλληνες κάνουν   περικοπές σε αυτοκίνητα και παπούτσια». Aυτός είναι ο τίτλος δημοσιεύματος των γερμανικών Financial Times στην online έκδοσή τους για την Ελλάδα. Στον υπότιτλο του ρεπορτάζ σημειώνεται:
«Για να καταφέρουν οι Έλληνες να αντιμετωπίσουν την κρίση κάνουν περικοπές στα χριστουγεννιάτικα ψώνια και ξεδηλώνουν ( ΣΣ από την εφορία) τα αυτοκίνητά τους». «Αυτές τις ημέρες σχηματίζονται ουρές στις αρμόδιες υπηρεσίες από κατόχους αυτοκινήτων. Θέλουν να επιστρέψουν τις πινακίδες. Πάνω από 250.000 κάτοχοι αυτοκινήτων υπολογίζεται πως μέχρι το τέλος του χρόνου θα επιστρέψουν τις πινακίδες εξαιτίας της οικονομικής κρίσης, όπως προβλέπει το υπουργείο Μεταφορών».

Στη συνέχεια το ρεπορτάζ αναφέρεται στη μείωση της αγοράς ρούχων και παπουτσιών - που έφθασε, όπως γράφει, στο 30% - αλλά και στο γεγονός ότι το κράτος δεν σταματά μπροστά σε τίποτα προκειμένου να συγκεντρώσει έσοδα. Πρόσφατα, λέει, το υπουργείο Υγείας επέτρεψε το κάπνισμα και πάλι σε μεγάλους χώρους διασκέδασης και σε καζίνο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ